Onko tämä aito ideoiden lähettämiskanava vai vain kirjatoiveet huomioidaan?

Tuote: Elisa Kirja

Mikä on tämän Elisa Kirjan Toivepajan -tarkoitus? Onko se lähinnä toivomuskaivo niille kirjoille, joita haluaisi palveluun saada, vai myös aidosti paikka, jossa käyttäjät voivat lähettää ideoita / parannusehdotuksia Elisa Kirjan toiminnallisuuksiin?

Täältä löytyy useitakin aloituksia toiveesta pystyä seuraamaan tiettyä kirjailijaa / kirjasarjaa ja saamaan seurantaan liittyen erilaisia notifikaatteja (esim. jos kirjailijalta tulee uusi kirja tarjolle palveluun ostettavaksi). Näitä toiveita on esitetty eri ihmisten toimesta jo VUOSIEN ajan, mutta eipä mitään ole tapahtunut. Tällainen toiminnallisuus kuitenkin lisäisi myös kirjojen myyntiä sen lisäksi että asiakastyytyväisyys kirjojen ystävien joukossa kasvaisi.

Moi @Hansu24! Kyllä tämä ihan aito kanava on ideoiden lähettämiseen. :slight_smile:  Kaikki uudet ideat viedään eteenpäin näistä asioista päättäville henkilöille. Tämä ei kuitenkaan sitä tarkoita, että kaikki ideat toteutettaisiin.

Laitanpa siis tästäkin viestistäsi ajatusta eteenpäin! :relaxed:


Linja on ilmeisesti muuttunut? Taannoin omat kehitysehdotukseni haluttiin ideapajaan, kun tämä haluttiin pyhittää vain kirjatoiveille.


Luokittelussa ei ole SciFiä erikseen. No, laitoin sen sitten hakusanaksi ja tuloksista 75% on fantasiaa. SciFi-valikoima on hyvin suppea mutta eikö se voisi olla oma luokkansa? Tai ainakin niin, että haulla löytyisi vain SciFI-kirjaoja.


Päivitetty idean tila Uusi ideaPidetään mielessä