Kysymys

Pekingiä Kivenlahdessa Saunavisiolla?

  • 4 August 2008
  • 5 kommenttia
  • 8642 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 25 kommenttia
Katolta löytyy VHF antenni, mutta Saunavisio ei Testi HD kanavaa löydä. Eikä löydä paria muutakaan kanavaa mitkä telkkarin (LG 50PG6000) oma viritin löytää. Mitenköhän Saunavisiolle kertois että siellä on muitakin kanavia olemassa kun ne mitä se antaa? Muutenkin toi telkkarin viritin on aika lailla ylivoimanen kuvanlaadun suhteen.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

No ainakin iptv:n katsominen pitäisi kyllä onnistua antennista riippumatta, jahka kyseisen kanavan vain ylipäätään sinne hd testikanavan tilalle  tai rinnalle tjsp lisäävät.
Luulisi lähipäivien aikana tapahtuvan jotain
viritin ylivoimainen kuvanlaadun suhteen? vai oisko sulla vaan siellä joku kuvanparannuspiiri päällä sen telkkarin sisäisen digiboksin kanssa ja kun kuva tulee saunavisiosta (toivottavasti hdmi:llä) kuvanparannuspiiri on pois päältä?

itse en ole saunavision kuvanlaatua pitänyt mitenkään huonompana kuin muillakaan digibokseilla.
Jep, iptv:llähän se näkynee, mutta siinä on sitte koko kaista käytössä ja joutuu laittaa torrenttikanavan pois päältä  :'(

Tosta virittimien laadusta, niin en kyllä osaa sanoa että mikä siinä sen eron tekee, mutta sen kyllä ihan selkeesti huomaa että kun pukkaa Saunavision kautta ni on sotkusempi kuva. Taino itseasiassa kun katoin signaalin laatua ja voimakkuutta niin Saunavision kautta se oli heikompi. Melko kummallista. Ja HDMI piuhat on kyl käytössä.

No vaeva, eipä tääkään oo ongelma enää parin viikon jälkeen kisojen loputtua 🙂
mitä tekemistä signaalin voimakkuudella ja kuvanlaadulla on digiaikana?

mitä tekemistä signaalin voimakkuudella ja kuvanlaadulla on digiaikana?


Emt 😃 Mutta edelleen pitää paikkansa se että tosta Saunavisio boksista katottuna ei näytä yhtä hyvältä ku suoraan telkkariin vedettynä. Saako sitte visiosta jostain asetuksista kuvanparannuksen päälle? En vaan osaa.