Kysymys

Boksin tallenteiden valikko jumittaa.

  • 10 helmikuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 1634 katselukerrat

Mistä voisi johtua? On nyt jokusen päivän jumittanut tallennevalikko. Kun koittaa siirtyä toiselle sivulle, saa odottaa n. 5-sekuntia. Samoin jos tallenteen siirtää tai aloittaa katsomaan, kestää pitkään ennenkuin tapahtuu mitään. Kun valikossa liikkuu ylös tai alas, se toimii normaalisti, vain jos siirtyy seuraavalle sivulle, se viivyttelee. Olen koittanut pariin kertaan ottaa töpselit irti boksista ja modeemista, mutta ei ole auttanut. Boksi on tuo vanha harmaa Netgem.

Samalla kun tämä alkoi, alkoi myös tietokoneella chrome sekoilla elisa viihteen sivuilla. Tallenteita ei pysty siirtämään kansioihin. explorerilla toimii normaalisti. Myös ohjelmatiedoista kun laittaa tallennuksia, ennen chromella aukesi se pikkuikkuna josta tehtiin tallennus, nyt menee kokonaan uudelle sivulle.

Mikä nämä voisi aiheuttaa???

3 kommenttia

Nyt on alkanut boksi toimia normaalisti mutta chromella viihteen sivut ei toimi kunnolla. Tallenteita ei pysty poistamaan eikä siirtämään. Miksihän?
Käyttäjätaso 3
Vieläkö Chromen kanssa ilmenee vaikeuksia? Toimiiko Viihde-sivusto millään muulla selaimella? Jos häiriö esiintyy vain Chromella, niin kannattaa kokeilla uudelleenasentaa selain koneellesi.
Kun laitoin tuon ketjun aloituksen, seuraavana päivänä alkoi boksin valikko toimia normaalisti ihan itsekseen. 

Kaikki muut selaimet toimi normaalisti, ratkaisuksi chromeen löytyi kun poisti kaikki selailutiedot, eli sivuhistorian ja evästeet. Kai niissä jokin sotki tuon. Mutta nyt toimii taas kaikki ja se on pääasia!

Osallistu keskusteluun