Kysymys

Viikonloppuedun valheellinen markkinointi

  • 11 elokuu 2008
  • 28 kommenttia
  • 4745 katselukerrat

Minullekin soitti kauppias joka tarjosi "Ilmaista etua" kanta-asiakkaalle eli viikonloppuetupalvelua. Yritin siinä sitten tivata että onko tässä jokin koira haudattuna, muuttuuko liittymässäni jokin. Kauppias oli sitä mieltä että ei, mikään ei muutu paitsi se että saan edulliset viikonloput.

Jälkeenpäin sitten kävi ilmi että samalla olin sitoutunut muuttamaan koko GSM-liittymäni 12 kk määräaikaiseksi, jota ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden!

Voiko tätä nyt kutsua muuksi kuin valheelliseksi markkinoinniksi? Irtisanoin äsken palvelun, toivottavasti kaikki palautuu ennalleen.

Vielä ikävämpää on että näitä puheluita on tullut myös perheen alaikäisille puhelimenkäyttäjille. Onneksi ovat sen verran tolkuissaan että eivät suostu kaikenmaailman tyrkytyksiin, toisin kuin meikäläinen.

PS Olen ollut oikein tyytyväinen Saunalahden asiakas jo pitkään, mutta tällaiset tapaukset eivät kyllä lisää tyytyväisyyttä

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

28 kommenttia

Mulle on selvitetty yksityiskohtaisesti, että etu jatkuu vuoden jälkeenkin, mutta määräaikaisuus päättyy 12 kk:n kuluttua. Onko mulla oikeus perua  vkl-etu, vaikka tämä asia selvisi vasta nyt? Vkl-etu ollut n. kuukauden.


Määräaikaisuus ja sen ehdot on mainittu sinullekin toimitetussa tilausvahvistuksessa. Etämyyntiohjeiden mukaisesti olisit voinut perua palvelun 14 vuorokauden sisällä tilauksesta. Voit halutessasi irtisanoa palvelun kun sopimus on päättymässä.

/ Panu.
Pitänee vielä mainita että sitä kirjettä ei ole koskaan saapunut. Olen tilannut lähiaikoina myös Saunavision ja se toimii kuten pitääkin, lipetit ja lapetit tuli ajallaan, kuten myös poksi. MLK+ 512 toimii luurissa, mutta nettitikkua ei ole vieläkään tullut. Multisim on tullut.
En valita, mutta virheellistä tietoa tuli tuosta vkl-edusta. Olen yrittänyt soittaa aspaan monta kertaa tuosta nettitikusta mutta jonotus on niin pitkä, että ei ehdi jonotella.
Oho, aspa vastasi 13 sek 🙂 tikkuasia siis selviää.