Vastattu

Ärsyttävä ominaisuus Pace C 2300

  • 5 kesäkuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 941 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Tuossa Pacessa on todella ärsyttävä ominaisuus. Silloin kun nettiyhteys on kadonnut, kuten tänäänkin laajenmman katkon aikana, niin Pacen kaikki 5 valoa palavat kuin yhteydet toimisivat normaalisti. Vasta kun virran katkaisee ja laittaa uudelleen päälle, niin valot osoittavat, että yhteyttä ei ole. Ainakin enenon muissa  laitteissa valot vilkkuneet sen mukaan mikä toimi ja mikä ei. Tuosta laitteesta ei päälle päin näe erkkikään, onko nettiyhteyttä vai ei. Puhelinkaan ei siirry wifistä dataverkkoon, koska Wlan on päällä vaikka nettiyhteyksiä ei olekkaan. Ainoa keino tutkia, onko nettiyhteyksiä, on Speedtest tai vastaava, joka ilmoittaa, että yhteyttä ei ole. Eli kysymys kuuluu, että onko tuo Pacen ominaisuus, vai onko laitteessa vikaa. 
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jkitunen 8 kesäkuu 2015, 20:32

Itsellä oli samanlaista ongelmaa kyseisen laitteen kanssa. Datayhteys katkeaa, mutta modeemi pysyy linjalla. Korjaantui laitetta vaihtamalla
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
En osaa sanoa suoraan, onko ominaisuus vai vika. En ole oman modeemini valoja katsonut, eikä kyllä vikojakaan ole ollut (sormet ristiin 😃 )

Tuo WLANista mobiilidataan siirtyminen on ihan jokaisessa laitteessa, sillä minun tietääkseni mikään (ainakaan perus-) laite ei osaa sammuttaa wifiään, kun laajakaistayhteys katoaa. Helpoin tapa vaihtaa wifistä mobiilidataan on mielestäni sammuttaa wifi mobiililaitteesta.

Onko kukaan muu Palstalainen vilkaissut Pacen kaapelimodeemin valoja, kun yhteys on poikki? Sammuuko ne vai kuinka niille käy?
Itsellä oli samanlaista ongelmaa kyseisen laitteen kanssa. Datayhteys katkeaa, mutta modeemi pysyy linjalla. Korjaantui laitetta vaihtamalla

Osallistu keskusteluun