Vastattu

turvaselain

  • 13 September 2019
  • 3 kommenttia
  • 2283 katselukerrat

Asensin Huawei P Smart (2019 puhelimeen) Elisan turvapaketin.
Elisan turvaselain pitäisi saada vielä jotenkin laitettua.
Olisiko jollain hyviä, selkeitä neuvoja ?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 13 September 2019, 10:29

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Heips @PateP ja tervetuloa OmaYhteisöön! 😊

Jos avaat Turvapaketin, pääsetkö sitä kautta Turvaselaimeen? 😮 Sille pitäisi löytyä oma kuvakkeensa mikä on maapallo minkä edessä on kilpi jonka sisällä on v:n mallinen OK-merkki. Android-puhelimilla yleensä kun Turvapaketin asentaa Turvaselaimen pitäisi kyllä asentua siinä kaverina, ja sille yleensä tulee oma kuvakkeensa puhelimen sovellusvalikkoon.

Tuloksetta yrittänyt koko päivän löytää, miten saan turvaselaimen asennettua läppäriin, mutten vaan tajua. Tuli vain pyyntö hyväksyä laajennuksen asentaminen chromeen. Vastaakohan tämä nyt sitä (entistä?) turvaselainta, mikä mulla esim puhelimessa on (edelleen niinkuin ennenkin).Eli kun nyt käytän chromea, jossa tämä f-secure-laajennus nyt on asennettuna, niin se on sama asia kuin puhelimessa käytän turvaselainta? Ja jos joku turvaselain pitäisi jostain löytää erikseen, niin mistäköhän sen mahtaisi löytää? Herää myös kysymys, pitäisikö mun jollain tavalla muuttaa myös  puhelimen selainta? Esim samalla tavalla käyttää chromea lisättynä f-secure-laajennuksella.

en vaan löydä enkä tajua.

ihmettelee jälkijättöinen ja hyvin hyvin yksinkertainen digitumpelomummukka syrjäkylien perimmäisiltä perukoilta.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Moi @Digitumpelo! Juurikin näin, eli tietokoneelle asian hoitaa tuo selainlaajennus ja tietysti laitteelle asennettu Turvapaketin ohjelmisto. :slight_smile: Puhelimeen Turvaselain löytyy sitten ihan omana sovelluksenaan.

Osallistu keskusteluun