OmaYhteisö husregler

  • 27 elokuu 2018
  • 0 kommenttia
  • 7860 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Välkommen till OmaYhteisö! Om du letar efter en plats där du kan diskutera med andra kunder samt Elisas anställda angående våra produkter och tjänster, samt dela med dig av tips och information, har du hittat rätt plats!

R-E-S-P-E-K-T

OmaYhteisö är en plats för alla, och därför är det jätteviktigt att alla kan känna sig välkomna! Behandla andra väl, och var inte elak. Du kan be om hjälp, hjälpa andra som har problem, eller bara chatta med andra användare.

Med ett "tack" kommer man långt

Om du hittar ett bra tips eller en nyttig lösning (eller nån annars bara postat något kul!), kan du taka skribenten genom att klicka [bild]-knappen. Vi kallar detta kiitos ("tack" på finska!), och det hjälper andra användare att hitta nyttig information senare.

Håll saker privata

OmaYhteisö är ett öppet forum, och vem som hellst kan registrera sig här. Därför är det viktigt att du tar väl hand om dina personuppgiter. Posta inga kundnummer eller e-postadresser i forumtrådar. Du kan spara både kundnummer och e-postadress i din personliga OmaYhteisö-profil, då kommer enbart Elisas anställda åt dem.

Ingen spam

OmaYhteisö handlar om kunder som hjälper varandra, inte om folk som gör reklam för sina produkter eller websidor. Vill du spamma forum, gör det nån annanstans.

Bete dig

Du bör under inga som helst omständigheter posta material som är oanständigt, olagligt, kränkande, hotande, skadligt, skymfande eller på annat vis opassande. Samtliga inlägg kan modereras, och kommer att korrigeras eller tas bort om de strider mot dessa regler.

Ta det lungt, vi tar hand om dig

Om du hittar ett inlägg som är emot OmaYhteisös rägler, svara inte. Klicka bara på knappen "Ilmoita asiattomasta viestistä”, så tar vi hand om saken.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.