Kysymys

Kysymyksiä miniläppäristä ja datapaketista

  • 4 August 2008
  • 1 kommentti
  • 7158 katselukerrat

Eli jos tilaan Eee PC 900:n ja Datapaketin, jonka mukana tulee SIM-kortti ja GSM-liittymä, niin toimiiko tämä liittymä sitten myös puhelimessa aivan normaalin GSM-liittymän tapaan? Ja jos sitä haluaa käyttää puhelimessa, niin täytyykö SIM-kortti ottaa pois modeemista ja laittaa puhelimeen, vai miten homma oikein toimii? Lisäksi onko paketissa/sopimuksessa normaali 14 päivän palautusoikeus, kuten postimyynnissä yleensä on?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Eli jos tilaan Eee PC 900:n ja Datapaketin, jonka mukana tulee SIM-kortti ja GSM-liittymä, niin toimiiko tämä liittymä sitten myös puhelimessa aivan normaalin GSM-liittymän tapaan?


Toimii. Puheluhinnat tosin ovat normaalia GSM-liittymää kalliimmat. Hinnat löydät http://saunalahti.fi/gsm/gsmdatapaketti.php ' TARGET='_blank.


Ja jos sitä haluaa käyttää puhelimessa, niin täytyykö SIM-kortti ottaa pois modeemista ja laittaa puhelimeen, vai miten homma oikein toimii?


Kyllä. Sim-kortin tulee aina olla siinä päätelaitteessa, jossa liittymää käytetään. Vaihtoehtoisesti voi toki kytkeä liittymääsi http://saunalahti.fi/gsm/multisim.php ' TARGET='_blank-palvelun ja käyttää liittymää useassa päätelaitteessa samanaikaisesti.


Lisäksi onko paketissa/sopimuksessa normaali 14 päivän palautusoikeus, kuten postimyynnissä yleensä on?


On. Palautus tosin edellyttää, että laite on käyttämätön.