Vastattu

Ip connection is down

  • 19 April 2015
  • 9 kommenttia
  • 3310 katselukerrat

Elisa viihteen nettiyhteys ei toimi. Modeemissa internetvalo palaa punaisena ja kun yrität mennä tietokoneella nettiin nii tulee teksti IP CONNECTION IS DOWN ja vähän pienemmällä tekstillä jotain muutama lause lisää. Mikä siis neuvoksi.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sjl 21 April 2015, 16:20

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Nipsutin kirjoitti:
Elisa viihteen nettiyhteys ei toimi. Modeemissa internetvalo palaa punaisena ja kun yrität mennä tietokoneella nettiin nii tulee teksti IP CONNECTION IS DOWN ja vähän pienemmällä tekstillä jotain muutama lause lisää. Mikä siis neuvoksi.
Jos yhteys ei palaudu modeemin uudelleenkäynnistyksellä , niin sitten vain vikailmoitusta kehiin.
Käyttäjätaso 1
Ei auta modeemin buuttaus, kun laajakaistat on nurin kaakon kulmalla. Kts. häiriötiedotteet, jos mobiililla pääset Elisan sivuille.

On tää hienoo, kun on formulat ja snookerin mm-kisat niin laajakaista ja sitä kautta viihde nurin. 

Kiitos Elisa.

-Hexe
Sama ongelma täällä edelleenkin(Kaakko). Yhteys pätki aamupäivällä ja lopetti toimintansa täysin puoliltapäivin. Onkohan vian korjaamiselle tullut jotain arvioitua aikaa?
Käyttäjätaso 2
Pahoittelemme häiriön aiheuttamaa haittaa.

Elisan kiinteissä laajakaistayhteyksissä on parhaillaan häiriöitä Kotkan, Kouvolan, Haminan ja Lappeenrannan alueilla. Noin klo 10 alkanut vikatilanne vaikuttaa ADSL-liittymiin sekä kiinteää laajakaistaa käyttäviin palveluihin, mm. Elisa Viihde -palveluun. Vian korjaustoimenpiteet ovat käynnissä. Arvioitu korjausaika on klo 19.00 mennessä. Tiedotamme muutoksista ja häiriöistä osoitteessa www.elisa.fi/hairiotiedotteet
Imatralla on myös samoja ongelmia.
Käyttäjätaso 2
Imatran kuuluminen häiriöalueeseen huomioitu. Vian korjaustoimenpiteet ovat käynnissä.

Tällä hetkellä arvioitu korjausaika on klo 22.30 mennessä.
Käyttäjätaso 1
Vian korjaustoimenpiteet ovat käynnissä. Häiriön aiheuttaa vikaantunut runkolaite. Arvioitu korjausaika on klo 22.30 mennessä.

Maali hieman siirtynyt. Päivämäärä ei toivottavasti siirry. Mahtaisko tällaiset katkot näkyä jo seuraavassa laskussa. Ketutus snookerin ja f1:n takia melkoinen, kele.

-Hexe
Joensuussa mulla sama ongelma tänään.
Käyttäjätaso 2
Kyseinen laajempi häiriö saatiin korjattua viimeistenkin liittymien osalta aamuyöstä 20.4. Kyseisestä alle kaksi vuorokautta (48 tuntia) kestäneestä viasta, ei hyvitetä automaattisesti laskutuksessa.

  • Tapauksessasi kyseessä on jokin erillinen ongelma. Virheilmoitus viittaa siihen, ettei modeemi saa IP-osoitetta. Ongelman voi aiheuttaa verkkovika tai esimerkiksi modeemi. Suosittelen käymään läpi vianrajauksen http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/258/#ongelmatilanteet ja tarvittaessa tekemään häiriöilmoituksen.