Kysymys

Oma.Saunalahden tiedot tilauksesta

  • 28 July 2008
  • 4 kommenttia
  • 4407 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 0 kommenttia
Tilasin eilen numeronsiirrolla HTC touch diamond + Ykkönen 3G + Mobiililaajakaista Plus. Nyt kuitenkin oma.saunalahti-tiedoissa näkyy vain "Saunalahti Ykkönen" ja "Tilauksessa".
Onkohan tämä ihan normaalia vai pitäisikö puhelimen ja mobiililaajakaistankin näkyä tuolla? Ja siinä tosiaan lukee Ykkönen eikä Ykkönen 3G..

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ainakin nuo lisäpalvelut yleensäkin ja päätelaite eivät minulla aikoinaan joskusjoskus tulleet erikseen näkyviin. Tuo liittymätyyppi pitäisi kyllä tulla näkyviin täsmälleen oikein, eli en sitten siitä ole varma.

Lisäpalvelujahan ovat samoin myös vaikka Reviiri ja Saldomuistutus, nekään eivät todennäköisesti tulisi näkyviin.
Kiinnostaisi itseänikin tietää jotain faktaa tästä asiasta. Laitoin juuri mielestäni tilaukseen 3G- puhelinpaketin ja mobiililaajakaistan, ja tosiaan oma.saunalahti- sivuilla ei näy puhelinta eikä muistikorttia ollenkaan tilauksessa. Tosin mulla näyttää liittymätyypin ainakin oikein. Toivottavasti sais vastauksen tätä kautta, ettei tarvis vielä tukeutua tähän kuuluisaan asiakaspalveluun  😉
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos omasauniksessa näkyy Ykkönen 3G, on tilaus kunnossa. Puhelin yms. setit tulee näkyviin vasta kun ne postitetaan. Jos siellä kuitenkin näkyy Saunalahti Ykkönen niin silloin ei puhelinta ole tulossa vaan tilaus on luultavasti tehty niin, että ensin on lisätty koriin puhelin ja lisäpalvelut ja sen jälkeen menty Saunalahti Ykkösen kohdalle ja painettu "Tilaa"-nappia (oikean vaihtoehdon ollessa 3g-ostoskorissa oleva "Kassalle").

Jälkimmäisessä tapauksessa on 2 vaihtoehtoa:

1. odottaa, että liittymä aukeaa tavallisena ykkösenä ja sen jälkeen tekee siihen 3g-päivitystilauksen
2. peruu nykyisen tilauksen (aspan kautta) ja tilaa uudestaan haluamansa paketin.
Oolrait, hyvä homma. Kiitos vastauksesta!  🙂