Kysymys

Saunavision "pätkiminen"

  • 1 August 2008
  • 1 kommentti
  • 5469 katselukerrat

Ensinnäkin kysyisin, onko muilla ollut vaikeuksia laskutuksen kanssa? Tilasin toukokuussa Saunavision, sen piti olla ilmainen ensimmäiset 6 kk, mutta nyt on tullut jo kolme laskua.
Olen ottanut yhteyttä asiakaspalveluun yhteydenottolomakkeella pari kertaa, mutta vastausta ei ole kuulunut. Mitähän tässä pitäisi tehdä? Suoraan sanoen ottaa päähän tällainen.
Voisihan sieltä nyt joku edes vastata!!!
Varsinainen vitutuksen aiheeni on Saunavision pätkiminen. Kun yrittää katsoa tallennettua ohjelmaa, toisto alkaa nopeutua eikä ääntä kuulu tai toisto alkaa nykiä. Todella raivostuttavaa!!! Arvatkaa rassaako, kun on nauhoittanut lapsille ohjelmia ja yrittää näyttää niitä heille...ei toimi! Sitten lapset joutuvat pettymään, kun eivät näe lastenohjelmiaan. Toinen juttu on sitten tilausvideot. Turha niitä on tilata, kun nekin pätkivät!!! Onko muilla samanlaisia ongelmia? En ymmärrä, miksi pitää myydä tuotteita ja palveluita, jotka eivät toimi. Rahat kyllä näkyvät kelpaavan...
Olen pitkään ollut ihan tyytyväinen Saunalahden asiakas, mutta jos näihin asioihin ei ala tulla selvyyttä, kai se pitää vaihtaa operaattoria ja ostaa tallentava digiboksi.
Laajakaistan nopeus on muuten 24M, joten ei pitäisi pätkimisen olla siitä kiinni. 

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 1
Pätkiminen on liiankin tuttua, kts. http://palsta.saunalahti.fi/index.php/topic,10016.0.html ' TARGET='_blank . Tässä on tullut testailtua maat ja taivaat, mutta Saunalahdelle soittaessa et kyllä mitään muuta saa kuin voivotteluja. Mikäli sinulla on se musta homebox modeemina ja siihen asetettuna porttiohjauksia, poista ne käytöstä ja kokeile tallenteita muutaman tunnin kuluttua (olen testannut nyt kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla tallenteet ovat alkaneet jossakin vaiheessa toimimaan, eivät heti). Tämä voi olla pelkkää sattumaa, mutta ei tässä enää muuta keksi.