Kysymys

6 kk puoleen hintaan - alennus ei näy Oma Saunalahti palvelussa???

  • 2 May 2010
  • 3 kommenttia
  • 1190 katselukerrat

Haluaisin tilata tämän tarjouksen mukaisesti MLK:n, mutta kun valitsen MLK+:n Oma Saunalahti palvelusta lisäpalveluksi nykyiseen liittymään (Edukas), ei tilaussivulla näy mitään mainintaa siitä että 6 kk tulisi puoleen hintaan. Näkyy vain hintavaihtoehto 9.8 e/kk. Tarjoushan on voimassa vielä tämän päivän? Tuleeko alennus silti vaikka siitä ei tilaussivulla mainita? ???

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Se on annettava mikä on luvattu. Tarjous näyttää tosiaan olevan vielä tämän päivän voimassa, eli ainakin minä uskaltaisin tilata sen. Tänään ei tosiaan saa yhteyttä Asiakaspalveluun, joten selviää lopullisesti vasta huomenna. Jos tuotetta ei saa tarjoushintaan, jättäisin Nettitikun noutamatta.
Hei,

oma.saunalahdessa ei näy kampanjahintoja lainkaan.
Oma.saunalahdessa ovat aina näkyvissä palvelun hinnaston mukaiset hinnat.

Jos tarjous 6 kuukautta puoleen hintaan on ollut voimassa tilaus hetkellä tulee tällöin kampanja sinulle automaattisesti.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ainakin Turvapaketti Plussan tilauksen yhteydessä ennen tilauksen hyväksymistä tuli näkyviin maininta kampanjasta. Eli tilauksen valinnan kohdalla luki normihinta ja sen alapuolella maininta: "Tilaus sisältää kampanjan 6 kk ilmaiseksi."

Tuon voisi lisätä muidenkin palveluiden kohdalle.