Kysymys

Boxi kilahtaa kesken tallenteen katsomisen - ääni katoaa - bootti auttaa (vähän)

  • 21 helmikuu 2011
  • 3 kommenttia
  • 624 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Siis tämä alkaa kirjaimellisesti vituttamaan kun tätä samaa asiaa on ollut useasti aikaisemminkin. Nyt homma menee siis niin, että kun katselet jotakin tallennetta, niin yht äkkiä ruutu menee mustaksi ja mitään ei tapahdu missään. Sitten palataan yhtäkkiä takaisin tallennekansioon mutta huomaat että boxista on ääni kadonnut kokonaan. No, ei auta muu kuin bootti. Taas katsotaan vähän aikaan ja taas poks! ja homma seis - taas ilman ääntä.

Siis ihan oikeasti - mikä mättää Elisa viihteen digiboxissa? TV viihdepalvelun pitäisi olla "elämys", mutta en ymmärtänyt lainkaan tämän tarkoittavan sitä että katselukokemus saa aikaiseksi sellaisen vitutuksen, että tekisi mieli heittää tuo harmaa muovipurkki niin pitkälle kuin Lokapojat sen dumppaavat (salaa).

Tämäkö on se elämys jonka Elisa haluaa tarjota asiakkailleen. Käyttökokemus helvetistä? Palvelussa on ajatus kohdallaan, mutta toteutus on ihan Soneraa.

Asiasta toiseen - kuulin että noin 60 vuotta sitten kun televisiolähetykset Suomessa alkoi, niin tällöin oli keksitty sellainen ominaisuus kun kanavapaikan tallennus. Onko Elisalta jäänyt televisiohistorian perusteet opiskelematta kun tässä laitteessa ei saa edes kanavia lajiteltua haluamaansa järjestykseen? Nyt siis puhutaan yli puoli vuosisataa vanhasta ominaisuudesta sen lisäksi että boxi tosiaan toimisi ilman jatkuvaa boottailua ja säätämistä.

-- Asiakaspalautteen sävyn laatu vastaa käyttökokemuksen laatua --

3 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Taitaa tää mun ADSL yhteys olla tosi hidas, kun Elisalla kestää vastailla tähän edelleen esiintyvään ongelmaan yli kaksi kuukautta.

Siis joo, mistä tämä kilahtelu oikein johtuu? Ongelma esiintyy erityisesti YLE.n ohjelmatallenteita katsottaessa. Tämä on meinaan kiduttava käyttökokoemus. Jotain ajatusta pitää olla tai muussa tapauksessa pitää todeta että digiboxi on rikki ja se on vaihdettava uuteen, jos ei ala tallenteiden katselu sujumaan.

Havaintona tuohon ongelmaa on se, että digiboxin käyttöliittymä esittää että ohjelma olisi lopussa ja aika näyttää 00:00. Sitten tulee teksti Ohjelma loppu paina -C, tai jotain tuon suuntaista ohetta. Sitten boottaillaan ja kelataan samaan kohtaan ja taas katsellaan 10-20min ja sama homma jälleen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Pahoittelut vastausviiveestä, mennyt viestisi aiemmin ohi.

Olisiko sinullakin kyse tästä:


Aiheesta aiempaa keskustelua lisäksi täällä:
http://palsta.elisa.fi/index.php/topic,3527.0.html
Käyttäjätaso 2

Pahoittelut vastausviiveestä, mennyt viestisi aiemmin ohi.

Olisiko sinullakin kyse tästä:


Aiheesta aiempaa keskustelua lisäksi täällä:
http://palsta.elisa.fi/index.php/topic,3527.0.html


Joo, minulla on TUOKIN ongelma, mutta tämä ongelma on erilillinen. Tämä on selkeästi ohjelmallinen ongelma itse laitteessa eikä liity kaukosäätimen toimintaan. Edellä mainitut ongelmat tulevat esiin ohjelmia katsoessa ja johtavat tuollaiseen väärään jäljellä olevan ohjelma-ajan ilmoitukseen ja ohjelma keskeytykseen, sekä tuon tilanteen yhteydessä tapahtuvaan äänien katoamiseen kokonaan. Kaikki tämä räplääminen johtaa aina jossain vaiheessa koko laitteet resetoitumiseen itsestään.

Osallistu keskusteluun