Kysymys

HTC tytn 2 ei (enää) toimi 3G verkossa? (LPR)

  • 12 August 2008
  • 0 kommenttia
  • 2988 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 0 kommenttia
Mikähän mahtaa olla ongelmana kun puhelut ja netti on mykkänä 3G verkossa? Jos puhelimen pakottaa käyttämään 2G verkkoa, niin kaikki toimii niinkuin pitääkin.

Olen kokeillut tehdä puhelimelle lähes kaiken mahdollisen (mm. hard resetin ja päivittänyt uuden windowsin)
Kysymys ei myöskään ole 3G verkon reuna-alueilla tapahtuvista häiriöistä. Testattu esimerkiksi Lappeenrannan keskustassa 3g:tä, eikä toimi sielläkään. Myös Savolinnassa käydessäni 3g oli mykkänä.

Soitin tänään asiakaspalveluun, ja siellä sanoivat että johtuu siitä kun tällä alueella on häiriöitä 3g verkossa (kts. tekniset tiedotteet). Koitin kuitenkin korttiani ystäväni puhelimella, ja siinä 3g tuntui toimivan ihan normaalisti (on mahdollista että samsung vain väittää että 3g toimii, mutta yritin kyllä parhaani mukaan pakottaa sitä käyttämään vain 3g verkkoa). Kokeilin myös toisinpäin, eli ystävän korttia omassa puhelimessani, eikä 3g taas toiminut. Ongelmat alkoivat n. to-pe viime viikolla. Voiko vika olla mitenkään verkossa, jos minulla 3g ei toimi, mutta jollain toisella puhelimella se toimii?

Olen lukenut ulkomaisilta palstoilta että joillakin on hajonnut tytn kakkosen "emolevy", ja se on aiheuttanut kyseisenkaltaisen ongelman.

Onko muilla vastaavia ongelmia, tai osaisiko joku muuten kertoa mikä voisi olla vialla?

terv,
Kari-Matti

ps. Voisin toki lähettää puhelimen takuuhuoltoon, mutta olen lähdössä 2 viikon päästä ulkomaille koko loppuvuodeksi, ja huolto kuulemma kestää vähintään 3-4 viikkoa. Voisiko joku saunalahdelta kertoa mikä olisi hyvä ratkaisu ongelmaani? Jos puhelin lähetetään huoltoon, niin onko minulla mitään mahdollisuutta saada sitä joko ennen ulkomaille lähtöäni takaisin, tai vaihtoehtoiseti toimitettuna Thaimaaseen, tai sitten uutta puhelinta tilalle ennen lähtöä?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA