Vastattu

Areenan ohjelmien sorttaus, Areenan haku ja jatka katselua- toiminto

  • 3 kesäkuu 2019
  • 4 kommenttia
  • 1236 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Onko tuohon boksin (N7800) Areenan ohjelmajärjestykseen tehty jotain muutoksia? Esimerkkinä Avara Luonto, joka löytyi aikaisemmin Luonto-kategorian alta ensimmäisten joukossa, on nyt keskellä eikä tuolle järjestykselle tunnu mitään logiikkaa löytyvän. Nimen mukaan sorttaus voisi olla näppärä ominaisuus. Sama pätee myös Areenan hakuun. Myös Jatka katselua -kansio olisi näppärä, nyt pitää muistaa ja hakea mitä ohjelmaa on viimeksi katsonut
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Vanillja 18 kesäkuu 2019, 12:20

Sain tähän vielä vastauksia, eli Areenassa tuohon sorttaukseen on pieniä muutoksia tullut hiljattain. Elokuvat ja yksittäiset ohjelmat ovat listalla ensin ja sen jälkeen sarjat aakkosjärjestyksessä.Tarkennan vielä tuohon Jatka katselua- toimintoon liittyen, tarkoitatko siis erillistä listaa missä listattaisiin kesken olevat ohjelmat? Katselukohdan Viihde tallentaa ja hyppää siihen kohtaan kyllä mihin on jäänyt.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
@Pexier jotain erojahan meidän alustusta on suhteessa Yle Areenaan suoraan nettisivuilta. Täytyypä käydä ihan tarkistamassa, miten meidän testilaitteella tuo menee ja palata sitten asiaan.

Jos joku ehtii sitä ennen niin kurkatkaapa N7800 omistajat, onko teillä ns. sama juttu? Muistaakseni vastaavaa sekaisuutta on ainakin Sydämen Asialla-kausissa.
Käyttäjätaso 2
Onko tähän mitään kommentteja?
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Onko tähän mitään kommentteja?

Kurkkasin täällä päässä testiboksilla ja kyllä tuo Avara luonto on hieman hassusti tuolla keskellä Luonto- kategoriaa. Muutenhan nuo sarjat näytti siellä kuitenkin aakkosjärjestyksessä olevan. Kysäisin tuosta vielä erikseen ja vastailen vielä kun tiedän onko noihin nyt tullut jotain muutoksia ja onko mahdollisesti korjattavissa.

Voisin laittaa itseasiassa tämän keskustelun tuonne Ideapajan puolelle, koska nuo ehdotukset nimen mukaan sorttaamisesta, Areenan hausta ja jatka katselua- toiminnoista voisivat olla myös muiden mieleen. Voidaan laittaa tuosta täällä päässä myös toivetta eteenpäin. ☺️
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Sain tähän vielä vastauksia, eli Areenassa tuohon sorttaukseen on pieniä muutoksia tullut hiljattain. Elokuvat ja yksittäiset ohjelmat ovat listalla ensin ja sen jälkeen sarjat aakkosjärjestyksessä.

Tarkennan vielä tuohon Jatka katselua- toimintoon liittyen, tarkoitatko siis erillistä listaa missä listattaisiin kesken olevat ohjelmat? Katselukohdan Viihde tallentaa ja hyppää siihen kohtaan kyllä mihin on jäänyt.

Osallistu keskusteluun