Kysymys

Kotipaketti Nopsana

  • 5 May 2010
  • 1 kommentti
  • 1496 katselukerrat

Onko kotipakettiin tulossa Nopsa-vaihtoehtoa? Nyt kotipaketin sijaan kannattaa ostaa mobiililaajakaista Nopsa ja kotipuhelinliittymä erikseen. Iäkkäille isälleni näyttäisi kuitenkin olevan helpompi tapa liittää nykyinen lankapuhelin kotireitittimeen kuin opetella kokonaan uuden GSM-puhelimen toiminta.

Odottelen myös kotipuhelinliittymätarjouksia. Jossain vaiheessa sai puolikin vuotta kuukausimaksutta, nyt ei ole mitään tarjousta "päällä".

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Hei japaloma,

uusimmat tarjoukset tulevat saunalahden sivuille näkyviin samalla hetkellä kuin asiakaspalvelukin saa näistä tiedon. Entinen MobiililaajakaistaPaketti 5M on päivitetty Nopsaksi, Kotipaketissa ei tätä 5M nopeusvaihtoehtoa ole ollut.

Kotipuhelimesta olleet tarjoukset ovat olleet kampanja-aikaan voimassa eikä tällä hetkellä uutta kampanjaa ole. Mahdollisista uusista kampanjoista tiedotetaan asiakkaita nettisivujen lisäksi laskun väliliitteillä. Laskun väliliitteet on myös luettavissa oma.saunalahti.fi hallintapalvelussa, kohdassa Laskutus > Laskun väliliitteet.

Hallintapalvelussasi voit myös valita saako sinulle lähettää tietoja tarjouksista myös tekstiviesteillä ja/tai sähköpostilla.