Äänikirjat ja Apple CarPlay

  • 9 tammikuu 2018
  • 5 kommenttia
  • 2218 katselukerrat

Tulipa ostettua pari äänikirjaa pitkien automatkojen ratoksi. Jouduin kuitenkin temppuilemaan aika lailla, että sain äänikirjat kuuluviin auton kajareihin. Toki se lopulta onnistui, kun sain puhelimen ensin olemaan starttaamatta CarPlay:tä joka kerta kun sen autoon kytkee.

Mutta tuli mieleen, että miksei Elisa Kirja ole CarPlay-yhteensopiva? Automatkat kun kuitenkin ovat mitä tyypillisin tapa kuunnella äänikirjoja, joten siinä voisi olla kilpailuvaltti. CarPlay-yhteensopivia äänikirja-appiksia ulkomailta löytyy, joten ei sitä varmaan mikään Applen politiikkakaan estä (ks esim https://www.imore.com/best-third-party-carplay-apps#audiobooks)

Eikä toiminnan implementointi ole edes kovin hankalaa: https://developer.apple.com/carplay/

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moikka 🙂
Kiitos hyvästä palautteesta. En voi tällä hetkellä luvata, että tuo olisi tulossa, mutta sen voin sanoa että yhteensopivuus on meillä tutkinnassa ja harkinnassa. Tämäkin on ihan mahdollinen lisäys Elisa Kirjaan tulevaisuudessa siis. 🙂

Hei, Mikä on suunnitelma Elisa kirjan Apple Car play:n kanssa? Onko tulossa vai onko parempi alkaa katsomaan muita palveluita jotka sitä tukevat?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Ip78 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Eipä tuosta ole kuulunut mitään eli kovin en vielä ainakaan henkeä pidättelisi tässä kohtaa :/ 

Käyttäjätaso 4

Eikä kannatakkaan pidätellä jos toiset 2v menee ;D

Moi,

myös Anrdoid auton tuelle olisi käyttöä. Yle areena toimii jo.

Osallistu keskusteluun