Pidetään mielessä

Kehitysehdotus : Muistilista

  • 8 huhtikuu 2020
  • 5 kommenttia
  • 4386 katselukerrat

Tälläinen perusidea; mahdollisuus lisätä ‘toivelistalle’ sähkö- ja äänikirjoja. Kirjoja kun tulee nykyisin aika paljon listoille ja välillä löytyy paljon sellaista semikiinnostavaa kirjaa, joita saattaisi olla kiinnostavaa kuunnella joskus. Kun on tarve uudelle kirjalle, niin voisi käydä läpi muistilistaa eikä tarvisi aina selailla koko ajan pidentyvää kirjalistaa läpi.


5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Tyler Durden ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Ei lainkaan hassumpi ajatus, välitin ehdotusta eteenpäin josko vaikka tulisikin jossain kohtaa ominaisuudeksi :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Allekirjoittanut myöntää tässä kohtaa käyttelevänsä tuota Kirjan sovellusta aika harvoin, oli siis vähän hämmentynyt vastaanotto ehdotukselle kun tuollahan tosiaan jo löytyykin tuo Muistilista Elisa Kirjan kaupassa :see_no_evil: Eli oliko ajatuksena siis joku muu kuin tuo jo olemassaoleva muistilista toiminto? :blush:

Olisi mukava saada kirjailijoita seurantaan niin, että sähköpostiin (tai sovellukseen) kilahtaisi ilmoitus, kun seurattavalta kirjailijalta ilmestyisi uusi kirja palveluun.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Kiitos ideoista! Elisa Kirjassa tosiaan voi lisätä kirjoja omalle muistilistalle jo nyt, kuten @Patomiäskin oli bongannut :) Se onnistuu “Lisää muistilistalle” -napista, joka näkyy kirjan esittelysivulla, jos olet kirjautunut Elisa Kirjaan. Oman muistilistan löytää puolestaan osoitteesta: https://kirja.elisa.fi/muistilista

 

 

Kirjailijoita ei ainakaan tällä hetkellä voi seurata, mutta tämä on mielestäni tosi kiva idea ja tätä on joskus toivottukin. Kuten myös ilmoituksia, jos omalta suosikkikirjailijalta tulee uusia julkaisuja tai omat muistilistalle lisätyt kirjat ovat tarjouksessa. Nämäkin toiveet ovat meillä tallessa. Juuri nyt ne eivät ole työn alla, mutta katsotaan jos jossain vaiheessa pääsisimme tämän tyylisiä toiminnallisuuksia tuomaan mukaan :)

Ihan vain sivuhuomio - kirjailijoiden ja kirjasarjojen seurantaa ja notifikaattien saamista järjestelmästä on toivottu VUOSIEN ajan eri ihmisten toimesta.

 

Olisko aika ryhtyä tuumasta toimeen ja tarjota meille jotain :-) ?

Osallistu keskusteluun