Kysymys

SaunaVisio ja subit

  • 13 April 2008
  • 12 kommenttia
  • 13460 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 81 kommenttia
Tukeekos SaunaVision boksi minkäänlaisia subeja, kun tuolta viihdekeskuksen kautta katsoo PC:ltä elokuvia/sarjoja?
Jos tukee niin missä muodossa? Ei ainakaan itselläni pelitä .sub eikä .srt subit, fileen nimikin on sama kuin videotiedostolla.

Tämä olisi erittäin toivottu ominaisuus 🙂 (siis ellei jo jotain kikkaa ole millä ne saa toimimaan)

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

12 kommenttia

olen saanut pelaan  mutta teksti keltaista 😛
Samoin itse kaipailisin niitä tekstejä.
En ole saanut toimimaan viihdekeskuksessa lainkaan tekstejä en .srt taikka .sub tiedostoja. Olisiko tälle jotain tehtävissä?
Ikävä kyllä srt-tekstitykset toimivat tällähetkellä vain USB:lta. UPNP:n yli niille ei vielä ole tukea.
Koskas tuo tekstitys tuki saadaan myös upnp puolelle?
ei toimi uPnP puolella? Mulla ainakin toimii... Ja ovat keltaiset...
Minulla on TVersity päällä, muttei muunna mitään Saunavisioon ja päästää läpi... Eli saunavisio kyllä ottaa tekstit samasta kansiosta saman nimisestä SRT tiedostosta kuin avi.
wmp11:lla ei toimi verkon yli jaettaessa tekstit, usbilla toimi ok mut tosiaan keltaiset 😕
juu ei tosiaan toimi upnp:n yli subit, olisi aika ehdoton ominaisuus. Koetettu niin sub kuin srt.
Onko tähän tullut mitään muutosta? Vieläkö on niin, että subit ei toimi upnp:n yli?
Tversityllä toimii sekä srt että myös sub tekstitykset (ainakin mulla).

sub tekstitykset sain muistaakseni toimimaan siten että tversityssä valitsi laitteeksi Sony PS3 jolloin videot transkoodataan (avi => mpg kysyy potkua pc:ltä), taisi vaatia myös vobsub asennuksen ja tietenkin ffdshow. Pitempää pätkää en ole tekstityksillä katsonut, kunhan testasin miten ne saa toimimaan. Vanha modattu xbox edelleen kova sana mediaplayerinä jos ei katso HD-matskua.
Olen vielä ihan uusi tämän Saunavision kanssa, mutta seuraava tuli havaittua näiden tekstitysten kanssa.

Eli tein koneelle Windows Media Playerin kautta jaon ja sainkin viihdekeskuksen kautta otettua siihen yhteyden. Testasin muutamalla videopätkällä ja ne toimivat ihan ok, mutta tekstityksiä ei näkynyt SRT eikä SUB muodossa. Seuraavaksi testasin tuota Tversityä, jonka asennus kyllä oli ihan simppeli, mutta asetuksien säätö vähän niin ja näin monimutkaisen käyttöliittymän takia. Jälleen sama juttu, videot näkyy okei, mutta tekstitykset eivät. Kävin läpi Tversityn asetukset, mutta en löytänyt sieltä mitään tapaukseen sopivaa. Lopulta yritin katsoa videoita koneelta ja huomasin, ettei tekstitykset toimi koneeltakaan katsottaessa. No, koneelta katsoessa "ilmoitusalueelle" (kellon viereen) tuli FFDShown logo ja sen takaa löytyi  lisää asetuksia. Tuolta kun nappasi käyttöön tekstitykset, niin koneelta lähti tekstitykset toimimaan. Tämän jälkeen kokeilin vielä uudestaan viihdekeskuksesta ja nyt tekstitykset tuntuvat toimivan myös Saunavisiossa. Tekstit näkyvät tosin keltaisina, mutta ehkäpä siihen tottuu. Yhtään täysimittaista elokuvaa en ole vielä ehtinyt katsomaan, enkä ole ihan varma pitääkö tämä operaatio tehdä uudestaan jokaisen elokuvan kohdalta (ainakin osassa vaati, että valitaan FFDShowsta haluttu tekstitys). Ainakin SRT muotoiset tekstitykset toimivat, SUBeja en ole ehtinyt kokeilemaan tämän kanssa.

Nyt seuraavaksi haluaisin hankkia jonkin verkkokovalevyn joka toimisi tämän kanssa yhteen. Onko mitään suosituksia? Tärkeää olisi, että nuo tekstitykset toimisivat edes jossain muodossa. Ja, kun ilmeisesti USB-levyltä tekstitykset toimivat ilman ongelmia, niin löytyykö vempeleitä, jotka saisi Saunavisioon kiinni USB:llä ja muuten toimisivat normaalina verkkolevynä?
Toimii

löytyykö vempeleitä, jotka saisi Saunavisioon kiinni USB:llä ja muuten toimisivat normaalina verkkolevynä?

Tuollaiset vehkeet on harvassa, vaikka laitteesta löytyisikin sekä usb että ethernet liittimet eivät ne yleensä toimi yhtäaikaa.