Vastattu

Bonuskanava ei näy

  • 11 heinäkuu 2010
  • 85 kommenttia
  • 10468 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

85 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Noh tuli vastaus ilmoitukseen.

Asentaja ei ole tavoittanut asiakasta.

Anteeksi, mutta eihän minut ole edes yritetty tavoittaa? Ei viestiä, ei puhelinsoittoa?

Vai olisiko minun pitänyt istua 24/7 kotona silmät auki? Onko siis asentaja eksynyt matkalla, ei uskaltanut ovikelloa soittaa vai jotain muuta? Postistakin aina soitetaan kuljetusajan sopimiseksi, niin miksi asentajalle tuo on mahdotonta, kun omaa palvelua toimittaa. Saisiko uudemman kerran asentajan käymään niin että SOITTAA etukäteen ja sopii tulosta.
antero kirjoitti:
Oletkos kokeillut laittaa antennikaapeli pistorasiasta haaroittimeen ja siitä sitten boksiin ja modeemiin?

Vika voisi olla tuon haaroittimen ja pistorasian liitoksen kosketuksissa.

Joko olet ehtinyt tätä kokeilla vai periaatteestako et halua kokeilla, kun minä ehdotan?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kokeilisin kyllä, mutta antennikaapelia vain yksi kappaletta ja sekin ostettu kun Viihteen mukana tullut antennikaapeli meni rikki ilman syytä niin että signaali katosi eikä kanavia löytynyt. Sanoin kyllä urhokkaalle ja hän lupasi lähettää kaapelin, mutta tulikin antenninettikaapeli... kun minä olisin tarvinnut tuota antennitvkaapelia. Mutta jos saisi asentajan tulemaan niin hän kyllä kokeilee kikkoja jos toisiakin.

Urhokas on jo lupautunut selvittää asiaa, eilen olin koko päivän kotona paitsi klo 16-17 olin kaupoilla. Viestin mukaan asentaja on yrittänyt tavoittaa eilen ja tänään vikailmoitus merkitty "käsitellyksi" vaikka mitään ei ole tehty. En ole saanut mitään puhelua tai viestiä että joku tulisi. Jos asentaja oli tuolla kellovälillä rimputtelemassa, niin enpä ole ollut kotona. Mutta kyllähän ois voinut soittaakin siinä tapauksessa kun kauppa kuitenkin lähellä, pyöräilee vartissa takas.

Mutta veikkaan, että ei ole edes käyty, koska kyllähän asentajan pitää aina Soittaa. Ei kukaan Asentaja halua turhaan taloja kierrellä vaan haluaa olla varma onko asiakas valmiina ottamaan vastaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tässä nyt kävi niin että asentaja yritti soittaa kahtena päivänä, monta kertaa, mutta ei ole saanut yhteyttä numeroon. Valitsemaanne numeroon ei saada juuri nyt yhteyttä... Kiitos Elisa 4G LTE! Aiemminkin oli ilmoitettu tuollaista, että ei aina saa yhteyttä numeroon. Täytyy vakavasti harkita paluuta tuohon Tarkka 3G -liittymään, 3G-aikaan ei sentään ole ollut tuollaisia ilmoituksia.

Tässä päädyttiin siihen, että tulee laskulle hyvitystä ja "niillä" hankin toisenlaisen antennikaapelin ja kokeilen auttaako se. Jos ei, sitten asentaja käy. Älkää ihmeessä hommatko 4G LTE puhelimeen, jos haluatte, että teille voi soittaa. SGS 4 Mini on puhelimeni. Ihmetellään siis tilannetta, auttaako toinen antennikaapeli. Mutta tosiaan tässä on hyviä modeja eli oikeassa vikapalvelussa ehdottiin ratkaisuksi 3G-pakotusta ja maksaa laskuja 4G:stä. Mode pisti 3G-liittymän tulille ja lasku halpenee 5 €, joskin lähtevät myös paketit puheelle ja viesteille, mutta en noita ole nytkään paljoa käyttänyt. Vika on kuulemma iso ja valtakunnallinen ja sille ei ole korjausta, joskin joskus tulee. Käytännössä ei voi sanoa varmaksi kannattaako tässä odottaa eli hyväksyin moden tarjouksen 3G-vaihdosta.

Bonuskanava on vielä arvoitus, joten käyn pikimmiten kaapelin hommaamassa. Saa ainakin tietää onko verkkokaupan myymä musta kaapeli onneton vai onko vika jossain muualla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kuva näkyy, kuva näkyy!

Bonuskanava näkyy

Tosiaan lainaksi sain naapurilta kaapelin, mutta oli myös liian lyhyt, mutta kyllähän tuolla testin suoritti. Hyvä tuo naapurisopu 😉 Nyt voikin palauttaa kaapelin omistajalleen ja etsiskellä kaupasta sopivaa ehtiessään. Kiitos tosi paljon Urhokkaalle avusta tässä ja vaikka hän oli lähettämässä oikeaa tvkaapelia, jostain syystä varastosta lähti nettikaapeli. Johtuu varmaan siitä, että ne näyttävät kaapeliverkossa niin samanlaisilta :)

Mutta hyvä kun asia lopulta ratkesi.

Asentajan voi perua kuten juttelimmekin että jos auttaa, niin asentaja perutaan - ei turhaan vaivata sitä enää. Kun kuva näkyy. Minulla on käytössä jokin erikoinen musta tv-kaapeli, jossa päädyissä on isohkot pyöreät jutut, ehkä ne jotenkin vaimentavat maksukanavapuolta? Noh, pitää etsiä tilalle jostain mustaa kaapelia kolmemetrisenä. Toistaiseksi menen vielä tällä mustalla (hankittu mustana, koska muutkin kaapelit ovat mustia tuossa) :)

Urhokkaalle suuret aplodit! Toivottavasti saat palkankorotusta, sillä palvelu oli ensiluokkaista! Ilo olla Elisa Viihde asiakas... sadalla megalla tulee luvatut lähes 95 megaa. Ja aikaan katsomatta, että eiköhän pistetä viikonlopun leffa käyntiin 🙂 Se on kiitos annettava! Moderaattorit tekevät hyvää hommaa! 🙂
Meillä ei ole bonuskanava näkynyt varmaan kohta jo vuoteen. Ei näy mitään iltaisin/öisinkään. Meillä Elisa Viihde ja kaapeliyhteys. Monesti olen ihmetellyt minne se on kadonnut, mutta aina on unohtunut ottaa asiaa esille. Olisi kiva nähdä bonuskanavaa edelleen kun se näkyi viime vuonnakin. Kanavat on haettu uudestaan, mutta ei löydä sitä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Oletko piilottanut sen kanavan valikosta? Jos menet asetuksiin digiboksilla ja siellä valitset Menu - Asetukset - Suosikit, niin ainakin helppo katsoa että näkyykö Bonuskanava sielläkään. Jos näkyy ja on Ohita tai Piilota, klikkaa sitä kaukosäätimellä ja valitse Näytä. Jos tästäkään huolimatta mitään ei näy, niin kannattaa  resetoida digiboksi Diagnostiikka-valikosta palauttamalla tehdasasetukset.

Jos mikään ei auta, nakkaa viestiä moderaattorille, niin he kyllä auttavat!
Kiitos vastauksesta. En ollut piilottanut kanavaa, joten laitoin digiboxin tehdasasetuksille ja kun haki kanavat, niin nyt tuli esiin bonuskanavakin. Kiitos paljon!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hienoa että näkyy!

Monesti juurikin tuo tehdasasetusten palautus auttaa vakka niin moni sanookin, että se on aivan turhaa, koska "muu toimii kyllä". Tekniset laitteet kun ovat, niin välillä vaan pitää tehdä virtabuutteja tai tehdasasetusten palautuksia.
Pacen kohdalla tuo tehdasasetusten palautus on niin työläs homma, ettei siihen turhan takia viitsi ryhtyä.

Kaapeli-kanavia saa hakea vaikka kuinka monta kertaa ja sitten vielä näpytellä kanavalistalta kaikki turhat kanavat piiloon.

Osallistu keskusteluun