Vastattu

Ääniongelmia...

 • 7 joulukuu 2014
 • 4 kommenttia
 • 737 katselukerrat

 • Osallistuja
 • 15 kommenttia
Minulla on ollut jo pitkän aikaa ääniongelmia jotka nyt vaan pahenee. Eli tv:n ääni alkaa ensin pätkiä ja  "papattaa" ja saattoi hävitä kokonaan. Tähän auttoi ensin pelkkä TV:n sammuttaminen  hetkeksi. Sittemmin alkoi vaatimaan boxin sammuttamista (virran poistoa). Useamman kerran on palautettu boxin tehdasasetukset (joka on aina poistanut ongelman joksikin aikaa) ja piuhat on vaihdettu myös. Nyt tilanne on se, että ääni on kokonaan pois ja palautuu kun boxista ottaa virrat pois. Täytyy tehdä päivittäin nyt  eilen ja tänään. Vaikuttaa sitä että onko boxi kuolemassa vai missä vika? Joulu tulee ei kiinnostaisi olla ilman telkkaria....Tarttis tehdä jotain!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 10 joulukuu 2014, 08:16

Hyvä homma! Mikäs oli ongelman aiheuttaja? 🙂
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Mikä boksi sinulla on käytössäsi ja millä kaapelilla se on yhdistettynä televisiolle? Yksi mitä voisit kokeilla, on tuo television ja boksin välisen kaapelin vaihto.
  Lisäisitkö myös asiakasnumerosi tietoihisi, niin voimme tarvittaessa helpommin auttaa ongelman kanssa 🙂
 • Tuollainen valkoinen boxi tuo on jossa on sininen etupaneeli, nimeä en tiedä.. boxi on jonkun vuoden takaa alkuperäinen Elisa Viihteen mukana tullut. kaapeli on vaihdettu kertaalleen boxin ja tv:n välillä. boxi on temppuillut koko ajan enemmän tai vähemmän.  eli joutuu säännöllisen epäsäännöllisesti ottamaan virrat pois että järkiiintyy. joku pöpö siinä täytyy olla. nyt tämä äänijuttu pahenee koko ajan. viikonloppuna oli äänet aina pois kun tv:n avasi ja tänään taas äänet oli päällä. ei siitä koskaan ttiedä mitä se tekee.  tässä on sellainen ongelma että minä vaan käytän näitä laitteita ymmärtämättä juurikaan mitään mistään! 😃 joitakin perusasioita osaan tehdä virhetilanteiden kohdatessa, kuten juurikin tehdasasetukset ja virran katkaisu mutta siinä se! lisäksi olen vielä liikuntavammainen, joten tuolla tv:n takana pörrääminen ei onnistu juurikaan. olen toisten avun varassa. 
  Käyttäjätaso 5
  Tämä asia hoidettiinkin jo puhelimitse kuntoon 🙂
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Hyvä homma! Mikäs oli ongelman aiheuttaja? 🙂

  Osallistu keskusteluun