Vastattu

Suoramarkkinointisuostumus

  • 11 December 2019
  • 5 kommenttia
  • 1576 katselukerrat

Moikkuu.

Suoramarkkinointikiellot löytyy, aina jätän raksin laittamatta kohtaan: Saako sinulle lähettää suoramarkkinointimateriaalia? Silti soitettiin, chatistä kyselin asiaa ja vastaus oli että olen jossain asioinnin yhteydessä suoramarkkinointiin suostunut. 

Näeh pidä paikkaansa. Eipä ollut apua, yritetään vielä täältä. Jos Elisalaisia löytyy vastaamaan, niin saisinko sen kyseisen dokumentin käsiini jossa olen suoramarkkinointiin suostunut?

Kiitoo

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 12 December 2019, 16:20

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Ametisti ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Selvitellään toki mistä tuo lupa tullut! Koska kyseessä on sun hlökoht sopimusasiaa niin laitatko meille @OmaYhteisö-tiimi’lle yksäriä ja katsotaan sitä kautta? :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Mitä mä voisin myydä sulle, että saisin ostetuksi mitä sä myyt.

Yksi toimiva tapa kieltää puhelinmyynti. Ala myymään heille jotain - käytettyjä sukkia, itse tehtyjä lounaita (maukkaita) tai puoli vuotta sitten vanhaksi mennyt cokis. Kyllä tulee hyvin kauppoja eikä enää soitella. Samalla voi harjoitella myyntityötä, mistä voi olla hyötyä hakiessa Enialle.

Olen tehnyt näin jo vuosia ja puhelinmyyntiyritykset voi laskea vuodessa sormin.

Muista vain kertoa lahja, että nopean tilaajan etuna saat toisen tavaran kaupan päälle. Myyntisoittojen jatkuessa myös puhelinmyyntisi jatkuu, luonnollisesti. Myyt sitten vaikka hiekkaa tai tuhkatkin pesästä - soittamalla myyntipuheluita saa täältä myyntipuheluita. Aina.

Kerran tein laajankin kyselyn miten hyväksi arvioisit ostokykyäni asteikolla 0-10 puhelun jälkeen. Täytyyhän sitä vielä kuulla ostajana palautetta itsestään soittajan silmissä.

Olin kuulemma aika huono, kun en ostanut mitään, mutta eipä ole soittajakaan.

Oltiin siis tasoissa ja lopetimme myyntipuhelut yhteisymmärryksessä.

Nyt soi Darren Styles & Da Tweekaz feat. Giin - Crash & Burn (Radio Edit).

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Yksinkertaisin tapa välttyä noista soitoista on olla vastaamatta tuntemattomasta numerosta tuleviin puheluihin. Tämä ei mielestäni ole epäkohteliasta, epäkohteliasta on taas yrittää väkisin myydä henkilölle jotain, jota hän ei tarvitse/halua ja joka myyntiyritys pitää katkaista brutaalisti.

Ainakaan omissa sopimuksissani ei ole mainintaa vastaamispakosta. Itse vastaan vain puheluihin, joiden soittaja on puhelimeni luettelossa tai joka itse antaa tiedon, kuka on.

Tuntemattomia numeroita käyn ehtiessäni katsomassa Kuka Soitti -palveluissa, käytä pariakin sellaista, joilla on tietokannoissaan numeroita ja soittajien nimiä/yrityksiä.

Toisinaan tuo palvelu antaa tuttavan/vanhan kaverin/tms. numeron. Soitan hänelle, selitän vastaamisperiaatteeni ja lisään hänet puhelinluettelooni.

Eräillä yrityksillä on myyntitykkejä, joilla on omat kännykkänumerot. Estolistalle joutumista edesauttaa mainiosti se, että nuo numerot ovat ko. yrityksen nimissä...:sunglasses:

Itsellä on Robinson suoramarkkinointikielto ja hyvin toimii. Ei moneen vuoteen ole tullut kuin pari yritystä. Silloin voi rauhassa sanoa, että liittymässä on suoramarkkinointikielto, joten korjatkaa rekisterinne. Tuo vain pitää muistaa ajoittain uusia.

Tuntemattomissa numeroissa auttaa taas Fonectan sovellus, näin saa usein selville esim yrityksen kun yhteydenotto voi tulla tutun yrityksen numerosta, josta ei ennen ole soitettu.

Soittajan numero tulee laitata estettyjen numeroiden listalle omassa puhelimessa heti, kun on katkaissut puhelun. Vuosia yritin muita kikkoja, kunnes tajusin, että tällä tavalla Elisan puhelinhäiriköistä pääsee lopullisesti eroon.

Osallistu keskusteluun