Vastattu

C more sport kanavia ei näy

  • 29 April 2017
  • 5 kommenttia
  • 1621 katselukerrat

Hei,

Tilasin elisan kautta cmore sportin, jotta voin katsoa SHL finaalit, nyt kuitenkaan en löydä cmore sport 1 kanavaa elisa viihteestä, myös muita kanavapaketin kanavia puuttuu kanavalistasta.

Onko nyt tosiaan niin, että cmore sport on eri tuote tilattuna elisan kautta vs tilattuna suoraan cmoren kautta? Myös hinta on eri -> suoraan cmorelta tilattuna sport paketti halvempi, mikä ero näissä on sisällössä? Tilauksen jälkeen selvisi myös ettei teidän kautta tilatulta cmore sportilta näy tämän iltaista nyrkkeilyä? Miten tilauksen peruuttaminen onnistuu, jotta voi vaihtaa cmoren kautta tilattavaan pakettiin, vai tuleeko tästä nyt maksaa koko määräajan suppeammasta palvelusta ja kalliimmasta hinnasta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi danitz0r 29 April 2017, 16:54

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +2
Kyllä Cmore sporttiin kuuluu ihan normaalisti Sport 1 & 2.

Tuolta voit vielä tarkistaa kanavapaikat: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/kanavapaikat/

Mikäli ei näy, niin viritä kanavat uudelleen! 🙂 Tarkista myös että internet yhteys digiboksiin on kunnossa, koska maksukanavat tosiaan tulee internetin kautta.

Nyrkkeily matsi striimataan ainoastaan Cmoren suoratoisto palvelussa ja heillä on siihen yksinoikeus Suomessa, joten ainoa keino katsoa nyrkkeily matsi on suoraan Cmorelta tilattuna ja netin kautta, eli ei ole katsottavissa Cmoren kanavapaketilla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Miten tilauksen peruuttaminen onnistuu, jotta voi vaihtaa cmoren kautta tilattavaan pakettiin, vai tuleeko tästä nyt maksaa koko määräajan suppeammasta palvelusta ja kalliimmasta hinnasta.
Jos tilasit elisaviihde.fi sivun kautta tai puhelimitse, sinulla on 14pv etämyynnin peruutusoikeus. Tässä tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä aspaan, peruutus saattaa onnistua myös Palstan kautta ottamalla yhteyttä moderaattoreihin. Joudut maksamaan vain käytetyistä päivistä.

Jos tilasit boksin kautta, niin ei auta kuin kärsiä se tilausjakso loppuun, toivottavasti otit vain kuukaudeksi...
Ei näy vieläkään kyseiset kanavat, kanavat on viritetty uudelleen, modeemi resetoitu, varmistettu ettei kyseisiä kanavia ole salattu.. Puhelimen sovelluksen kautta näkyy, mutta boxin kautta ei, nyt tarvitaan pikaisesti ohjeita että saadaan mm-jääkiekko näkymään, kiitos!

Vuoden paketti boxin kautta, eli ei taida olla muuta vaihtoaehtoa kuin kärsiä, naivina sitä vain olettaa että cmore palvelu on tarjonnaltaan/hinnaltaan sama kuin jos sen ostaa jälleenmyyjältä, kai siitä jossain pienellä präntillä on ilmoitettu, eli omaan piikkiin menee. Älyttömältä vain tuntuu maksaa enemmän ja saada vähemmän..

Otin kaksi kuukautta sitten boxin laajakaistalla, sain vanhan mallin boxin (Netgen N7700), onko normaalia että näitä vanhoja boxeja vielä annetaan kuluttajille, eikä uutta N7800 mallia, kyseinen vanha malli tuntuu takkuavan aika paljon, myöskään nelonen HD kanavaa ei jostain syystä pysty tallentamaan (herjaa virhekoodia 400). Myöskään kaikkien hd kanavien tallennuksien kuvanlaatu ei ole enää hd tasoa, kun katsoo uusintana tallenteelta, saako asetusten muuttamisella korjattua asian?

Liikkeessä myös mainittiin, että HBO näkyy boxin kautta, kysyttiin vielä haluanko ottaa sen tarjouksella (tarjottiin ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi), ilmoitin että olen jo HBO:n tilaaja. Nyt en kuitenkaan pysty kirjautumaan boxin HBO palveluun, miten tämä onnistuu?

Kiitos jo etukäteen vastauksista, ehkä tämä vielä iloksi muuttuu 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Jani001: Nelonen HD -kanavaa ei voi tekijänoikeussyistä tallentaa. Virhekoodi ei sitä vaan osaa kertoa niin, että kuluttajakin asian ymmärtäisi.

N7700:llä ja N7800:llä tallenteet tulevat adaptiivisina, eli jos kuvanlaatu ei ole HD:ta, syystä tai toisesta digiboksin verkkoyhteys ei ole riittävän nopea HD-tallenteiden toistamiseksi. Esim. langattomalla yhteydellä signaali voi olla niin heikko, ettei yhteysnopeus riitä.

Samoin nuo C Moren maksukanavat ovat adaptiivisella kuvanlaadulla. Kanavapaikalta 700 löytyy C More Sport 1, joka sit näkyy HD:na, kunhan data kulkee tarpeeksi vinhaan. 100/10M-kaapelimodeemiyhteydellä toimii oikein mallikkaasti. Itse digiboksi on meillä vedetty piuhalla reitittimeen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jani001, saitko jo C Moren kanavat näkyviin? Jos et niin eikö siis niitö kanavapaikkoja löydy lainkaan, vai herjaako ne kanavat jotakin? Netgemillä C More Sport 1 on kanavapaikalla 700.

HBO tulee olla meidän kautta tilattu että se näkyy digiboksilla, eli HBO Nordicin kautta tilattuna et voi sitä Viihteellä katsella. Palveluun ei voi siis kirjautua mitenkään boksilla vaan kun HBO on meiltä tilattu, löytyy se ohjelmakirjastojen joukosta.

Lisäähän myös asiakasnumerosi profiiliisi sille varattuun kenttään niin päästään jatkossa sua mahdollisimman hyvin aina auttamaan. 🙂