Kysymys

Saunavisio käyttöliittymän kehitysehdotus

  • 11 July 2008
  • 9 kommenttia
  • 5687 katselukerrat

Saunavision www -käyttöliittymän kanavavalinta vaikuttaa hieman hankalalta, joten rakensin muutaman kuvallisen kehitysehdotuksen.
Käyttöliittymämallit löytyvät "http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/29hg6+synkky-saunavisio-leiskat.html ' TARGET='_blank"

"Onmouseover" -tilassa näytetään kanavakategorian sisältämät kanavat.

Kommentteja?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttöliittymää päivitelty tämän hyvän ehdotuksen tiimoilta. Luonnollisesti ehdotuksen esittäjälle laitetaan sopivaa palkintoa menemään.
Ois tietenkin plussaa jos käyttöliittymä toimisi oikein
Viimeisessä softapäivityksessä korjattiin mun raportoima bugi tekstitv:n osalta, mitäs minä olen voittanut. 🙂
Voisikohan aina tallentuvia ohjelmia toimintoa jotenkin kehittää.. Jos vaikka haluat tallentaa jatkuvasti yle1:ltä Sydämen asialla, tallentuu myös seuraavana aamuna tuleva uusinta.. eihän se nyt varmaan kauheasti haittaa, mutta jos asialle jotain on tehtävissä niin hyvä.
Käyttäjätaso 4
Jatketaampa tähän ehdotus. Olisiko mahdollista laittaa saunavisioon asetuksiin ruksi, jolla saisi guide napilla normi ohjelmaoppaan sijaan tuon Saunavision WWW-liittymän ruudulle? Tuosta kun voisi säädellä suoraan boxilla nauhoituksiakin paremmin... HD-töllöön tungetulla boxilla tuo kun ei olisi mikään ongelmakaan tilan suhteen. Nimimerkki sama Mirain 42 tuumainen FullHD toimii sekä Saunavision näyttönä että tietokoneen näyttönä 😉

Jatketaampa tähän ehdotus. Olisiko mahdollista laittaa saunavisioon asetuksiin ruksi, jolla saisi guide napilla normi ohjelmaoppaan sijaan tuon Saunavision WWW-liittymän ruudulle? Tuosta kun voisi säädellä suoraan boxilla nauhoituksiakin paremmin... HD-töllöön tungetulla boxilla tuo kun ei olisi mikään ongelmakaan tilan suhteen. Nimimerkki sama Mirain 42 tuumainen FullHD toimii sekä Saunavision näyttönä että tietokoneen näyttönä ;)
Samaa olen miettinyt minäkin... hyvä ehdotus:)
Täällä on ohjeet miten surffaatta saunavisiolla sinne www-liittymään, kokeilkaa ja ihmetelkää sitä isolla näytöllänne.
http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,10226.msg80051.html#msg80051 ' TARGET='_blank

Viimeisessä softapäivityksessä korjattiin mun raportoima bugi tekstitv:n osalta, mitäs minä olen voittanut. :)


Tästä tulikin mieleeni, että taannoin huomasin, että vain osittain talletettu ohjelma vei käyttäjän kiintiötä koko ohjelman pituuden verran.  En ole tarkistanut päteekö vielä nykyään.
Tässä kun koneen ruudulta telkkua välillä kattelen,
niin voisiko saunavisio:n guissa olla myös linkki nettivisioon, esim. "Tallenna" napin kyljessä "Katso nyt" joka avaisi suoraan (miel. uuteen ikkunaan) vlc pluginin ???

nyt täytyy erikseen käyttää vlc-shortcutteja tjsp töllön avaamiseen kun on ensin ohjelmaoppaasta bongannut mieleisen ohjelman.

Tässä kun koneen ruudulta telkkua välillä kattelen,
niin voisiko saunavisio:n guissa olla myös linkki nettivisioon, esim. "Tallenna" napin kyljessä "Katso nyt" joka avaisi suoraan (miel. uuteen ikkunaan) vlc pluginin ???

nyt täytyy erikseen käyttää vlc-shortcutteja tjsp töllön avaamiseen kun on ensin ohjelmaoppaasta bongannut mieleisen ohjelman.Käsittääkseni nettivisio on yhä ns. testausvaiheessa, siksi ei varmaan ole tuollaista namiskaa lyöty ohjelmaoppaaseen. Toinen homma lienee se, että nettivisio on muistaaksenii vain saunalahden ADSL-asiakkaille, kun taas saunavisiota voi käyttää minkä operaattorin liittymällä hyvänsä.