Kysymys

Muistikortti

  • 6 September 2008
  • 13 kommenttia
  • 2958 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 39 kommenttia
Hei kirjoittelinkin jo aikaisemmin että minulla on Nokian 6555 puhelin joka on siis täysi huono koska akku pitää ladata päivän välein jne.. No ostin uuden Nokian puhelimen E51. Puhelimissa pitäisi käydä sama muistikortti micro SD joka toimikin ihan ok 6555:ssa. Nyt olen laittanut ko. kortin tähän E51:seen mutta laite väittää koko ajan että että korttia ei ole asennettu! Missähän voisi olla vika? Mikään toimisto ei siis toimi muistikortin suhteen. ???

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

13 kommenttia

Ei sitä pääse alustamaankaan sillä puhelin näyttää vain että korttia ei ole asennettu.Eli sille ei pääse tekemään yhtikäs mitään!

Ei sitä pääse alustamaankaan sillä puhelin näyttää vain että korttia ei ole asennettu.Eli sille ei pääse tekemään yhtikäs mitään!
tuossa kun googletin niin, jollain oli ainakin ongelmana taas se, että oli alustanut kortin e51-puhelimessa mutta tämän jälkeen kortti ei ollut toiminut enään muussa laitteessa... mutta ongelmaan ei  mainittu ratkaisua!

Että jotain häikkää on muillakin.. (se kyllä tuskin lohduttaa)..
kortti ei toiminut vaikka sitä ei ollut alustettu sitten alustin sen N 655 missä se toimi/toimii edelleenihan hyvin mutta ei N E51 edelleenkään.
Oon näköjään niin kyllästynyt siihen Niokia 6555 puhelimeen että "valehtelin" muistikortin olleen siinä laitteessa.Kyse oli tietysti Nokian N70 koneesta otetusta muistikortista. Korttia ei siis oltu alustettu ennen kuin asensin ensimmäisen kerran E51:n eikä se silloinkaan toiminut.Eipä tuossa kortin asennuksessa ole montaa tapaa asentaa että kyllä olen varma asiasta että oikeinpäin se on.
Voit tietenkin kokeilla formatoida kortin tietokoneella FAT muotoon, jolloin pitäisi toimia kaikissa laitteissa. Ainoa ongelma että N70 käyttää RS-MMC korttia ja E51 microSD korttia. Kortit eivät ole saman kokoiset eli eivät sovi samoihin reikiin.
Raakasti saa juntata jos meinas RS-MMC:n saada microSD-korttipaikkaan laitettua 😛
Sorry mää taidan sekoilla näköjään jo ihan huolestuttavasti!  ??? Mää meen jo ihan sekasin näitten mun puhelimien ynm. kanssa.  ???
Eli otetaanpas alusta koko juttu. Kyseessä on tosiaankin nokian 6555 ja E51. Näissä puhelimissa pitäisi toimia siis tämä 2GB microSD muistikortti. 6555:ssa kortti on toiminut ihan ok vaikka puhelin muuten onkin täys p...a! Samainen muistikortti ei ole toiminut lainkaan E51:ssä ei ennen eikä jälkeen alustamisen. E51 ilmoittaa (siis ennen ja jälkeen alustuksen) ettei korttia mukamas ole vaikka varmasti on ja ihan oikeinpäinkin laitettuna. -Niin ja mitä tähän N70 puhelimeen tulee niin siinä on ihan eri kortti ja toimii moitteettomasti. 😛
Joskus ollut itelläkin Nokialaisten ja muistikorttien kanssa ongelmia.
Muistaakseni olen tietokoneella formatoinut kortin FAT-muotoon, jonka jälkeen puhelin on löytänyt kortin.
Seuraavaksi sitten itse puhelimella formatoinut kortin omaan järjestelmäänsä ja on toiminut.

Voin muistaa väärinkin, mutta kannattanee kokeilla.
Kiitti tiedosta mutta en tosiaakaan ole mikään tekniikan ihmelapsi.. Mitenkäs tuo FAT-muotoon formatointi oikein tapahtuu??
Esim. kortti muistikortinlukijaan ja tietokoneeseen kiinni.
Sitten vaan Windowsilla sen formatoit.
Jos se ei näy suoraan asemana Omassa Tietokoneessa niin sitten valvontatyökaluista tietokoneen hallinta ja sieltä levynhallintaan. Pitäis näkyä tuolla, josta sitten formaattia kehiin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ja vielä tarkennusta:

Valvontatyökalut on näkyvissä Windos XP:n käynnistä-valikossa ohjelmat-valikossa. Valvontatyökalut-kohta ei vättämättä ole näkyvissä, saat sen näkymään seuraavasti:
Avaa Käynnistä-valikko>Asetukset>Tehtäväpalkki ja Käynnistä-valikko>välilehti Käynnistä-valikko>Mukauta>ikkunassa Käynnistä-valikon lisäasetukset>rasti kohtaan Näytä Valvontatyökalut>OK

Tämän jälkeen Valvontatyökalut tulevat esille tuonne Käynnistä>Ohjelmat>Valvontatyökalut>avautuu ikkuna josta nappaat auki Tallennus>Levynhallinta
Ja jos vaikuttaa liian vaikealta, niin ihan vaan Ohjauspaneelissa on suoraan Valvontatyökalut 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Ja jos vaikuttaa liian vaikealta, niin ihan vaan Ohjauspaneelissa on suoraan Valvontatyökalut :)


Pitipäs taas mennä vaikeimman kautta.  :-  ::)