Kysymys

NOKIA CS-15 JA BASTUN+NOKIAN TAKUU

  • 4 May 2010
  • 7 kommenttia
  • 557 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 287 kommenttia
KANSALAISET... Nyt kyllä tyhmän pitää taas kysyä neuvoa. Nokia ilmoittaa selvästi että heidän lisälaitteilla on 6-kuukauden takuu. Antaako bastu sitten nopsa paketissa olevalle Nokia CS-15 tikulle 2-vuoden takuun jos hyväksyy 2-vuoden määräaikaissopimuksen bastun kanssa? Onko bastulla valtuudet evätä suuren ja mahtavan nokian takuuehtoja? Miten siis on? Bastun 2-vuotinen nopsa sopimus Nokian CS-15 tikulla. Onko tikun takuu 6-kuukautta vai 24-kuukautta?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kannattaa kiinnittää huomio sanaan Lisälaite. Esim laturi on lisälaite kuten usb-piuhakin, Nettitikku on päätelaite puhelimen tapaan.

Kannattaa kiinnittää huomio sanaan Lisälaite. Esim laturi on lisälaite kuten usb-piuhakin, Nettitikku on päätelaite puhelimen tapaan.
Porvoon elisa shop sekä sonera piste väittivät kivenkovaan että tikku CS-15 on nimeenomaan lisälaite ja takuu sen mukaan. Samaa mieltä olivat myös mikonkadun nokia huollossa sekä aleksanterikadun nokia myymälässä. Lisälaite ja takuuaika sen mukainen. Mitä tai ketä pitää sitten uskoa? Nokia care ei osannut antaa mitään vastausta vain viittasivat nokia huollon antamaan vastaukseen. Miten siis on? Onko takuu 6-kuukautta tai 24-kuukautta?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Muistaisin, että Saunis antaa kytkylaitteelle sen kytkyajaksi siis 12 tai 24 kk takuun, tuo valmistajan takuu on, jos ostaa laitteen vaikka Sonera pisteestä erikseen.

Muistaisin, että Saunis antaa kytkylaitteelle sen kytkyajaksi siis 12 tai 24 kk takuun, tuo valmistajan takuu on, jos ostaa laitteen vaikka Sonera pisteestä erikseen.
Meinaat siis että bastulla on valtuudet evätä nokian takuuehdot ja keksiä omat takuuehdot? Ymmärsinkö nyt oikein? Mitä sanoo bastun suuri ja mahtava Herra P?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Ei evää ehtoja antais takuun jatkoajan laitteelle vaan ja enpä tiedä miten sopinut valmistajien kanssa tuosta?
Midaren nokia huolto kyllä väitti takuun olevan 24 kk ostopäivästä. Alla lainaus nokia tukisivuilta.

Takuuaika

Takuuaika alkaa, kun Tuote ensimmäisen kerran myydään loppukäyttäjälle. Tuotteen koostuessa useista eri osista, saattaa Tuotteen eri osiin kohdistua eri takuuaika (jäljempänä "Takuuaika"). Takuuajat ovat:

  1. kaksikymmentäneljä (24) kuukautta matkapuhelimille ja kaksitoista (12) kuukautta lisätarvikkeille (riippumatta siitä, onko lisätarvikkeet myyty matkapuhelimen yhteydessä vai erikseen itsenäisenä tuotteena) pois lukien kuluvat osat ja lisätarvikkeet, jotka on listattu jäljempänä kohdissa (b) tai (c);
  2. kuusi (6) kuukautta seuraaville kuluville osille ja/tai lisätarvikkeille: akut, laturit, pöytätelineet, kuulokkeet, kaapelit ja kuoret; ja
  3. yhdeksänkymmentä (90) päivää ohjelmiston tallennusvälineelle (esim. CD-rom, muistikortti).
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Hei palstalaiset,

Nokian CS-15 Nettitikku on Saunalahden MobiililaajakaistaPaketti Nopsaan korvaavana tuotteena toimitettu laite, johtuen MF 636 Nettitikun toimitusviiveestä.

Takuuajassa noudatetaan samaa käytäntöä kuin MobiililaajakaistaPaketti Nopsassa olisi tuotteen varsinaisen Nettitikun kanssa eli 24 kk. Huoltokanava on sama kuin muillekin Saunalahden kautta hankituille laitteille eli Elisa Shopit myymälät, joista laite lähetetään valtuutettuun huoltoliikkeeseen.