Kysymys

Saunavisio Yle Areena

  • 22 tammikuu 2009
  • 80 kommenttia
  • 2396 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 82 kommenttia
Hep,

Kuten jo mainitsin muussa threadissä, lupauduin tekemään Yle Areenalle jonkinlaista systeemiä, että saa SaunaVisiolla katseltua (nettiselaimen kautta).

Tästä voi katsella edistymistä: http://www.netguru.fi/saunaareena

Kun saan suurin piirtein homman skulaamaan, niin laitan kikkareen jakoon. Kyseessä on Sauna Open Gateway:n kaltainen php skripti.

Tällä hetkellä listaa videoiden osalta ohjelmat ja niiden jaksot sivutettuna ja katselun pitäisi toimia.

Tekemistä on vielä ainakin seuraavasti:

- kategorioiden listaus
- haku
- audio puolen listaukset
- kaken hyödyntäminen navigointiin (värinäppäimet yms)
- sekalaisia muita pikku juttuja, kuten jaksojen kuvauksien parsinnat yms..
- elävän arkiston tuki, joskus tulevaisuudessa

Kirjottelen tähän threadiin tietoa kun päivittelen tuota sivua. Toi tulee olemaan online ainakin siihen asti kunnes julkasen koodit ja sivua saa käyttää vapaasti.

Ehdotuksia ja bugiraportteja otetaan vastaan..

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

80 kommenttia

Päivittelin taas hieman..

Uusia juttuja:
- ulkoasua parannettu
- lisätty podcastit (ilman aihealue listauksia)
- lisätty suorat lähetykset, nettiradiot ja ylex tv

Muutettu:
- korjattu ääkköshommelit
- video / audio / kaikki valinta hakuun ja listauksiin
- aihealuelistaukset muutettu paremmin toimiviksi
- listauksissa näkyy onko ko. jakso video vai audio tiedosto
- sivunumerot myös alas
- jakson avatessa aukeaa "esikatselu" sivu, jossa jakson tiedot ja kuva pyörii pienemmässä ikkunassa + linkki avaamaan viihdekeskukseen.

Voi olla että jotain muitakin muutoksia, mutta ei muista..

Jostain syystä kun striimin laittaa sivulle tagilla, niin saunavision nettiselain näyttää sen kuvan vääristyneenä. Vaikka laittaisi embed alueen juuri saman kokoiseksi kun video, niin silti saunavisio venyttää kuvan reunoilta hämärästi. Eli kannattaa käyttää sitä tosiaan vain esikatseluun ja avata videot viihdekeskukseen, jos oikeasti aikoo katsoa. Viihdekeskukseen avattaessa striimi lähtee pyörimään alusta.

Ylen sivut takkuaa aina välillä ja tuo voi aiheuttaa saunavisio boxillekkin ongelmia, jos yrittää viihdekeskukseen avata striimiä ja ylen sivut antaa time out. Varautukaa tekemään ivo bootteja. :)

Vielä olis sitten tehtävänä pikapainikkeet navigointiin sekä eläväarkisto. Bugiraportteja otetaan vastaan edelleen..!

Seuraavaksi olis sitten todo listalla samanlainen homma Youtubelle 🙂
Hyvältä näyttää, edelleen  :)

Yhden bugin löysin, jos selaa
Aihealueet => Video => Uutiset
(

niin sivunumerolinkeistä on jäänyt type=video pois, kun valitsee esim. 2 sivun
(
http://www.netguru.fi/saunaareena/listepisodes?categoryid=164618&s=2)
niin saa myös audiot, ja sama vika audio puolella

Sitten voisi olla parempi jos se "Avaa kokoruudulle" olisi siellä sivun yläosassa koska nyt kun se on alaosassa niin se ei välttämättä näy jos ei tajua kelata sivua alaspäin.
Aihealueet => Video => Asiaohjelmat => Kamrat Eesti
(Vedän tän takas, kyllä se "Avaa kokoruudulle" on nyt aivan oikeassa paikassa)

Radiokanavien välisivu tuntuu hieman turhalta.

Tuossa kun selailin niin kaipasin linkkiä mistä olisi päässyt sinne etusivulle, saisko sen tuohon Areenan kuvaan (vasemmassa ylälaidassa).
Varmaan tulee tuollekkin sitten joku oma pikanäppäin kun saat kapulan koodit sivulle.

Hakukentän fonttia isommaksi, please
Kiitokset kommenteista, fixailin noi pikaseen. Lisää vastaanotetaan :)


Yhden bugin löysin, jos selaa Aihealueet => Video => Uutiset
niin sivunumerolinkeistä on jäänyt type=video pois, kun valitsee esim. 2 sivun

Jep, hyvä huomio, korjattu.


(Vedän tän takas, kyllä se "Avaa kokoruudulle" on nyt aivan oikeassa paikassa)

Ok, en muuttanut. :)


Radiokanavien välisivu tuntuu hieman turhalta.

Toi on pakko tehdä, kun mediakeskukselle pitää kaivaa asx tiedostoista oikea urli, niin jos kaikille radiokanaville hakisi sen listausvaiheessa, tulisi liikaa sivupyyntöjä ja hidastuisi paljon.


Tuossa kun selailin niin kaipasin linkkiä mistä olisi päässyt sinne etusivulle, saisko sen tuohon Areenan kuvaan (vasemmassa ylälaidassa).
Varmaan tulee tuollekkin sitten joku oma pikanäppäin kun saat kapulan koodit sivulle.

Joo, pikanäpit tulee siihen.. Nyt toimii seuraavat:
punanen = alkuvalikko
vihreä = podcastit
keltainen = ohjelmat a-ö (kaikki tyypit)
sininen = haku (kaikki tyypit)


Hakukentän fonttia isommaksi, please

Isonsin.
testailin eilen. Nyt alkaa näyttää tosi asialliselta! Yksi homma on ohjelmianimikkeitä kelatessa. Voiko tälle tehdä mitään? Kun siirtyy nuolella alaspäin, tuntuu hitaalta, ja sitten kun vaihtuu sivu, niin hyppääkin ohin halutun paikan
Noniin.. nyt on Elävä arkisto lisätty.. Ei ollu mikään maailman kivoin sivu parsia, huoh..

Elävästä arkistosta toimii haku ja kategoriat.

Vielä tekemistä olis Elävän arkiston puolelta "uusimmat, suosituimmat, henkilöiden mukaan ja vuosikymmenten mukaan" listaukset, sekä Areenan puolelta uusimmat listaus.

Kommentteja..?


Yksi homma on ohjelmianimikkeitä kelatessa. Voiko tälle tehdä mitään? Kun siirtyy nuolella alaspäin, tuntuu hitaalta, ja sitten kun vaihtuu sivu, niin hyppääkin ohin halutun paikan

Ei varmaankaan, tai en ainakaan ole tietoinen että sitä "rullausnopeutta" voisi säätää.. Yks tapa olisi toteuttaa itse javascriptillä rullaus ja linkkien valinta, mutta en kyllä viitsi alkaa moista tekemään.
Yritin kuunnella tuoreinta Tuomas Enbuskea (.mp3) pari kertaa, tuloksena kummallakin kerralla että boksi miettii vähän aikaa ja sitten jumittaa ja vaatii IVO-resetin.

Mediaplayerin bugihan tuo varmaan lienee eikä mitenkään areena-softan vika, mutta tuli mieleen että jos tuo koskee osaa .mp3-tiedostoista niin olisi ehkä hyvä olla varoitus käyttäjälle että .mp3:n kuuntelu voi jumittaa boksin.  Jos taas koskee kaikkia mp3:ia niin pitäisikö .mp3:t jättää kokonaan pois areena-gatewayn näyttämistä tiedostoista.

Ai niin, sitten jostain syystä YleX Tänään -ohjelman nimessä ääkköset näkyivät väärin, vaikka olivat muissa ohjelmissa oikein.  Olikohan tämäkin podcast-kokoelmassa kuten Enbuske.
Nuo mp3 tiedostot kannattaa toistaa
Netgem.mediaPlayer.playSound('
tai sitten
Netgem.middleware.navigator.navigate('[url=http://www.yle.fi/downclip/1/82/04/1820458_1056465.mp3')]http://www.yle.fi/downclip/1/82/04/1820458_1056465.mp3')


eli niille ei pidä tehdä http:// => mms:// muunnosta

Toiston lopettaminen Netgem.mediaPlayer.stop();
Tilan kysely Netgem.mediaPlayer.playState

http://pekkamakela.fi/saunavisio/debug/saunavisio.html[/url]
Tämä Yle-Areenan saaminen Saunaboksiin on kyllä mahtava juttu. Tekijöille suuret arvostukset ja kiitokset!

Ihmetyttää kyllä se miten Saunalahti/Elisa onnistui tämänkin töpeksimään. Palveluhan oli aikanaan tulossa "pian". (vai miten se nyt olikaan...) En jaksa uskoa, että olisi ollut pelkästään "sopimusteknisistä" asioista kyse.

Tästä Areenan ja Elävän arkiston mukaan ottamisesta olisi saattanyt hyvinkin tulla ns. "Killer Application" jolla olisi suuret massat saatu asiakkaaksi. Tästä sain hyvää palautetta kun oli muutamia tuttuja kylässä ja esittelin näitä käyttäjien itse rakentelemia porttaaleja. Hämmästys oli aikamoinen mm. siitä, että Saunalahti/Yle antaa vapaasti homman pyöriä. Heräsi myös kysymys, että oliko tämä Saunalahden tarkoituskin. Annetaan käytäjien itse tehdä järjestelmästä toimiva. Tai sitten on kyse siitä, että palvelu tullaan ajamaan alas ja estoja ei kannata tehdä, koska samalla itse saadaan käytökokemuksia. Mene ja tiedä.

Vielä kerran suuri kiitos tekijöille! Itse taidan kevään kuluessa siirtyä maksu-tv:n puuttumisen takia toisen palvelun käyttäjäksi, mutta siihen saakka nautiskelen areenan ja arkiston tarjonnasta. 🙂

Yritin kuunnella tuoreinta Tuomas Enbuskea (.mp3) pari kertaa, tuloksena kummallakin kerralla että boksi miettii vähän aikaa ja sitten jumittaa ja vaatii IVO-resetin.


Nuo mp3 tiedostot kannattaa toistaa...

Jeps, vaihdan mp3 toiston tuohon playSoundiin, kiitti vinkistä. Tossa kun eilen sitä elävää arkistoa tein, niin huomasin kans testaillessa, että mp3 veti jumiin parit kerrat. Ajattelin, ensin että olisi johtunut vain Ylen nettisivujen ajottaisesta hidastelusta. Jotain mp3sia sain ainakin kuunneltua onnistuneesti, mutta tuntu että mp3:n osalta viihdekeskus ei jotenkin jaksanu odotella yhtään bufferointia vaan vetäsee herneet nenään ja kaatuu.. Toivottavasti tuon playSoundin kautta toimii paremmin.

Huomasin itse myös yhden bugin eilen kun lopuksi vähän selailin, kun menee polkua Elävä Arkisto > Aihealueet > Musiikkiv > Euroviisut > Suomen euroviisuedustajia > Teräsbetoni: Missä miehet ratsastaa, niin ei näy videot ollenkaan listauksessa.. vähän erilaista html mössöä siellä sitten.. tarkastan regexpejä ja päivitän.

Aattelin koittaa tehdä sellasta systeemiä, että sais noita avattua taustalle auki ja surffattua kuitenkin samaan aikaan. Olisi esim audio klippejä kuunnellessa kätsyä. En vaan jaksa lähteä ajaxilla tekemään (vielä) koko sivujen latausta, joten aattelin koittaa josko onnistuisi frameilla tekemään nopsasti. Päänäkymä yhteen frameen ja linkit jolla sais avattua klipit piilotettuun frameen, niin kuuluisi taustalla.. sitten mahdollisesti js:llä jollain nappulalla voisi tuoda kuvan esiin, niin voisi videon avata taustalle ja tuoda kuvaa esiin / laittaa piiloon selatessa. En ole testannut vielä mitään, mutta vois toimia. Onko muita ideoita, millä mahd. vähällä työllä saisi nopeasti tässä vaiheessa skulaamaan?


Tämä Yle-Areenan saaminen Saunaboksiin on kyllä mahtava juttu. Tekijöille suuret arvostukset ja kiitokset!

Hyvä jos kelpaa :)


Hämmästys oli aikamoinen mm. siitä, että Saunalahti/Yle antaa vapaasti homman pyöriä.

Itse olen kanssa vähän ajatellut, että koska mahtaa tulla jotain viestiä jomman kumman osalta, että ei saa olla julkisesti käytettävissä toi sivu.. Yleltä paremminkin odottaisin, että valittaisivat. Olen ajatellut että kunnes saan nämä loput hommat tehtyä, niin laitan koodit jakoon ja otan tuon oman sivun pois netistä. Saa kaikki asentaa sitten pyörimään minne haluaa / joku muu voi asentaa sivun mitä kaikki saa käyttää.

Huomasin itse myös yhden bugin eilen kun lopuksi vähän selailin, kun menee polkua Elävä Arkisto > Aihealueet > Musiikkiv > Euroviisut > Suomen euroviisuedustajia > Teräsbetoni: Missä miehet ratsastaa, niin ei näy videot ollenkaan listauksessa.. vähän erilaista html mössöä siellä sitten.. tarkastan regexpejä ja päivitän.

Itse törmäsin samantapaiseen virheeseen (ei videoita listauksessa) mutta polku oli toinen, elävä arkisto kuitenkin.

Selaaminen useammalla ikkunalla pitäisi käsittääkseni olla mahdollista, epäilen että nykyinen mallimme itseasiassa aina aukaisee uuden ikkunan koska Areenaa selaillessa boxi tuntuu vain hidastuvan, hidastuvan, hidastuvan => IVO

Kokeiles vaihtaa Netgem.middleware.navigator.navigate(url) => this.navigate(url)
jos sitten pysyis boxi hengissä

Pikkulinnut visersi jotain parametreistakin
Netgem.middleware.navigator.navigate(url, true, null, true);
mutta en saanut selvää mitä nuo parametrit tarkoittaa  😞
Kannattaa testailla, true voi tietenkin olla myös false ja null voi olla ainakin tyhjä merkkijono "", varmaan jotain muutakin


Hämmästys oli aikamoinen mm. siitä, että Saunalahti/Yle antaa vapaasti homman pyöriä.

Itse olen kanssa vähän ajatellut, että koska mahtaa tulla jotain viestiä jomman kumman osalta, että ei saa olla julkisesti käytettävissä toi sivu.. Yleltä paremminkin odottaisin, että valittaisivat. Olen ajatellut että kunnes saan nämä loput hommat tehtyä, niin laitan koodit jakoon ja otan tuon oman sivun pois netistä. Saa kaikki asentaa sitten pyörimään minne haluaa / joku muu voi asentaa sivun mitä kaikki saa käyttää.

Ettei vaan olis estot työnalla
Tuskinpa vain.. ja mitenkäs ne sitä vois estääkään? Samahan se on käytännössä, että kyseleekö niitä ylen sivuja firefox vai php skripti..

EDIT: Jossain vaiheessahan yle on siirtymässä pois wmv matskusta.. toivottavasti eivät nyt tekisi parhaillaan jotain sivuston ulkoasumuutosta.. ei olis kovin hauskaa alkaa korjaamaan kaikkia regexpejä 🙂
nuo mp3-ongelmat tulivatkin jo esille. Sen verran vaan, että päivittäin tulee jotain katsottua/ kuunneltua tuolta "sivulta 9000", joten kiitoksia vaan nopeasta kehityksestä. Olisiko teillä Doze ja Pekko666 ajatusta yhdistää tuotoksenne kivaksi paketiiksi; areena, (Youtube?!) ja nettiradiot samassa pääkäyttöliittymässä? Doze, uhkailit poistaa jossain vaiheessa tuon omalta koneeltasi. Mitä homman toimiminen vaatii itselle järjestääkseen? Mulla pyörii jatkuvasti Linksysin NSLU2 Debianilla upnp-serverinä. Voisikohan homman hoitaa (jos vain osaisi/ saisi hyvät neuvot) tuolla pikkuisella, n. 200 MHz ARM-laitteella?
Tarvitsee PHP5 tukevan web serverin, jossa mod_rewrite päällä, eli lähes millä tahansa php5 webbiserveri asennuksella pitäis toimia..

Elävän arkiston video/audio listaukset on työnalla parhaillaan, joten ei kannata ihmetellä jos ei toimi just tällä hetkellä.. ilmoittelen kun tulisi olla kunnossa.

Mulla ei ole mitään sitä vastaan, että olisi yksi sivu jossa kaikki pyörimässä..

nuo mp3-ongelmat tulivatkin jo esille. Sen verran vaan, että päivittäin tulee jotain katsottua/ kuunneltua tuolta "sivulta 9000", joten kiitoksia vaan nopeasta kehityksestä. Olisiko teillä Doze ja Pekko666 ajatusta yhdistää tuotoksenne kivaksi paketiiksi; areena, (Youtube?!) ja nettiradiot samassa pääkäyttöliittymässä? Doze, uhkailit poistaa jossain vaiheessa tuon omalta koneeltasi. Mitä homman toimiminen vaatii itselle järjestääkseen? Mulla pyörii jatkuvasti Linksysin NSLU2 Debianilla upnp-serverinä. Voisikohan homman hoitaa (jos vain osaisi/ saisi hyvät neuvot) tuolla pikkuisella, n. 200 MHz ARM-laitteella?


Tuolla ohjeet Lighttpd:n ja php5:n asentamista varten, kätevä laite tuo NSLU2.

http://www.pcprobleemloos.nl/nslu2/doku.php#lighttpd ' TARGET='_blank
Tuomas Enbuske -mp3 toimii nyt, tosin pientä kauneusvirhettä:

- Koska mitään ei näyttänyt tapahtuvan "Avaa kokoruudulle" -nappia -painamalla, luulin että osoitin kaukosäädintä sivuun ja painallus ei mennyt perille.  Painoin toisen kerran, ja lähetys alkoi kuulua "kaanonina" päällekkäin eri tahdissa.

- Tämän jälkeen toiminta oli jotenkin sekaisin, kun poistun ko. podcastin sivulta ja palaan takaisin, ohjelma alkoi kuulua ilman "avaa kokoruudulle" -napin painamista.

- Poistuminen kanavanumeroa painamalla sekoitti boksin, kuva ei alkanut näkyä ja hetken päästä boksi teki "soft-resetin" tms, (sanoi "ethernet yhdistetty")

Poistumiseen olisi mukava että olisi ohje näkyvillä mitä nappia kannattaa painaa, kun saunavisio/netgem-ympäristössä on kovin vaihtelevaa mikä on toimiva tapa poistua.  Joskus stop eli neliö, joskus kanavanumeron painaminen, joskus c, joskus << eli takaisinkelaus.  Eihän tuossa muuten mutta silloin tällöin väärän poistumisnäppäimen käyttäminen jumittaa boksin, eikä siitä aina toivu kuin ivo-resetillä.  (ilmeisesti toisinaan joku vahtikoira-ajastin hoitaa homman).

Niin ja podcasteissa on jossain "Tänään" -ohjelmassa virheelliset ääkköset, vaikka muissa toimii.  Olen jossain toisessa yhteydessä törmännyt ilmiöön että kahden peräkkäisen ään koodaus utf8:n/latin1:n välillä menee pieleen vaikka muuten toimii, tässä on ehkä kyse samasta (myös joku Yle X tänään näkyi väärin).
Tuolla ohjeet Lighttpd:n ja php5:n asentamista varten, kätevä laite tuo NSLU2.Joo se on tosi kätevä ja nyt jos tuon areenapakeetin saa sen kautta pyörimään (mikäli doze poistaa omalta palvelimeltaan, eikä saunalahti tee mitään korvaavaa) niin taas yksi lisäpiste tuolle alle 90 euron hankinnalle. Ollut muuten päällä 24/7 varmaan yli 5 vuotta. Virtalähde kerran uusittu. okei, meni ohi aiheen 😛

- Koska mitään ei näyttänyt tapahtuvan "Avaa kokoruudulle" -nappia -painamalla, luulin että osoitin kaukosäädintä sivuun ja painallus ei mennyt perille.  Painoin toisen kerran, ja lähetys alkoi kuulua "kaanonina" päällekkäin eri ahdissa.

Tein sen nyt niin, että ensin aloittaa toistamaan mp3:sta embed tilassa, niin kuin kaikissa muissakin näkymissä. Kun klikkaa "Avaa kokoruudulle" Netgem.middleware.navigator.navigate('videon urli');.. Vois muuttaa sen vaikka niin, että ei olisi sitä avaa kokoruudulle linkkiä ollenkaan..

Poistumiseen olisi mukava että olisi ohje näkyvillä mitä nappia kannattaa painaa, kun saunavisio/netgem-ympäristössä on kovin vaihtelevaa mikä on toimiva tapa poistua.  Joskus stop eli neliö, joskus kanavanumeron painaminen, joskus c, joskus << eli takaisinkelaus.  Eihän tuossa muuten mutta silloin tällöin väärän poistumisnäppäimen käyttäminen jumittaa boksin, eikä siitä aina toivu kuin ivo-resetillä.  (ilmeisesti toisinaan joku vahtikoira-ajastin hoitaa homman).

Itse olen käyttäny c:tä poistumiseen aina.. kaikilta sivuilta ja Viihdekeskuksesta.. on tuntunut toimivan ok.

Niin ja podcasteissa on jossain "Tänään" -ohjelmassa virheelliset ääkköset, vaikka muissa toimii.  Olen jossain toisessa yhteydessä törmännyt ilmiöön että kahden peräkkäisen ään koodaus utf8:n/latin1:n välillä menee pieleen vaikka muuten toimii, tässä on ehkä kyse samasta (myös joku Yle X tänään näkyi väärin).

Voitko laittaa linkin tälläsestä sivusta missä näkyy väärin, niin tutkailen..

Itse olen käyttäny c:tä poistumiseen aina.. kaikilta sivuilta ja Viihdekeskuksesta.. on tuntunut toimivan ok.
..

"(myös joku Yle X tänään näkyi väärin)."

Voitko laittaa linkin tälläsestä sivusta missä näkyy väärin, niin tutkailen..


Kiitos c-vinkistä, tuohan tuntuu toimivan tosiaan kaikkialla.

Ääkkösbugi on näköjään YLEn sivuillakin (ainakin kun katsoo firefoxilla),
eli varmaan sieltä kokonään lähtöisin.  Esimerkiksi http://areena.yle.fi/podcast -sivulla Y:n kohdalla näkyy "YleX T�n��n"
(pitäisi varmaan olla "YleX Tänään").  Samoin suorassa linkissä
Samoin T:n kohdalla "Tänään 50 vuotta" ja suora linkki
http://areena.yle.fi/hae?pid=1792171

testailin eilen. Nyt alkaa näyttää tosi asialliselta! Yksi homma on ohjelmianimikkeitä kelatessa. Voiko tälle tehdä mitään? Kun siirtyy nuolella alaspäin, tuntuu hitaalta, ja sitten kun vaihtuu sivu, niin hyppääkin ohin halutun paikan


Saunavision tallenteissahan nappi ">>" eli kelaus oikealle hyppää seuraavaan ruudulliseen.  Olisi kätevää jos toimisi samalla tavalla
tässä, eli >> -nappi hyppäisi seuraavaan ruudulliseen.

Tein sen nyt niin, että ensin aloittaa toistamaan mp3:sta embed tilassa, niin kuin kaikissa muissakin näkymissä. Kun klikkaa "Avaa kokoruudulle" Netgem.middleware.navigator.navigate('videon urli');.. Vois muuttaa sen vaikka niin, että ei olisi sitä avaa kokoruudulle linkkiä ollenkaan..


Joku bugi tässä vielä on.  Ensimmäisellä kerralla ei ala mp3 toistua lainkaan.  Testasin niin, että teen IVO-resetin boksille,
sitten menen areena-gatewayhin, valitsen ensimmäisen (A-laget) ja sieltä ensimmäisen (Ruben Stiller...).   Mitään ei ala kuulua (odottelin
n. puolitoista minuuttia), mutta tulee linkki "Avaa kokoruudulle".  Kun klikkaan tuota linkkiä, niin sitten alkaa heti kuulua ohjelma,
ja hetken päästä "kaanonina" päällekkäin uudelleen.  Sitten kun poistun << eli takaisinkelaus-näppäimellä, alkaa kuulua TV-ääni (jota ei areena-gatewayn alunperin tullessa kuulunut) ja nyt jos valitsen Stillerin niin alkaa toimia niin kuin ilmeisesti pitäisi eli alkaa ääni kuulua.

Paitsi että ei tuo ohjelma kyllä Stilleriltä vaikuta, on joku puu-sai-sai - ai-jai-jai -laulu, joka näköjään tämän jälkeen kuuluu vaikka
avaisi muita podcasteja.

Edit: Taisit poistaa nyt sen "avaa kokoruudulle" -linkin, nyt en saa ollenkaan auki noita podcasteja.
Noh.. entäs nyt..?

Poistin podcasteista sen embed soiton kokonaan ja jätin vain avaa kokoruudulle linkin.

Korjasin myös elävän arkiston jaksojen listaukset.. jos ei jossain näy nyt niin kertokaa.

Noille ääkkösongelmille en varmaan tee mitään, kun on oikeastaan ylen ongelma.. tai voin kattoa jos tekisin funkkarin minkä läpi pyöräytän html mössön eka ja korvaan noi oikeilla merkeillä.. mutta tosiaan, ylen probleema se.

Hokasin että tiettyjen merkkien kanssa tulee vielä ongelmia omassa päässä elävän arkiston puolella, eli kaikki multibyte merkit, yms.. koitan sen fixata.

Katon myös sitä sivullisen kelausta >> ja << näppäimillä.

Noh.. entäs nyt..?

Poistin podcasteista sen embed soiton kokonaan ja jätin vain avaa kokoruudulle linkin.


Nyt aukenee hyvin, mutta edelleen tuntuu tulevan vääriä ohjelmia.  Esim. kun ottaa podcasteista
"Absoluuttinen totuus" ja se ensimmäinen paperin taittelu 7 kertaa, alkaakin kuulua radiouutiset
(aamun peili tms.).
ok, vilkasen miksi podcasteissa soi väärät jutut.. Korjasin nyt elävän arkiston puolen merkkikoodauksen.
Podcastit tosiaan sekaisin joten kommentoidaan muita asioita.

Vaihda se background: #FFFFFF => background: #EEEEEE
Tekstiä vois vähän tummentaa
Vaihda se oranssi teksti johonkin muuhun

http://www.fizzyfaith.ukpoets.net/Netgem_i-Player_TV_Friendly_guidelines.pdf ' TARGET='_blank
Tuolta vinkki miten sen limenvihreän focusin kehyksen väri vaihdetaan, samoin miten värinäppäimet liitetään linkkiin