Vastattu

Suntek HC-500LTE Riistakamera 4G

  • 23 December 2018
  • 18 kommenttia
  • 3714 katselukerrat

Tarvitsisin selkeät suomenkieliset asennus ohjeet kuvineen,
että saisin toimimaan !
Muuten vien liikeeseen ja sanon että asentakaa !
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Porkkana 23 December 2018, 17:30

Katso alkuperäinen viesti

18 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
http://esco.elisa.fi/rest/esco/blob/asiakastuki/HC-550LTE-manual-FIN.pdf
Mitä noihin pitää laatikko kohtiin kirjoittaan kun on laittanut cd sisään ja avannut ?
Missään ei mainintaa ?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Minkä operaattorin liittymä sinulla on? GPRS-setting kohtaan tulee ainakin operaattorin verkkomääritykset. Ja Server setting kohtaan Server ja Port riippuvat operaattorista.

Elisan Mobiililaajakaista Mini

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tämän ketjun ohjeet kannattaisi lukea aluksi läpi:
https://yhteiso.elisa.fi/mobiililaajakaista-8/riistakamera-asetukset-506099
No niin ,riistakamerat saapu elisalta valmiiksi asennettuna ja toimivat nyt
Hieman mietityttää ,kun kuvat ovat mustavalkoisia ja kamera tallentaa videot muistikortille ja ei lähetä niitä sähköpostiin tai puhelimeen .
Sitten tiedoksi että motonetin seinäteline käy kameraan, ohessa parikuvaa
https://aijaa.com/NlISoY
https://aijaa.com/pjn1L2
Kameralaatikon tietoja
https://aijaa.com/4vlrPI
Ylös
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Itselläni on vanhempi Suntek:n kamera ja ei se ainakaan lähetä muutakuin pienen kuvan kun kameran tunnistin on aktivoitunut. Ei tule videota. Mustavalkoiset kuvat tulevat hämärän ja pimeän aikaan infrapunasalaman avulla. Päiväaikaan pitäsi tulla värillinen kuva, jos valaistusolosuhteet ovat vain hyvät.
Miksiköhän ei ko. laite lähetä kuvia spostiin? Elisan paketti ja mini liittymä Elisalta. Oisko SIM kortissa vikaa vai missä? Muistikortille ottaa kuvat kyllä
Voisko joku oikeasti kertoa noi SMTP asetukset ELISAN MINI MOBIILIIN? Pitääkö ton MMS olla päällä vaikka haluaa käyttää vain SMTP palvelua spostiin? Jos tarvitsee MMS asetukset niiin mitkä ne ovat?
Nyt ei lähetä millään asetuksilla.?????
Käyttäjätaso 2
Voisko joku oikeasti kertoa noi SMTP asetukset ELISAN MINI MOBIILIIN? Pitääkö ton MMS olla päällä vaikka haluaa käyttää vain SMTP palvelua spostiin? Jos tarvitsee MMS asetukset niiin mitkä ne ovat?
Nyt ei lähetä millään asetuksilla.?????


Hei! Elisan sähköpostin palvelin asetukset löydät täältä https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/sahkoposti-kotisivut/ohje/sahkopostin-asetukset/
Täytä näin !
http://maastomatti.net/hc300m-riistakamera-asetukset/

Eipä toiminut elisan mini mobiili ko alueella. Toinen laite olikin jo valmiiksi rikki kaupasta tulleena. Kamera toimii vain puolella teholla, eli 8MB asetuksilla ja vain SENERAM palvelun kautta tuolla perskyläkatveessa.

Onko kukaan saanut tätä kameraa toimimaan kuten pitäisi? Eli lähettämään kuvat sähköpostiin. Vuoden verran tuskaillut eri asetusten kanssa, mutta ei vaan onnistu. Rakettitiedettä? 

Kokeile 8megan kuvalla js munuutin viiveellä. Kokeile seneram palvelua. Itäsuomessa on tosi tarkka mikä operaattori ha mikä kenen yhteys. Mulla toimi sisällä mutta ei ulkona. Toinen kamera oli valmiiksi rikki tullessaan. Ota yhteys suntek yhtiöön kiinassa. Mulla sakkaa mv kuva versus väri kuva nyt. Enkä tiä toimiiko ees ulkona. Toisen sain toimimaan 8 megan asetuksilla ja huolto kiinassa.

Että sillai. Olisi kiva jos olisi huoltopalvelut suomessa?

Erittäin epävarma, ei luotettava kamera. En ymmärrä miksi elisa edes myy moista shaibaa kuluttajille? Olisi edes joku toinen merkkikamera vaihtoehtona. HC550 LTE 4G ei välttämättä ole edes 4 g vaikka niin lukee esitteessä.

Minun kamerapaketti ja tuote myytiin HCL550LTE 4g.

Suntek on ilmouttanut lopettaneensa tuon 500 sarjsn valmustuksen kolme vuotta sitten. Silti niudä myydään uudessa paketissa. Elisalta tulu toukokuussa 2019 viesti:


http://www.cnsuntek.com/en/p_details.aspx?code=07&id=91
Ym. linkin takana esittelyssä laitteen uudempi malli HC-LTE 550 (sinulla HC-LTE 500). Tästä johtunee erot spekseissä.

 

Eli enää ei voi luottaa mihinkään mitä ostaa.

 

 

Suurin ongelma tämän HC-550 4g kanssa tuntuu olevan tietokoneen cd-aseman puuttuminen. Eihän tätä mmsconfig sovellusta löydä mistään. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Google tuon löytää, Suntek:n sivuilta

Osallistu keskusteluun