Elisas produkter för dataöverföring utrikes förnyas

  • 3 maaliskuu 2016
  • 0 kommenttia
  • 1564 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Vi lanserar den nya förmånliga och kostnadseffektiva tjänsten Elisa Data Traveller. Den nya tjänsten är säker att använda utomlands, eftersom dagspriset för bastjänsten garanterar att det inte uppstår några oförutsedda dataöverföringskostnader. Du kan surfa på nätet t.ex. inom EU på samma sätt som i Finland för ett dagspris på endast 5 € (moms 0 😵. Med ett tilläggspaket kan du höja den dagliga dataöverföringsgränsen.

Elisa Data Traveller ersätter Elisas gamla tjänster för dataöverföring utrikes och de separat beställda tilläggstjänsterna, t.ex. Elisa Daily Traveller Phone/Laptop. Tjänsteändringen kräver inga åtgärder av dig, utan abonnemangen uppdateras vartefter från och med 21.3.2016. Abonnemang där roaming har spärrats förblir oförändrade. I webbtjänsten för företag www.elisa.fi/yrityksille ser du när du har tillgång till Data Traveller, alternativt kan du själv göra ändringen i webbtjänsten i förväg från och med 18.3.2016.

Samtidigt ändras registreringstiden för datatransaktioner utrikes till finsk tid. Om du utomlands till exempel använder ett tilläggsdatapaket där användningstiden går ut klockan 24.00 går användningen av datapaketet ut klockan 24.00 finsk tid, inte lokal tid.

Mer information om Elisa Data Traveller, priserna och ändringen: elisa.fi/yrityksille/tuoteuudistukset

Elisa Euro Traveller förblir oförändrad

Med hjälp av Elisa Euro Traveller kan du även i fortsättningen tala och surfa utrikes inom EU nästan obegränsat till ett fast dagspris. Samtal, surf och SMS dras av från saldot för ditt abonnemangspaket på samma sätt som i Finland. De övriga priszonerna är desamma som med den nya Elisa Data Traveller-prissättningen.

Observera att EU:s nya roamingförordning träder i kraft 30.4.2016. Den medför att EU-ländernas prissättning av dataöverföring blir lägre.

Mer information: elisa.fi/yrityksille/tuoteuudistukset

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun