Vastattu

1HD Music Television

  • 11 joulukuu 2019
  • 10 kommenttia
  • 977 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Onko 1HD Music Television tulossa elisa viihteeseen kun kyseinen kanava näkyy jo digitan antenniverkossa ja on ilmainen kanava? 

1HD Music Television

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sannika 23 tammikuu 2020, 12:52

Saimme vastauksen alkuperäiseen kysymykseen eli onko 1HD Music Television tulossa Elisa Viihteeseen. Valitettavasti tätä kanavaa ei ole ainakaan toistaiseksi tulossa Elisa Viihteeseen :confused:

Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Kappas, itellä mennyt kokonaan moinen kanava ohi :O Pistin kyselyä eteenpäin, palaillaan kun kuuluu vastausta :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Älä suotta hätäänny ohi menemisestä, sillä kanava aloitti vasta 6.12. eikä Digitakaan ole vielä saanut päivitettyä sitä kanavajärjestys-luetteloonsa. Tiedotekin tuli vasta eilen.

Kanavan omat www-sivutkin ovat vielä keskeneräiset. Siellä näkyvät ohjelmatiedot ovat emoyhtiön kanavan ohjelmatiedot, jotka poikkeavat muutamien ohjelmapaikkojen osalta Suomi-version ohjelmatiedoista.

Lisäksi sivuston kellokin käy emoyhtiön aikaa, joten parhaillaan tuleva ja seuraava ohjelma on jo pyyhitty ohjelmalistasta pois mukamaste menneinä ohjelmina. Onneksi listasta saa koko päivän esille klikkaamalla ympyrää, jossa on kuluva päivämäärä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

1HD Music Televisionilla on lyhytaikainen ohjelmistotoimilupa 29.2.2020 saakka.

Kaapeli- ja iptv-operaattorit harvoin ottavat lyhytaikaisia kanavia valikoimiinsa, joten en pidättelisi hengitystäni tätä kanavaa Elisan tarjontaan odottaessani.

Toimilupa on tosiaankin 1.12.2019 ↔ 29.2.2020.

Asian voi tarkistaa Traficcomin sivuilta.

Tuskin tulee kaapeliin vielä pitkään aikaan.

Varmaankin seuraavat tilannetta sen aikaa,kun toimilupa on voimassa.

Koeajan jälkeen voi sitten saada pitempiaikaisen toimiluvan.

Sitten voi alkaa neuvottelut kaapelipuolen kanssa.

Näillä eväillä mennään toistaiseksi.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Katsotaan, millainen vastaus saadaan :) Toki kun toimilupa on noinkin lyhyt, voi tämä vaikuttaa asiaan, mutta varmistetaan asia ja palaillaan!

Asun kaapelitaloudessa mutta maanpäälisen antenni on ikkunalaudalla ja lähimpään täyteasemaan on alta kilometri. Hyvin näkyy. Digitan sivuilta bongasin. Jään seuraamaan toimilupaa, että tuleeko jatkoja

Käyttäjätaso 2

Saimme vastauksen alkuperäiseen kysymykseen eli onko 1HD Music Television tulossa Elisa Viihteeseen. Valitettavasti tätä kanavaa ei ole ainakaan toistaiseksi tulossa Elisa Viihteeseen :confused:

Käyttäjätaso 5

1HD kanava hakee pitkäaikaista ohjelmistolupaa https://www.mediamonitori.fi/index.php/uutiset/televisio/2100-musiikkikanava-1hd-hakee-pitkaeaikaista-ohjelmistolupaa 

Et voisiko nyt alkaa miettiä et kaapelioperaattorit ottaisi tämän kanavan valikoimiinsa?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Oishan tuo kiva. Onko kellään tietoa, tuleeko tuolta kanavalta pelkkää musiikkia, vai myös kaikkea asiasisältöä tyyliin My Super Sweet 16 ja Teen Mom OG? :grinning:

Käyttäjätaso 5

@Jaakop Sieltä tulee pelkkää musiikkia mitä oon itse katsonu. Mut sitä ei tiiä muuttako ne tota jos ne saa pysyvän ohjelmistoluvan. Tällä hetkellä se toimii lyhyellä luvalla niin soittaa vaan musaa.

En kyllä itse tykkää sen kanavan musiikkista koska ne soittaa vaan massaa.

Osallistu keskusteluun