Vi svenska talande ;) !

 • 30 kesäkuu 2015
 • 6 kommenttia
 • 3920 katselukerrat

Hejssan,olen uusi täällä ja mietin seuraavaa. Onko mahdollista saada etusivulle myös oma palkki missä lukisi esim. Svenska böcker ja alapalkit nyheter ja mest sålda. Nyt on aika plärääminen että niitä löytyy eikä yhtään tiedä mitkä ovat uutuuksia jne. Entäs tuleeko meille myös joskus erikoistarjouksia jne? Sorry jos tiedustelen tyhmiä , kuten sanoin olen uusi lukia täällä ja luen myös mieluummin kirjat omalla äidinkielelläni ja tulee ainakin esim.uutuus dekkarit pikkasen nopeammin ulos kuin suomenkielellä. Voisitte kehitellä tätä juttua, koska suomessa ei ole ruotsinkielellä palvelevaa tai toimivaa kirjakerhoa. 

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Tervetuloa Palstalle
 • ? :)

  Kiitos palautteestasi! Laitoin sen eteenpäin Elisa Kirja-palvelusta vastaavalle tiimille. ^_^
 • Tack för svaret, och vi hoppas på det bäst! Vi är ju dock ett tvåspråkigt land 😉!! Har undrat många gånger även om alla bokklubbar i Finland. varför har de inte halva tidningen/erbjudanden för oss svenska talande ? Nu i dagens läge väl lite bättre när det finns internet osv. men ändå, jag hör till den åldersgrupp som gillar böcker som böcker och klubbtidningar att läsa med nyheter osv. Såklart att man kan finska, men jag önskar läsa böcker på svenska 😉!
  Hyvät, helppolukuiset ja edulliset ruotsinkieliset kirjat palvelisivat myös kieltenopetusta.
  Heissan,

  ei näytä palauteen mennen eteenpäin. Kaipaan itse ruotsinkielisiä kirjoja, tästä syystä en ole vielä ostanut yhtään Elisan kirjaa!

  Pikaista korjausta odotellen 🙂
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Elisa Kirjasta löytyy oma osasto kyllä ruotsinkielisille teoksille: https://kirja.elisa.fi/ekirja/kategoria/bocker-pa-svenska
  Jos sinulla on mielessä jotain tiettyjä teoksia jota haluaisit palveluun niin huikkaa vaan meille niin välitetään toiveita eteenpäin. 🙂
  Kiitos, pitää käydä tutustumassa valikoimaan.

  Osallistu keskusteluun