Kysymys

Mahdollista nopeuttaa nettiyhteys pariksi kuukaudeksi?

  • 11 April 2010
  • 3 kommenttia
  • 623 katselukerrat

Pärjään hyvin hitaamalla nopeudella mut nyt haluaisin kesän ajaksi nopeuttaa nettiä koska ajattelin ottaa mokkulan mökille. Onko mahdollista nopeuttaa nettiä että vain maksais sen erotuksen. Vai tuleeko siitä jotai lisämaksua ja jos tulee niin kuinka paljon? Varsinkin jos ei halua sitoitua taas uudestaan mihinkään 1v sopimukselle.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Et kerro, onko sinulla kiinteä nettiyhteys, Mobiililaajakaista-lisäpalvelu vai MobiililaajakaistaPaketti (ent DataPaketti). Mikäli sinulla on nykyisin kiinteä yhteys, sitä ei voi vaihtaa Mobiililaajakaistaan tilapäisesti. Oletan kuitenkin, että sinulla on olemassa MobiililaajakaistaPaketti tai Mobiililaajakaista Plus lisäpalvelu. Kummassakaan tapauksessa määräaikaisuutta ei tule lisää ja kuukausimaksu peritään senhetkisen tilauksen mukaan.

Lisäpalvelun suhteen voit tehdä muutoksen ilman lisämaksua oma.saunalahdessa niin usein kuin haluat. Muutos astuu voimaan välittömästi. Kyse on siis lisäpalvelun sulkemisesta ja uuden tilaamisesta.

MobiililaajakaistaPaketin suhteen muutoksen voi tehdä oma.saunalahdessa ilmaiseksi neljän kuukauden välein. Kyseessä on liittymätyypin vaihto, josta lisää http://palsta.saunalahti.fi/wiki/Liittym%C3%A4tyypinvaihto

Mobiililaajakaistan kuukausimaksu veloitetaan avauspäivästä kuukausi eteenpäin. Mikäli haluat välttää päällekäisiä kuukausimaksuja, tulee päivitys tehdä kuukausimaksukauden viimeisenä päivänä.
Huomenta,

asia menee juuri kuten Hyvis täällä on kertonut tuon nopeuden muutoksen suhteen.

TuplaLaajakaista 2+2 kuuluvan MobiililaajakaistaPaketin nopeuden muutos kuitenkaan ei ole mahdollista, koska nopeus on sidottu paketin kiinteään hintaan.
kiitos, tarkoitin juuri tota Mobiililaajakaista plus liittymä koska itelläni on juuri se.
Kiitos hyvästä palvelusta

Siis oliko se nyt lisäpalvelussa vai tarkoitettiinko tuotteen päivitys.. Koska lisäpalvelussa ei ole päivitysmahdollisuuksia.