Hae laitetestaajaksi ja voita Huawei Mate 20 Pro


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • Entinen elisalainen
  • 592 kommenttiaEtsimme nyt kahta kekseliästä ja sanavalmista laitetestaajaa jakamaan käyttökokemuksensa OmaYhteisössä tiistaina 16. lokakuuta Lontoossa julkistetusta Huawei Mate 20 Prosta. Miten sinä testaisit odotettua uutuutta? Lue alta tarkemmat osallistumisohjeet kisaan ja voit olla toinen onnekkaista laitetestaajistamme! 🙂 📱

Uusia ulottuvuuksia video- ja valokuvaamiseen avaavasta Huawei Mate 20 Prosta löytyy tehokas Kirin 980 -tekoälyprosessori, Leican kolmoiskamera laajakuvalinssillä ja huippunopea langaton lataus. Laite itsessään toimii myös langattomana laturina. Tutustu tarkemmin puhelimen ominaisuuksiin Elisan verkkokaupassa. Huawei Mate 20 Pro on nyt ennakkomyynnissä!

Näin osallistut kilpailuun:

  • Kommentoi viimeistään keskiviikkona 31.10.2018 tähän keskusteluun, miten ja missä tilanteessa sinä pistäisit Huawei Mate 20 Pron ominaisuudet testiin ja olet mukana kisassa. Voit joko kirjoittaa kommenttisi tai tehdä hakemuksesi YouTube-videona ja lähettää linkin videoosi tähän keskusteluun.
  • Etkö ole vielä rekisteröitynyt OmaYhteisöön? Liity mukaan yhteisöön klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu OmaYhteisöön -linkkiä.
Valitsemme kisaan osallistuneista kaksi voittajaa, jotka saavat Huawei Mate 20 Pro -puhelimet käyttötestattavaksi. Voittajat sitoutuvat tekemään OmaYhteisöön 3 kpl käyttöarvosteluita joko kuvina ja tekstinä tai YouTube-videoarvosteluina.

Kilpailun säännöt:
Kaikkien 17.10.2018 - 31.10.2018 OmaYhteisön keskustelussa kilpailuun osallistuneista valitaan 1.11.2018 kaksi laitetestaajaa, jotka saavat Huawei Mate 20 Pro -puhelimen omakseen vastineeksi puhelimesta tehtävistä laitearvosteluista (3 kpl). Arvostelut voi toteuttaa joko tekstinä ja kuvina tai YouTube-videoina. Arvosteluiden tarkempi toteutus ja aikataulu sovitaan erikseen voittajien kanssa.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua sisältäen myös kuvia tai vähintään noin minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun. Arvosteluiden julkaisuaikataulu sovitaan erikseen voittajien kanssa. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä. Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua OmaYhteisössä julkaistavaksi sovittuna aikana, laskutetaan häneltä Huawei Mate 20 Pro -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Voittajille ilmoitetaan voitosta OmaYhteisön yksityisviestillä 1.11. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös tässä OmaYhteisön kisajulkaisussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 11.11.2018, arvotaan tilalle uusi voittaja 12.11.2018.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

110 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Hakemukseni Laitetestaajaksi:

Haen sen takia laitetestaajaksi mate 20 pro puhelimen kun puhelin sattuu olemaan juuri sellainen mikä pitää opiskelijan vaatimuksen mukaan olla:
+Helppo
+Käytännöllinen siinä että kyseessä on yli 6" näytöllä varustettu puhelin
+Tehokas Kirin 980
+Hyvä kamera
+Sormenjälki lukia näytössä
+Iso akku 4200mAh

Miinuksia annan ulkonäöstä
-takaosan kameran paikka 3kameraa+1salama asettelu neliöön ei ole oikein hyvä

Toivon että olette minuun yhteydessä
Käyttäjätaso 3
Haluaisin testata joko Huawei kestää vessanpytyssä dippaamisen. Viimeisin Huaweimme ei kestänyt. Ostin tyttärelle idioottivarman puhelimen: Kolmen vuoden takuu sisältäen yhden ilmaisen näytönvaihdon.
Jouluaattona, kaksi kuukautta hankinnasta putosi puhelin takataskusta...

Tilanne lavastettu, puhelin aito. Pytty pesty, mutta heti uutena Greenrockin Ekoteko fosforinsidontapalojen pilaama. Huaweilla ei sen kanssa mitään tekemistä.

Shit happens...
Olen tähän mennessä ollut sitä mieltä, että Lumia 1020 on ollut ja on edelleen paras kamerakännykkä. Sehän piti aikoinaan sisällään ikonisen 40 Mpx kameran. Nyt Huawei Mate 20 Pro pitää sisällään vastaavan kameran ja olisi erittäin mielenkiintoista testata onko voittaja vihdoin vaihtunut.
Toki testiin menisi myös Huawein muut uudet ominaisuudet kuten suorituskyky uudella prosessorilla, OLED-näyttö, akun kesto yms.
Käsissäni laite pääsisi testaukseen kouluprojekteissa, joissa vaaditaan videomateriaalia ja projektit täytyy esitellä luokalle videomuotoisena. Lisäksi kaikki muut lisäominaisuudet olisi mahtavaa saada käyttöön ja kokeilla mihin kaikkeen niistä on.
Nythän olisi todella hieno mahdollisuus testata Gran Canarialla Baile Retro -salsatanssileirillä marraskuun puolivälissä juuri kamera- ja videotoimintoja! Muutenhan olen työssäni opettajana myös käyttänyt paljon sosiaalista mediaa oppimisympäristönä ja tulisin testaamaan oppilaitteni kanssa, miten puhelin taipuu opetuskäytössä. Olen ollut aika tyytyväinen nykyiseen Huaweihini, mutta toden totta tuo kameran uudistus kiinnostaa!
Olen ollut honorin käyttäjä. Testissä testaisin kameran ominaisuudet,jota käytän paljon. Lisäksi kuvaan matkoilla yksityiskohtia etenkin vesistön lähellä. Videotoiminnot myös kiinnostavat ja niiden käyttö esitelmissä töissä. Kokeilisin mielelläni.
Testaisin puhelinta kun frisbeegolffailen ottamalla videota ja kuvia. Kotona kokeileisin pysyykö puhelin uuden kissanpennun mukana. Nokia 7 plus olen ottanut filmiä joka ei niin hyvää laatua ole saanut kuvattua.
Nykyinen Sonyn puhelin.. Alkaa ongelmia olla ettei lataa enää kunnolla.. Monta vuotta vanha puhelin on. Uusi olisi kiva saada jossa pitkä akun kesto ja hyvä kamera.
Puhelin pääsisi testiin erilaisissa partiotapahtumissa eräilystä Suomen metsissä aina Amerikan jamboreelle. Olosuhteet ovat välillä haastavat, mutta tapahtumia olisi paljon taltioitavaksi ja jaettavaksi. https://www.2019wsj.org/
On kyllä rumia pökkylöitä ..iha lelun näkösiä Wanha Sony Z5 dual on sentään tyylikäs ja hakkaa tuommoset lelut satanolla.. Ja töissä ei taho lelut kestää kun on oikeita töitä
Omistan Mate 10 pron ja luonnollisesti testissäni vertailisin puhelimia ja kertoisin millainen päivitys mate 20 pro on 10 prohon verrattuna. Koska asun vähän syrjemmässä ja heikolla kuuluvuusaluella, puhelimen perusominaisuus, kuuluvuus, pääsisi kovaan testiin. Yrittäjänä myös puhelimen dual-sim ominaisuus sekä PC-tila menisivät testiin. Pokemon Go:ta pelatessa saisi testattua akunkestoa, gps:ää ja toki myös puhelimen vedenkestävyyttä. Kameraa testaisin kuvaamalla sekä videoimalla tuotekuvia sekä luontokuvia.
Syksyn aikana on töihin tullut kaikenlaisia uusia "ohjelmistoja". Oma puhelin ei taivu niiden käyttöön. Olisi mukava vapaa-ajallakin olla "ajantasalla". Tämä puhelin toisi kaiken sen mitä toivoa voi.
Haen laitetestaajaksi mielelläni, sillä oma nykyinen Honor 7 premium on palvellut minua nyt reilu 2 vuotta ja tämän hankin silloin muistin ja kameran vuoksi.
Nyt tässä uudessa Mate 20 pro:ssa kiinnostaa kamera ja miten se toimii eri tilanteissa, valoissa ym.
Kuvaan kuitenkin paljon, jos sopiva ja mielenkiintoinen kuvattava/tilanne tulee.
Akun kestävyys on myös yksi keskeinen asia, joka nykyään ratkaisee.
Uusi puhelin olisi tässä jossain vaiheessa hankinnassa joten tämä sattui hyvin.
Ensimmäiseksi tarvitsen A3 2017 tilalle isomman ja kestävän akun. Nyt lähtisi kamera ikuistamaan myös synnytyksen odotusta ja syksyn maisemia lenkille mukaan. Kuuntelen paljon musiikkia katson YouTubessa ja Netflix sarjat. Teen lähes kaiken puhelimella jollen ole koneella tekemässä musiikkia.

Ikinä ei ole ollut tämän tason luuria käytössä niin olisi kiva saada mahdollisuus tälläiseen.
Hyvää syksyä kaikille.
Hei!

Toimin Ylivieskalaisen Club Nebula tähtitiedekerhon puheenjohtajana ja kerhomme jäsenet harrastavat tähtivalokuvausta kaukoputkien sekä järjestelmäkameroiden avustamana. Olemme saaneet hienoja kuvia otettua, mutta minua tekisi mieli testata miten kännykkä pärjää järkkäreitä vastaan tähtikuvauksessa.

Minulta löytyy Skywatcher 130pds kaukoputki 8mm ED okulaari, jonka läpi voisin testata kuvata planeettoja (Saturnus, Jupiter, Mars) sekä esimerkiksi kuuta. Skywatcherilla ja 8mm okulaarilla saa noin 100x suurennoksen ja okulaarin läpi pystyy valokuvaamaan kännykällä. Olen muilla kännyköillä kokeillut, mutta niissä ei ole tarkkuus riittänyt ja kuvista on tullut sumeita. Kiinnostaisi testata miten Mate 20 Pro pärjää tässä Leican avustuksella.

Kompetenssia minulta löytyy niin tietoteknisten kuin elektronisten laitteiden testauksesta ja artikkelin kirjoittamisesta noin 15v ajalta. Olen kirjoittanut nettiin kymmeniä ellei jopa sata erilaista artikkelia hardware-skenestä. Olen ollut myös MTV3 kanavalla 6h suorassa lähetyksessä vastailemassa katsojien tietokonekysymyksiin.

Mikäli valitsette minut testaajaksi, lupaan julkaista aiheesta Facebookiin kattavan testin kameran ominaisuuksista niin normivalokuvauksessa kuin astrokuvauksesssa. Voin julkaista testin sekä tähtitiedefoorumille sekä omalle seinälleni. Lupaan laittaa kännykän todelliseen testiin (vastaan asettuu mm. Iphone 8 plus sekä OnePlus 6)

Yhteydenottoa odotellen,

Tero Niemi, FM
Ylivieska
Pistäisin kamerat sekä tekoäly teknologian testiin hämärän peitossa kuvaamiseen saaressa kaukana kaupungin valosaasteesta auringon laskun ja nousun kuvaamisessa.
Tuntuu että mikään luuri ei kestä meikäläisen työssä. Eli se Huawei mate joutuisi todelliseen testiin.
Täytyisi kestää savua, pölyä, suolaa, sekä RAAKAA hikeä. 🙂
Useat uutta puhelinta etsivät haluavat luuriltaan samaa kuin minä: hyvän kameran tallentamaan elämän parhaat hetket - oli kyseessä sitten kaunis auringonlasku (jolle kuvat eivät milloinkaan tunnu tekevän oikeutta), kiireisen kaveriporukan iloinen jälleennäkeminen, tai jaloissa pyörivä koira ja vilkas kummilapsi, joiden tempauksia on vauhdin takia vaikea ikuistaa. Kamera- ja video-ominaisuudet määrittävät puhelinvalintamme, muut ominaisuudet ovat positiivisia bonuksia.

Ongelmana kuitenkin on, että pari tusinaa teknistä yksityiskohtaa höystettynä teknologiajargonilla saa monen puhelinshoppailijan pään pyörälle. Emme kaikki voi olla erityisen "tech-savvy", joten vietämme iltamme keskustelupalstoja selaten yrittäen löytää hyviä perustelja sille, mikä puhelin vastaisi omia tarpeitamme ja toiveitamme. Tehtävä on aikaavievä, uuvuttava ja usein turhauttava.

Haen laitetestaajaksi, koska haluan esitellä tämän hienon puhelimen ominaisuuksia selkokielellä ja esimerkkien kautta, niin että jokainen lukija ja katsoja havahtuu huomaamaan Huawei Mate 20 Pro:n tarjoamat mahdollisuudet - muutkin kuin kuvaukseen liittyvät. Kokemukseni sisällöntuotannossa ja sisältömarkkinoinnissa auttavat minua saavuttamaan tavoitteeni: avun tarjoaminen uutta puhelinta kaipaaville ostopäätöksen tekemisessä helppotajuisilla ja mukaansatempaavilla käyttöarvosteluilla.

Kirkas aamuaurinko tai pimeä ja loskainen ilta, maisemakuvat tai selfiet, juhlat tai arjen ilot, rauhallinen perheilta tai railakas illanvietto - erityiset hetket on mahdollista saada talteen missä tahansa olosuhteissa, kun laitteisto on kohdillaan. Näin rakkaimpiin muistoihin voi palata aina uudestaan ja uudestaan.
Haluaisin testata puhelimen metsästys/luonto harrastuksissa. Akun kesto, kamera monipuolisuudesta luonnossa kuvaamisen ja metsästys tilanteiden nopeat tilanne kuvat.
Pistäisin laitteen testiin lomamatkalla, niin kameran kuin akunkestonkin suhteen. Siitä voisi jopa pistää pienen videon tubeen. Jossa vertailla vaimon kanssa iPhone X:n ominaisuuksiin.
Testisuunnitelmani, joka suoritetaan tarkasti valvotuissa olosuhteissa:

- Muotoilu: Miten puhelin sopeutuu pienten käsien dilemmaan, mutta mahdollisimman suuren ruudun toiveeseen? Kuinka herkkä tämä puhelin on tippuilemaan omia aikojaan ja montako kertaa puhelin kestää putoamisen vahingossa betoniin/asfalttiin/kaakelilattiaan ilman, että näyttö menee rikki ja ilman, että puhelimen käyttäjä saa putoamisesta aiheutuvan sydänkohtauksen?

- Kamera. Tekeekö kolme kameraa yhden sijaan minusta erinomaisen kuvaajan? Kuvaan paljon ja kaikkea sellaista myös, mitä ei tarvitsisi. Lihottaako kolme kameraa kuvissa enemmän kuin yksi? Tiedän järkeviäkin kuvauskohteita, kuten muun muassa minihahmo, joka näyttää jatkuvasti kieltä ja kissa, joka henkisesti näyttää aina kieltä kuvaukselleni. (Myös kissalla on tietysti some-tili. Hän ei osaa onneksi päivittää sitä itse.) Tykkään myös yökuvaamisesta (ei häröllä tavalla). Lupaan testata, voiko kameralla saada kuvattua linnunradan ja säikähtääkö naapuri, jos räiskäytän iltapimeällä päin naamaa salamalla. Testikohteeksi joutunee myös se, miten 4-vuotiaan ottamat selfiekuvat (eli otsan lähikuvat) nousevat kuvataiteellisesti uusiin sfääreihin.

- Video. Miten puhelin kestää kuumottavat ja erittäin sekavat viikkovideot, joita kuvaan ja leikkaan puhelimella? Olisivatko ne jo liikaa puhelimelle? Vakaajan kanssa videoseikkailut voivat käydä mielenkiintoisiksi ja mahdollisesti päätyvät myös sensuroitaviksi. Videona testataan, kuinka monta tuntia yhteen menoon puhelin jaksaa pyörittää Sohvaperunoita ja kuinka tarkasti näytöstä näkyy, onko Ranuan Marja jo vaihtanut jouluverhot.

- Tupla-SIM. Ihanaa, saisinko sittenkin kiemurreltua pois kahden puhelimen loukusta pois? Onko mahdollista lähetellä vahingossa työ-SIM:n numeroihin häiriintyneitä, henkilökohtaisiin tarkoituksiin kirjoitettuja viestejä ja kissameemejä? Tuntuisiko elämä tyhjältä ilman matkalaukkua, jossa raahata kaikkia mahdollisia eri puhelimia?

- Tunnistaako kasvojentunnistus aamunaamani? Itse en välillä tunnista.
Voin keksiä jotain muutakin testattavaa, kuten esimerkiksi sen, voiko puhelimella soittaa äitille ja lähettää tekstiviestejä aviomiehelle ja miten kuuluu musiikki, kun koko talo nukkuu ja minä bailaan yksin (dataamalla).

- Käyttökokemus: TT-kuvassa sydämeni todettaisiin todennäköisesti omenanmuotoiseksi, josta on haukattu pala. Kerran lääkitykseksi yritettiin tarjota jotain Samsungin karvalakkia, mutta verenpaine nousi, puhelin koki itsensä yksinäiseksi, tyytyväisyys omaan elämääni väheni ja säikähdin, koska koin tarvitsevani enemmän laitetukea kuin äitini doro-puhelimensa kanssa. Ajat ovat muuttuneet. Toivottavasti. Todista Huawei se vääräksi, sillä luvatut ominaisuudet ovat pelottavan paljon paremmat kuin siinä ylihintaisten, kulutususkovaisten puhelimessa. Huawei houkuttaa ja se tuntuu ehkä hiukan pahalta, joten onko Huawei mahdollisesti kielletty hedelmäni? Käyttökokemuksesta tulee todennäköisesti enkelien ja demonien raaka kamppailu. Se voi olla kivaa tai vähemmän kaunista katseltavaa.
Koko ajan somessa/netissä viihtyvänä olisi loistavaa päästä testaamaan välillä viimeisimmällä tekniikalla sitä.
Aktiivisena somen käyttäjänä kännykän täytyy olla toimiva. Kamera on ahkerassa käytössä, joten se varmasti pääsisi ahkeraan käyttöön, ja akun kesto, hermot ei kestä sitä jatkuvaa lataamista ja varavirtalähteen kanssa pelleilyä.
Tekisin rakkaasta Hemuli kissasta kotivideoita ja kuvaisin iki-ihanaa luontoa sen muutoksia ja arjen kiemuroita. Muistoja tuleville vuosille!😀🌸🌹🔥
Haluaisin testata "tekoälyprosessoria" - mitä lisäarvoa se tuo - mitä tekoäly pystyy oppimaan. En tiedä vielä miten testaisin, mutta tekoäly kiinnostaa.