Vastattu

Webmail sähköpostiin sisäänkirjautuminen

  • 2 November 2017
  • 5 kommenttia
  • 57510 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 0 kommenttia
Miksi en pääse kirjautumaan sähköpostiini, salasana ja kaikki oikein, pari pvää sitte kaikki pelitti, nyt ei onnistu, missä vika? Eikä onnistu kirjautua myös muillakaan tietokoneilla tai kännyköillä. Kiitos!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Prinsessaponi 3 November 2017, 16:22

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Hei Mask ja tervetuloa Palstalle!
Onpa ikävä kuulla. Jos kyseessä on asiakasnumerollasi oleva sähköpostiosoite, niin asian selvitystä olisi hyvä jatkaa yksityisviestien puolella / puhelimitse.

Nopeiten asia selviää olemalla yhteydessä tekniseen tukeemme puhelimitse. Linjat auki 24/7 . Yhteystiedot: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/
Meille voi myös laittaa yhteystiedot yksityisviestillä: http://elisa.fi/palstatiimi

Palstan moderaattorit lukevat uusia viestejä arkisin n. kerran päivässä ja jos asialla ei ole kiire, voidaan jatkaa lisää yksityisviesteissä.
Samaa vikaa ollut itselläkin jo viikon ajan, alkaa pikkuhiljaa nostamaan verenpainetta. Salasanaa vaihtamalla omaelisasta on välillä saanut toimimaan jopa päivän verran ja välillä salasanan vaihdon jälkeenkään ei pääse s-postiin kirjautumaan ollenkaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Samaa vikaa ollut itselläkin jo viikon ajan, alkaa pikkuhiljaa nostamaan verenpainetta. Salasanaa vaihtamalla omaelisasta on välillä saanut toimimaan jopa päivän verran ja välillä salasanan vaihdon jälkeenkään ei pääse s-postiin kirjautumaan ollenkaan.

Siinä tapauksessa kannattaa tarkistaa kone haittaohjelmien ja viruksien varalta.
Jos salasanan vaihdosta huolimatta hetken päästä se pamahtaa taas kiinni niin koneellasi voi olla joku haittaohjelma joka tallentaa jatkuvasti uudet kirjautumistietosi, minkä takia tunnukset päätyy yhä uudelleen ja uudelleen vääriin käsiin ja sitä käytetään spämmäämiseen.
Sama juttu täällä, mutta käytän osoitteitani gmailin kautta, jossa ei kirjauduta kuin gmailiin joten kirjautumistietoja ei kulje näppäimistön kautta. Minulla on vanha kolumbus-päätteinen osoite ja kaksi muilla päätteillä olevaa lisäosoitetta ja uudempi saunalahti-loppuinen. Lisäosoitteet ja saunalahti-loppuinen toimivat normaalisti, mutta kolumbus-päätteiseen oli tullut, kun sen sain vähäksi aikaa auki, "undelivered mail"-ilmoituksia, joka kertoo kyllä että ainakin se tili on hakkeroitu. Kannattaisiko poistaa koko tili?
Ajoin virustarkistuksen koneella eikä sieltä mitään löytynyt. Tili tai sen lähetysominaisuus on varmaankin siis kaapattu muulla tavalla. Estääkö Elisa kirjautumisen, jos undelivered mail-posteja alkaa osoitteeseen tulla?
Toisaalta, oli portinkin numero vaihtunut Elisan ohjeissa, muttei senkään vaihtaminen gmailin asetuksissa auttanut.