Kysymys

Onko Saunalahti unohtanut vanhat asiakkaat kokonaan ? !!

  • 14 syyskuu 2009
  • 2 kommenttia
  • 600 katselukerrat

Minulla on jippii.fi loppuinen sähköposti osoite joka on nykyään saunalahden alainen.. Ostin aikoinaan sähköpostiini lisätilaa (200mt), josta maksan edelleen 26 vuodessa.. Kuitenkin sama palveluntarjoaja tarjoaa uusille asiakkaille ILMAISTA sähköpostia jossa on 4 gigatavua tilaa.. Kyllä minun mielestäni pitäisi saada sähköpostiini edes tuo 4 gigaa kun kerran maksankin siitä 26 vuodessa !!!

Toinen ongelma meillä vanhoilla "unohdetuilla" käyttäjillä on roskapostin suodatus. Ilmaisessa wippies sähköpostissa ominaisuus on mutta meidän "vanhojen unohdettujen" käyttäjien sähköpostissa ominaisuutta ei ole. Minulle tulee päivässä noin 30 viagramainosta ym roskapostia joka on tehnyt jippii.fi sähköpostin käytön miltei mahdottomaksi...

Kyllä vähän toivoisin että meidät vanhatkin käyttäjät otettaisiin huomioon varsinkin kun me vielä maksamme palvelusta joka on muille ilmainen.. Sähköposti osoitettani en voi vaihtaa  :- :- :- 😮 😮 😠 😠

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Avaa uusi ilmainen iso laatikko, käy oma.saunalahdessa ja ohja vanha sähköposti uuteen.
Käyttäjätaso 2
Mitä? ilmaisissa 4Gt ja suodatus? v***u!
Omassa adsl rinnalla kulkevassa postilaatikkotulvassa taitaa olla tuo 200Mt ja suodatuksesta ei puhettakaan, tosin en ole jaksanut kuukauteen taas katsasoakkaan sinne, kun tuo 20-30 postia/päivä on vähän liikaa postiin jonne asiapostia tulee ehkä kerran kuukaudessa.
Koitin jossainvälissä jopa tilata maksullista suodatusta vaan eihän se niinvaan onnistunutkaan, kun semmoista ei kai sitten saanut.
No hotmail jyrää siis edelleen, vähän toki noloa virallisempiakin posteja vaan lähetellä moisen kautta vaan minkäs teet.
jälkipuinti: taas onnistuisi näköjään tilaamaan virustarkistuksen ja roskapostisuotimen... Mitenhän 99% muista (myös ilmaisista) palveluista skannaa postit jo palvelimella, onkohan tuo nykyään edes moraalsiesti laillista olla tarkastamatta? Iso osa myöskin blokkaa valmiiksi pahimmat saasteet vaan ei meidän saumalahti/elisa maksullisissa postilaatikoissa.