OmaYhteisön pelisäännöt

  • 16 April 2019
  • 2 kommenttia
  • 6718 katselukerrat
OmaYhteisön pelisäännöt
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1806 kommenttia
OmaYhteisö on kaikille avoin, hyvän fiiliksen keskustelupaikka, jossa voit keskustella Elisan tuotteista ja palveluista muiden yhteisön jäsenten ja Elisan työntekijöiden kanssa avoimessa, rakentavassa ja positiivisessa hengessä.

Liity mukaan rohkeasti yhteisöömme, pyydä apua kysymyksiin, jaa kokemuksiasi palveluistamme ja kerro meille ideasi, kuinka voisimme parantaa Elisan palveluita entisestään.

Ennen kuin aloitat, niin tutustuthan yhteisiin pelisääntöihin.

Tervetuloa! 🙂

Pähkäiletkö pulman kanssa?

Et usein ole ensimmäinen samaan tilanteeseen törmännyt, joten pääset luultavasti helpoimmalla käyttämällä OmaYhteisön hakutoimintoa. Mikäli vastausta kysymykseesi ei kuitenkaan löydy jo OmaYhteisön keskusteluista, kirjoita kysymyksesi oikealle keskustelualueelle ja saat apua varmasti.

OmaYhteisössä sekä yhteisön muut jäsenet että Elisan työntekijät osallistuvat aktiivisesti keskusteluihin ja auttavat ongelmissa. Elisan sometiimi moderoi keskusteluita.

Saitko mahtavan idean?

Voit jakaa mahtavat uudet tuoteideat ja nykyisiä palveluita parantavat ajatukset suoraan Ideapajassa! Välitämme ideoita eteenpäin oikeille tiimeille Elisalla ja kerromme myös OmaYhteisössä, jos ideasi toteutetaan.

Ole kohtelias

OmaYhteisö on kohtauspaikka, jossa kaikki voivat antaa ja saada apua. Kohtelethan siis muita hyvin 😊 Täällä ei suvaita kiroilua, toisten haukkumista tai muutakaan epäasiallista käytöstä.

Täällä kannustamme rentoon yhdessä keskusteluun ja toisten auttamiseen - hyvässä hengessä! Emme tuomitse, arvostele tai hauku.

Jos koet jonkun käyttäjän viestin loukkaavaksi, asiattomaksi tai yhteisöön kuulumattomaksi, voit ilmiantaa viestin sen oikeasta alakulmasta löytyvän "Ilmoita asiattomasta viestistä"-linkin kautta.

Muista kiittää

Kun löydät OmaYhteisöstä sinua auttaneen kirjoituksen, muista kiittää neuvojaa! Kiittäminen tapahtuu helposti painamalla vastauksen yhteydessä olevaa Tykkää-nappia. Kiitos lämmittää mieltä ja auttaa muita löytämään yhteisön hyödyllisintä sisältöä entistä helpommin.

Auta myös muita

Mikäli avaat uuden keskusteluketjun ja saat myöhemmin vastauksen kysymykseesi tai ongelmaasi, muista merkitä vastauksen antanut viesti ratkaisuksi klikkaamalla. Näin keskustelu auttaa muitakin avun tarpeessa olevia!

Älä jaa henkilökohtaisia tietojasi

On erittäin tärkeää, ettet jaa henkilökohtaisia tietojasi OmaYhteisön viesteissä: ethän siis liitä viestiisi puhelinnumeroasi, asiakasnumeroasi tai mitään henkilötietojasi. Tallenna sen sijaan asiakasnumerosi ja/tai puhelinnumerosi OmaYhteisö-tunnuksen profiiliisi, jotta OmaYhteisön moderaattorit voivat tarvittaessa auttaa sinua henkilökohtaisesti. Tallentamasi asiakasnumero tai puhelinnumero näkyy vain moderaattoreille ja ylläpitäjälle, tietosi ovat siis turvassa.

Ethän mainosta, kiitos

OmaYhteisö toimii parhaiten, kun yhteisön jäsenet auttavat toisiaan oman kokemuksensa pohjalta. Mielipiteesi on tärkeä, mutta ethän käytä OmaYhteisöä muiden yritysten tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen.

Kaikenlainen tavaroiden ja palveluiden myyminen, vaihtaminen tai lahjoittaminen on kiellettyä. Tähän tarkoitukseen löytyy netistä runsain määrin muita asiaan tarkoitettuja ja paremmin soveltuvia sivustoja ja ryhmiä.

Käyttäydy siivosti

Viestit, jotka eivät liity OmaYhteisössä käsiteltäviin aiheisiin, sisältävät henkilökohtaisia loukkauksia tai muita asiattomuuksia, voidaan poistaa ilman varoitusta.

Ethän myöskään julkaise asiaankuulumattomia videoita tai kuvia.

OmaYhteisön moderaattorit ovat täällä sinua varten

Jos törmäät pelisääntöjä rikkovaan viestiin, älä vastaa tai provosoidu viestistä. Ilmoita sääntöjä rikkovasta viestistä klikkaamalla viestin vieressä olevaa ”Ilmoita asiattomasta viestistä”-linkkiä ja moderaattorimme tutkivat tilanteen. Moderaattorit voivat jälkikäteen muokata tai jopa poistaa yksittäisiä viestejä. Viestin, joka sisältää asiattomuuksia, henkilökohtaisia loukkauksia tai on muuten Yhteisön sääntöjen vastainen, moderaattorit voivat poistaa ilman eri varoitusta.

Sääntöjen noudattamista valvovat OmaYhteisön moderaattorit, ja sääntöjen rikkominen voi johtaa tunnuksesi pysyvään lukitsemiseen. OmaYhteisön moderaattorit ovat Elisan työntekijöitä.

Yhteisön pelisääntöjä voidaan päivittää tarvittaessa. Rekisteröitymällä Yhteisöön hyväksyt samalla myös yleiset käyttöehdot.

2 kommenttia

Minulla on vanha sähköpostiosoite Netikka.fi. Omistaako Elisa tämäkin? Tuleeko maksulliseksi? Miten lopetan sitä? //Bjarne

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Minulla on vanha sähköpostiosoite Netikka.fi. Omistaako Elisa tämäkin? Tuleeko maksulliseksi? Miten lopetan sitä? //Bjarne

 

Heippa @bakerb, ja tervetuloa OmaYhteisöön! :)

 

Laitatko yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimi -käyttäjälle, niin voidaan tuo katsoa tarkemmin läpi? Kiitos! 

Osallistu keskusteluun