Kysymys

Viestit ei tule Viettelistä

  • 2 August 2008
  • 1 kommentti
  • 7158 katselukerrat

Mikähän on vialla, kun Vietnamista ei tule viestit minulle Viettelin verkosta? Saunalahti -> Viettel viestit kyllä toimivat. Ongelma alkoi n. viikko sitten. Sitä ennen viestit toimivat kumpaankin suuntaan vaan nyt Viettelin liittymä ilmoittaa "message cannot be delivered" kun yrittää lähettää viestiä. Kyseessä siis Vietnamissa asuvan tyttöystäväni liittymä. Soitin Saunalahdelle joka selvitti n. 20 sekunnissa vian olevan Viettelissä. Tyttöystäväni otti yhteyttä Vietteliin, joka taas syyttää Saunalahtea. Operaattorien välillä on roaming-sopimus, jos sillä on mitään merkitystä.. Hän vaihtaa johonkin toiseen operaattoriin, mikäli asiaan ei löydy ratkaisua. Tiedän, että Vietnam Mobilella ainakin on sama ongelma mutta toisin päin, eli VM -> Saunis viestit toimivat mutta Saunis -> VM ei.

joona

PS. Lisäystä sen verran, että on siis yritetty kolmesta eri Viettelin liittymästä nyt lähettää kolmeen eri Saunalahden liittymään viestiä, jotta on voitu todeta ettei vika ole puhelimessa.

PPS. Lisään vielä senkin, että nykyään toiseen puhelimeeni tulevat puhelut näkyvät "Unknown" ja toiseen puhelimeen ei lue edes Tuntematon soittaa vaan pelkästään "Puhelu" puhelimen hälyttäessä ennen kuin vastaan. Aikaisemmin tyttöystäväni puhelut näkyivät puhelimeen tallennetulla nimellä normaalisti. Jotenkin tulee sellainen olo, ettei yhteistyö nyt oikein toimi. Mutta kumpikin operaattori kieltää tehneensä mitään.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Nyt on kokeiltu, että viestit tulevat Kolumbuksen liittymään eli täytyy soittaa Saunalahdelle uudestaan heti huomisaamuna ja patistaa niitä selvittämään asia. Eilen niitä ei oikein kiinnostanut koko touhu, vaan välittömästi leimattiin Viettelin syyksi.