Pidetään mielessä

Kirjasarjat

  • 1 elokuu 2018
  • 5 kommenttia
  • 5948 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Olisiko mahdollista saada kirjaesittelyihin luettelo samaan sarjaan kuuluvista kirjoista? Esim. Leena Lehtolaisen Maria Kallio-sarja, Virpi Hämeen-Anttilan Karl Axel Björk-kirjat tai Eppu Nuotion Pii Marin-sarja. Kirjat olisi mukava lukea/kuunnella aikajärjestyksessä. Joutuu tekemään melkomoista salapoliisityötä googlettamalla, jotta oikea järjestys löytyy.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Moikka ja tervetuloa yhteisöön!

Tuo on kyllä hyvä ehdotus! Kiitoksia tästä, vein tämän eteenpäin. Toivotaan että saataisiin tuo ominaisuus 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Toiminnallisuutta on tosiaan toivottu kovasti Elisa Kirjaan ja mietimmekin, mikä olisi paras tapa toteuttaa kirjasarjan esille tuominen palvelussa. 🙂 Tarkkaa aikataulua en tälle pysty kuitenkaan valitettavasti sanomaan.

Kirjailijoiden esittelysivuilla on jo joidenkin kohdalla kirjasarjat ja niiden kirjat järjestyksessä, haluaisin kirjojen kohdalle myös järjestysnumerot. Toivoisin, että tiedot kirjasarjoista lisättäisiin mahdollisimman monien kirjailijoiden kohdalle. Myös yksittäisen äänikirjan tietoihin sarjan nimi ja järjestysnumero olisi hyvä saada selkeämmin esille. Parasta olisi jos sarjan nimi ja järjestysnumero näkyisi kirjan kuvakkeen alla heti kirjan nimen alla. Kirjasarjaa olisi siten helppoa täydentää osa kerrallaan. Luultavasti helppo löytyminen lisäisi myös myyntiä!

Tämä olisi ehdottomasti kannatettava toiminnallisuus - nyt pidän itse OneNotesissa kirjailijoista ja sarjoista itse kirjaa.

Jonkin aikaa olen tätä ‘Elisa Kirjan Toivepajaa’ seurannut ja valitettavasti on tullut tunne, että juuri ne piirteet joita itse kaipaan - kirjailijoiden ja kirjasarjojen yms. seurantaan (esim. että saisi notifikaatin siitä jos joltakin seuraamaltasi kirjailijalta tulee palveluun uusi kirja ostettavaksi) tunnutaan vain blokkaavan jonnekin tulevaisuuteen. Samat toiveet on täällä mainittu VUOSIEN ajan ilman sanottavaa vastakaikua.

Ei vissiin kiinnosta palvellla vaikka siitä saisi lisää myyntiäkin … harmi.

 

Sovelluksen ihan hyvin toimiva kirjahyllyn lajittelutoiminto uudistettiin itselleni täysin käyttökelvottomaksi. Sitäkin on luvattu jatkokehitellä, muttei mitään ole kuulunut. Saisi edes uusien e-kirjojen pakkolatautumisen oston jälkeen puhelimeen pois päältä, niin kirjahyllyssä pysyisi jokin tolkku. Nyt kirjan joutuu pahimmillaan poistamaan useamman kerran, jollei halua sitä heti lukea, kun se latautuu uudestaan ja uudestaan aina, kun sovelluksen avaa.

Osallistu keskusteluun