Pidetään mielessä

Janne Kellari: Sääty, vaiettu salaisuus

  • 26 tammikuu 2019
  • 4 kommenttia
  • 5431 katselukerrat

Koska mahtaa Janne Kellarin kolmas kirja (Sääty, vaiettu salaisuus) tulla Elisa-kirjan valikoimiin? Muualta sen jo saisi e-kirjana, mutta haluaisin mieluummin sen täältä, mistä kaikki muutkin e-kirjani ovat (jo useamman vuoden ajalta).

Toinen juttu... Harmittaako muita se, että jos haet "kirjahyllystäsi" jonkin kirjan, niin siitä ei enää pysty lukemaan kirjan "takasivua" (infosivua), niin kuin ennen pystyi tekemään?
Hyllyssäni on useampia kirjoja, jotka olen tilannut, mutta en vielä lukenut ja haluaisin ennen lukemista vielä katsoa "takasivun" esittelyn kirjasta. En koe mielekkääksi lähteä kaupan kautta etsimään kuvausta kirjasta.

t. Leena, uusi "yhteisöläinen"

P.s olipa vaikea saada tämä juttu tänne .... huh!

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Pistin toiveen eteenpäin tuon kirjan osalta :)

itsellä ei tuo takakannen puuttuminen ole haitannut, kun yleensä muistan mistä kirjasta on kyse kun valkkaan luettavaa ja jos en niin loppuun lukemisen päätöksen kuitenkin määrää kirjan sisältö, joissain tapauksissa takakansi on ihan fyysisen kirjan osalta luvannut parempaa kuin mitä on sitten todellisuudessa tullut sivuilta vastaan eli toisinaan jopa välttelen noita takakansia ja luotan ennemmin joko suosituksiin tai intuitioon 😃
Pistin toiveen eteenpäin tuon kirjan osalta :)

itsellä ei tuo takakannen puuttuminen ole haitannut, kun yleensä muistan mistä kirjasta on kyse kun valkkaan luettavaa ja jos en niin loppuun lukemisen päätöksen kuitenkin määrää kirjan sisältö, joissain tapauksissa takakansi on ihan fyysisen kirjan osalta luvannut parempaa kuin mitä on sitten todellisuudessa tullut sivuilta vastaan eli toisinaan jopa välttelen noita takakansia ja luotan ennemmin joko suosituksiin tai intuitioon :D

Kiitos paljon!
Mä kyllä kaipaisin takakansia. Kirjahyllyssäni on satoja (taisi tuhatkin mennä jo rikki) kirjoja, joten en mitenkään nimen perusteella kykene muistamaan minkätyyppinen mikäkin kirja on. Tai olenko jo lukenut sen. Uusi sovellus kun sotki nuo luettu-merkinnätkin osittain.

Miksei sähköpostiin tulevassa Kirjan uutiskirjeessä enää kerrota mainostettavien kirjojen hintoja?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Hyviä uutisia! Kellarin Sääty - Vaiettu salaisuus löytyy nyt Elisa Kirjasta 🙂

Elisa Kirjan mobiilisovelluksiin on nyt myös tuotu tuo toivottu takakansi-toiminnallisuus 🙂 Kannattaa tsekata myös, että luuriin on asennettu uusin sovelluspäivitys.

Osallistu keskusteluun