Vastattu

Prepaid ei toimi puolassa?

  • 17 April 2015
  • 5 kommenttia
  • 2487 katselukerrat

Hei. Tarvitsisin apuja kun   nokiaE7puhelin ei toimi Puolassa. ehdottaa plus, t-mobile, orange pl ja play verkkoja mutta ei huoli niinstä yhtäkään?! Mikä neuvoksi?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 18 April 2015, 14:53

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Ikävä kuulla, että puhelin ei toimi siellä.

Puolassa Prepaidin pitäisi toimia Polkomtelin kautta. Huomaa: Tekstiviestien lähetys ei onnistu toistaiseksi. Vastaanotto onnistuu. Oletko yrittänyt käynnistää puhelinta uusiksi? Onko Oma Saunalahdessa estetty ulkomaanpuhelut? Se estää puhelinta myös toimimasta ulkomailla.

Mukavaa matkaa Puolassa!
Tuo plus on käsittääkseni Polcomtelin verkon tunnus.

http://www.polkomtel.com.pl/english/
mies siis puolassa ja hyvin haastavaa kuulla hänestä mitn. Hotellin netin kautta puhelin välillä toimii ja välillä ei mutta kun lähtee hotellista ei puhelin enään toimi. on yrittänyt sammuttaa ja käynnistää uudelleen. edellä mainitut yhteydet ovat ainoat joita tarjoaa mutta ei kuitenkaan hyväksy..
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Kuulostaa hieman siltä että puhelimessa saattaisi olla ulkomaandataestokin, dataroaming siis. Kannattaa tarkistaa tuo kyllä ehdottomasti. 

Oikea operaattorihan siellä onkin jo taidettu löytää, kun puhelut toimivat kuitenkin, vaikkakin huonosti kuuluen?
parilla edelliseltä reissulla ei sauniksen prepaid ole toiminut ainakaan Gdanskin suunnalla sitten millään. Ei suostunut kirjautumaan ko. plus verkkoon tai mihinkään muuhunkaan.

Puhelin taisi jossain vaiheessa ilmoittaa, että sim kortti estää yhdistämisen (Puhelimena s4 mini).

Sinänsä erikoista kun tuo liittymä on aikaisemmilla reissuilla toiminut, tosin silloin on verkkona löytynyt ihan polkomtel. Liittynee toimimattomuus tuohon plus operaattori tunnukseen.

Ei tuo puhelimen uudelleen käynnistys taida aikuisten oikeasti olla ratkaisu tähän, vaikka se onkin ainoa ohje jota asiakaspalvelusta saa 😛 Voisi olla ehkä aika Saunalahden/Elisan selvitellä Polkomtelin kanssa tuota ongelmaa, koska on näemmä useammallakin samanlaista ongelmaa.. :smileyangry: