Kysymys

TuneIn Radio kenkkuilee

  • 18 joulukuu 2012
  • 1 kommentti
  • 1878 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
  • Tietotoimisto
  • 1013 kommenttia
Käytössä siis ip4s.

Luurissa APN internet.saunalahti.

Jostain syystä Radio Puhe ei enää kuulu 3G-yhteydellä, wlanin läpi kyllä tulee.
Kokeiltu sekä http://195.248.86.134/liveradiopuhe , mms://195.248.86.134/liveradiopuhe että http://www.yle.fi/livestream/puhe.asx .

Noi TuneInnin tarjoamat striimit (32kbps wma-striimi tulee tällä hetkellä 3G:n läpi (TuneIn ilmoittaa luotettavuudeksi 98%), 128kbps (luotettavuus 77%) taas sitten ei) ovat pätkineet niin paljon, että aloin käyttää "custom streamejä".

Tilanne jää siis jumiin kohtaan: "Buffering... 0%", eikä siitä sitten ikinä etene...

Mikäs avuksi?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moikka sinne,

Pahoittelut siitä, että en ole aiemmin vastannut vastaavaan viestiin. Meni ohi.

En ole asiantuntija näissä, mutta liittyisikö toimivuus jotenkin Elisan tekemään verkkouudistukseen?

"Saunalahti varaa oikeuden priorisoida muuta verkossa tapahtuvaa tiedonsiirtoliikennettä matkaviestinnän tiedonsiirtoyhteyksiin nähden. Saunalahdella on oikeus tehdä verkossaan kapasiteetinhallintaa muun muassa palveluiden toteuttamiseksi, ruuhkatilanteiden hallitsemiseksi ja verkon ylikuormittumisen välttämiseksi.

Kapasiteetinhallintaa tehdään määrittelemällä verkkoon liikennetyyppikohtaisesti eri liikennetyyppien maksimikapasiteetti (esim. suoratoisto, P2P, VoIP, HTTP).

Kapasiteetinhallinnalla varmistetaan, ettei verkon ruuhkatilanteissa yhden tai useamman liikennetyypin määrällisesti tai laadullisesti merkittävästi kasvanut liikenne vaikuttaisi ruuhkauttavasti myös muiden liikennetyyppien liikenteeseen. Liikenteen seuraaminen, analysoiminen sekä muu hallinnointi ja muokkaus toteutetaan automaattisten järjestelmien avulla."

Luulisin, että tuo voisi olla vikana, jos vika on alkanut tällä viikolla. Nykyisin siis tukiasemat laskevat kaistaa palvelutyyppikohtaisesti ruuhkaisilla alueilla, jotta taataan muillekin sujuva nettiyhteys. Mielestäni uudistus on hyvä, koska näin datakattoja ei tarvitse olla, eli perusasiat hoituvat ruuhkassakin ilman tarvetta datakatoille. En ikävä kyllä osaa sanoa liittyykö ongelmasi juuri tähän.

Kokeile varsinkin soiko joku toinen TuneIn-radiokanava paremmin. Jos tuosta on apua, vika voisi olla siinä tietyssä kanavassa jota yrität toistaa.