Kysymys

Nopsa yhdistyy verkkoon hitaasti - tottako?

  • 23 April 2010
  • 4 kommenttia
  • 95 katselukerrat

Tämä saattaa olla enempi filosofinen ongelma mutta kiusallinen kuitenkin. Vaihdoin Elisaan hitaan - n. 500 k - Saunalahden nopeaan, ties kuinka. Yhteys toimii hienosti sitten kun sen saa päälle, mutta ennen kuin saa päälle, kuluu aikaa, ainakin noin 2 minuuttia. Se Elisan hidas huawei käynnistyi heti, noin.

Olisko asetuksissa jotain mätää? Ohjeet eivät anna paljon apua.

Outoa on, että kun tikku on kiinni koneessa ja kone pois päältä, tikku vilkuttaa valoa että verkko on hallinnassa. Sitten kun mobiililaajakaistan klikkaa päälle, verkko katoaa ja saat odottaa sen pari minuuttia.

Tietysti tulee mieleen että voisko tikussa olla vikaa, vaikka entisenä it-alan ihmisenä tämä tuntuukin ohjelmalliselta ongelmata.

Oisko kenelläkään samanlaisesta kokemusta? Vai pitääkö ottaa asia filosofisesti - mitäpä tuo pari minuuttia maailman virrassa on!

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Mulla toi mf636 starttaili tosi pitkään sillä saunalahden ohjelmistolla sitten tällä zte:n omilta sivuilta saatavalla yhteydenhallinta ohjelmalla, minkä saa http://www.zte.com.au/main/Product_Downloads/MF636_downloads.htm ' TARGET='_blank yhteys muodostui huomattavasti nopeammin. Mikäli sinulla nyt on tämä mf636-tikku. Mutta tämä toimi itselläni. Myös linuxin puolella zte starttaa tosi hitaasti kun vertaa tuohon sauniksen softaan. Mikä lie tuosta sauniksen yhteysohjelmasta tuollaisen tekee.

Nii ja käyttiksenä ompi vista ja xp. Molemmilla oli tätä pitkää starttia sauniksen tikun mukana tulevalla softalla ennen tätä zte:n ohjelmistoa.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Yhdistää nopeammin, koska verkon nimellisnopeutta on kasvatettu näin yhteys saunalahden verkkoon muodostuu verkkaisemmin ruuhkattomassa tukiasemassa vasteaikojen parantuessa myös samalla.

Kuulostaisi sellaiselta että sinulla on tuo elisaunalahden järkälemäinen yhteys/mainos-hallintaohjelma käytössä (hankkiudu siitä eroon) ja jos sinulla on vielä halppisvalmistaja ZTE:n mobiilivehje niin vakaammin ja nopeammin toimiviakin on tarjolla kaupan hyllyllä. Muistaakseni käytin australialaisen ISP:n www.telstra.com.au sivustolta ottamaani yhteys-hallintaohjelmaa, kun vaihdoin siihen tiedot elisaunalahtea varten.

Tietokoneesi ei jostain syystä sammuta USB-liittimen virtoja jos mobiililaitekin saa virtaa kun tietokone sammuksissa?

Vaihtoehto mobiililaitteeksi suosittelen  Nokia CS-15 tai Option 505, molemmat maksaa noin 70-90 euroa riippuen paikasta mistä tilaa. Jälkimmäinen ei tarvitse mitään yhteysohjelmia win7-käyttöjärjestelmässä tai linux, koska käyttää ns. Direct-IP yhdistämistä (yhdistää samoin kuin perus ethernet-verkkokortti)
Yep -

kiitos ehdotuksista, koneessani on vista ja tuo modeemi se zte.

Täytyy kokeilla ja miettiä, tai toisinpäin.
Tuo MF636 on kyllä semmonen hermoja vaativa kapistus. Mulla se pistää Win7-koneen aika lahjakkaasti jumiin, vaikka päivitys on ajettu. Mutta itsellä se on kiinni reitittimessä, A-link WNAP. Noin kerran päivässä joutuu reitittimen boottaamaan MF636, valot palaa, muttei data liiku. Siinä menee enemmän kuin 2 min yhdistämisessä melkein 5 min.