Kysymys

DVB-C boxin bugi

  • 29 July 2008
  • 1 kommentti
  • 11351 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 0 kommenttia
Aluksi kiitokset hyvästä palvelusta ja muuten loistavasta boxista. Yksi häiritsevä bugi tässä kuitenkin on. Eli välillä (lähes päivittäin) kun boxin käynnistää ales jää liila palkki (täsmälleen saman levyinen kuin oranssi inffo palkki mikä näkyy normaalisti kanavia vaihtaessa). Palkki ei lähde muuten pois kun repimällä töpselin irti. Lienee joku softa virhe joten mahtaakohan korjautua päivityksissä vai pitäisikö tässä alkaa boxin vaihtelu hommiin?

Toinen kyssäri perään eli onko tämä tuplaviritin boxi? Kun ekan käynnistyksen yhteydessä kysyy asunko antenni vai kaapeli taloudessa? Ja jos on pelkkä C niin miten saunalahti toimii tilanteessa, että muutan T talouteen? Saa vaihdettua kivuttomasti toiseen?

Muuten kyllä olen ollut erittäin tyytyväinen boxiin. Tallennuksiakaan en ole vielä päässyt kunnolla kokeilemaan kun nettiä ei vielä ole kyteketty ja vanha on 2/1 ja vklp 10/1. Nyt euron panostuksella kuukausimaksuun sai 24/1 netin ja tämän loistavan boxin 🙂.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

olet onnellinen hybridiboksin (vai miksi sitä kutsuisi) omistaja. kun boksisi toimii kaapeliverkossa se on uudempaa mallia joka omaa myös terestiaalipuolen boksin. eli mitään muutostöitä kanavanviritystä lukuunottamatta muuton yhteydessä ei tarvitse tehdä.