Kysymys

Uusi puhelin

  • 18 elokuu 2008
  • 3 kommenttia
  • 1533 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 39 kommenttia
Ostin kesäkuun alussa Saunalahdelta uuden Nokialaisen 3G kännykän(6555) jossa täytyy olla jotain vikaa.. 😠 Puhelin pitää ladata päivän välein vaikka sitä ei käytettäisi juuri ollenkaan.Puhelimen akussa eikä laturissa ei voi olla mitään vialla sillä ne toimivat toisessa Nokialaisessani (N70)ihan normaalisti.Uuden puhelimen pitäisi toimia vielä kauemminkin.Saunalahdella ja ElisaShopissa ovat tutkineet puhelinta ja ElisaShopista lähettivät sen myös huoltoon jossa se oli noin viikon.Puhelimelle ei oltu tehty muuta kuin korjattu kaiutin jonka en edes tiennyt olevan rikki ja akku vaihdettu uuteen.No sen varmaan jo osaa kuka tahansa päätellä ettei puhelin siitä kuntoon tullut ja sama ongelma jatkuu edelleen. >:(Tykkään puhelimesta muuten kun se vain toimisi niinkuin sen pitäisi.Haluaisin tilalle uuden samanlaisen.Mitenkähän se onnistuisi?? 😞

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tuli semmoinen mieleen, että onko sinulla Bluetooth päällä jatkuvasti tai jokin näytönsäästäjä-toiminto? Tai oletko heikon kentän alueella, jossa puhelin siis joutuu hakemaan verkkoa jatkuvasti? Nämä aiheuttavat akun pikaista tyhjenemistä. Kokeile viedä puhelin uudelleen huoltoon sitkeästi, ellei muu auta.
Ei Bluetootti päällä jatkuvasti.-eikä kentänkään pitäisi olla heikko kun toisessakaan puhelimessa ei ole sellaista ongelmaa toimii ihan hyvin.Saunalahdella ja Elisa Shopissa ovat tsekanneet ettei ole mitään sellaista ylimääräistä joka voisi tyhjentää akkua.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ei tuossa oikein taida muuta vaihtoehtoa olla, kuin viedä puhelin huoltoon uudestaan.