Kysymys

C More & MTV3-paketit yhdistyy -> MTV3 Total

  • 30 lokakuu 2012
  • 53 kommenttia
  • 8265 katselukerrat

Kyseiset kanavapaketit yhdistyvät. Hinta 24.95e/kk.

http://www.cmore.fi/news/item/243/MTV3-Total-näyttää-nyt-kaiken-C-More-ja-MTV3-Kanavapaketti-yhdistyivät

Tuleehan muutokset myös Elisa Viihteeseen? Uutisessa ei ainakaan toistaiseksi mainittu mitään Elisasta...

53 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
– Nykyisten asiakkaidemme toivomaa uudistusta on harkittu jo pidemmän aikaa. Uusi paketointi selkeyttää tarjontaamme ja se saa varmasti hyvän vastaanoton pirstaloituneessa maksu-tv-markkinassa, MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Härkönen sanoo.

Itse olen kyllä ollut havaitsevinani toiveita yksittäisiin kanaviin, eikä entistä suurempiin paketteihin.

Pitäköön edelleen tunkkinsa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
mikalin kirjoitti:
– Nykyisten asiakkaidemme toivomaa uudistusta on harkittu jo pidemmän aikaa. Uusi paketointi selkeyttää tarjontaamme ja se saa varmasti hyvän vastaanoton pirstaloituneessa maksu-tv-markkinassa, MTV MEDIAn internet- ja kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Härkönen sanoo.

Itse olen kyllä ollut havaitsevinani toiveita yksittäisiin kanaviin, eikä entistä suurempiin paketteihin.

Pitäköön edelleen tunkkinsa.

Samaa mieltä mikalinin kanssa kanavapaketeista/yksittäisitä kanavista.

Mikähän sotku tästäkin vielä tulee? :( Olisikohan jo vappuna ohjelma- ja kanavatiedot kohdallaan ohjeissa ja EPG.ssä ElisaViihteessä. Ainakin taas tiedossa tehdasasetusten palautusta ja extrabuuttauksia.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Heti kun Neuvosto-aikainen toiminta päättyy, harkitsen suuremmin maksukanavapaketteja eli myös yhden tai kahden kanavan yksittäin tilaamista. Ja tämä pitää toki koskea kaikkia saatavilla olevia kanavia.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Ei ollut Elisaa ainakaan mainittu ensimmäisten operaattoroiden luettelossa. Sonera siellä kyllä oli
Ensilukemallahan tämä olisi ainakin minulle C more totalin tilaajana erinomainen muutos. Hinta putoaa ja kanavat/ohjelmatarjonta kasvaa. Toivottavasti elisa viihteen asiakkaanakin pääsee mahdollisimman nopeasti tähän mukaan. Ei ole kovin houkuttelevaa maksaa enää nykyisestä paketista nykyistä hintaa, jos toiselta operaattorilta saisi enemmän halvemmalla.
Käyttäjätaso 4
Juu, itsellänikin on nyt Maikkarin paketti + cmore total ja näiden yhteishinta 45e, eli tiputusta tulisi 20e. Tulevaa MTV Totalia voisi tarkastalla niinkin, että Cmoren paketin hinta tippuu viitosella ja Maikkarin paketin saa kylkiäiseksi. 🙂 Näinhän se todellisuudessa onkin, kun tämän toisen sisältö perustuu yhdentekevään hömppään ja 70/80-lukujen sarjoihin joita uusitaan jatkuvasti.

Ensi istumalta hiukan innostuin, mutta hetken harkittuani tuli järki taas päähän. Lopetin nuo molemmat paketit heti Netflixin aloitettua ja en aio uudestaan avata. Samaa sontaa (MTV3:n osuus) levittävät edelleen, vaikkakin nyt vähän halvemmalla.

Missäänhän ei tosin ole sanottu, että Elisa saisi tuon paketin valikoimiinsa. Olisi hienoa, jos eivät saisikaan, niin paljon hallaa ovat tehneet tälle alalle ahneella toiminnallaan. :smileygrin:
Todella mielenkiintoinen paketti mutta vaikka tulisi Elisalle niin enpä viitsi hankkia koska kanavia ei voi vieläkään tallentaa. Itse en ehdi juurikaan katsoa ohjelmia silloin kun tulevat vaan etenkin elokuvat menee tallennukseen. Neuvostoliittoaika siis Elisalla jatkukoon. 
Siis hetkinen, nyt pikaisesti selvitystä kehiin Elisalta että mitä tämä tarkoittaa? Elisa ei ole mukana?

Minulla on Elisan kaapelissa C More Total paketti hintaan 29,90€/kk ja pian kuulemma esim. Soneran kaapelista nauttivat saavat tämän uuden paketin myötä käytännössä C More Total + MTV3 Max kanavat hintaan 24,95€/kk.

Siis enemmän kanavia vähemmällä rahalla?! Elisan on syytä antaa nämä samat kanavat samaan hintaan, oli sitten tuota pakettia tarjolla tai ei!
Käyttäjätaso 2
C More & MTV3-paketit yhdistyy -> MTV3 Total   Jos elisa ei 24,95e tarjoa niin eipä kehumista saa elisa.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Olisi kyllä hyvä saada Elisalta joku kommentti, että milloin toi mtv3 total olisi tulossa Elisan valikoimiin. Tuskin kukaan viitsi nyt ostaa 12kk MTV3 tai Cmore -pakettia nykyisellä hinnalla.
Käyttäjätaso 4
Tuota MTV Totalin Naamakirjasivua kannattaa käydä lueskelemassa. Sieltä saa hyvät naurut, kun ihmiset on ihan töpinöissään siitä kun saavat vanhan Maikarin paketin "laatu ohjelmat" Cmoren kylkiäisenä jatkossa... Myös MTV Totalin omat kommentit "operaattorikohtaisista sopimuksista" ovat hauskoja. :smileycool: 

https://www.facebook.com/MTV3Total
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Eiköhän kohta sitten tule Neloselta ja Viasatilta joku yhteinen total -paketti suunnilleen samaan hintaan
Käyttäjätaso 5
On kyllä tulossa MTV3 Total meillekkin. Lähiaikoina tulossa tarkempaa tietoa.
Eihän Elisalla ole mikään kiire tämän asian kanssa, koska olemassa olevilla tilaajilla hinta putoaisi ja kassavirta siten pienentyisi. Asiakaskokemus on käsite, jota Elisa ei tajua, vaikka kuinka rautalangasta vääntäisi. Sen on Pace-pelleily osoittanut. Valitettavasti kaapelitalouden vaihtoehdot ovat olemattomat ja antavat operaattorille liian vapaat kädet.
Eikös tässä nyt käy niin että C-More ja MTV3 paketit poistuvat myynnistä ja tilalle tulee tuo MTV3 Total. Eli pakkohan se on Elisallekin tulla ja tuolla hinnalla. Kääsittääkseni Elisa vain välittää noita kanavapaketteja. :smileyrolleyes:
Maisanpappa kirjoitti:
Eihän Elisalla ole mikään kiire tämän asian kanssa, koska olemassa olevilla tilaajilla hinta putoaisi ja kassavirta siten pienentyisi.
Ei välttämättä. Itse ainakin aioin päivittää nykyisen MTV3 Kanavapakettini Totaliin => 10 € kuukaudessa lisää Elisan kassaan. Enkä usko olevani ainoa.
Nick kirjoitti:
Maisanpappa kirjoitti:
Eihän Elisalla ole mikään kiire tämän asian kanssa, koska olemassa olevilla tilaajilla hinta putoaisi ja kassavirta siten pienentyisi.
Ei välttämättä. Itse ainakin aioin päivittää nykyisen MTV3 Kanavapakettini Totaliin => 10 € kuukaudessa lisää Elisan kassaan. Enkä usko olevani ainoa.

Missä on kerrottu Elisan hinta ja toimitusaika? Ei missään. Tulkaa nyt järkiinne ja huomatkaa, että Elisalle asiakas on vain rahastusta varten.
Ei tapahdu mitään. Muut operaattorit ilmoittelevat mutta elisalla hiljaiselo jatkuu, mikä ei sinänsä yllätä. Veikkaan että n.kuukauden kuluttua tulee 'rauhoittava' ilmoitus että ko.paketti on tulossa myös elisalle, saatavilla helmikuun alussa. 

Jotenkin on edelleen tunne että joku näyttää kokoajan takapuolta ja siitä joutuu maksamaan. Ja ei, Elisassa on paljon hyvääkin mutta kaikki pilataan näyttämällä että asiakkaista ei välitetä sen jälkeen kun pitkä sopimus on tehty.
Jep jep, nyt on hienosti selkeytetty, että C Moren kanavien sekaan on selkeästi ja hienosti ilmestynyt MTV3:n kanavia, joista tämä HD ei ainakaan näillä näppäimillä pelitä.

Alkaa pikkuhiljaa keittää yli tämä *****n pelleily kun kuukausittain vaihdellaan kanavien nimiä tai palveluntarjoajia.
Täälläkään ei Suomen peli näy HD:na. Eilen toimi vielä CL matsit. Synkkyys!
Onhan se toki mukava katsella SD:na, kun on ostettu kalliit telkkarit ja boksit. DIKIDIKI.
Mitenkä tämä uudistus tulee vaikuttamaan niille joilla jo ennstään oli cmore ja mtv kanavapaketti

Laskutusta lähinnä mietin että kai se maikkarin lasku jää jatkossa tulematta jos uudet asiakkaat saa kanavat kylkiäisenä
joo ei näy täälläkään HD-sport kanavat tämän nimen vaihto SEKOILUN jälkeen ja CHAMPIONS liigaa vois kattoa myöhemmin MUTTA elisa SOTTAA tämänkin.Eikö näille löydy mitään kuria että tämä pelleily LOPPUIS joskus!!!!????
Käyttäjätaso 1
Pakkohan se on Elisankin tarjota MTV3 Totalia tuohon 24,95e hintaan tai muuten on kyllä todellista *****ilyä. Sonerallahan asian tiimoilta löytyy jo tiedotekin webbisivuilta. Siellä on mainittu myös MTV3 Sport, toivottavasti kyseinen paketti on tulossa myös Elisan valikoimaan? Kaikkia ei kiinnosta leffa- ja sarjakanavat...

edit: Tässä vielä tekstinpätkä mtv3total.fi:stä:

"Kanavailmeet ja kanavien nimet muuttuvat 5.11. Operaattoreista ensimmäisinä MTV3 Total -paketin myynnin aloittavat Sonera, AnviaTV, SHEF/Lumotv ja Maxisat. AnviaTV ja Maxisat myyvät tuotetta heti ja SHEF/Lumotv marraskuun alusta lähtien. Uskomme uusien pakettien olevan saatavilla lähes kaikilta operaattoreilta vuoden loppuun mennessä. Operaattorit tiedottavat itse tarkemmin omista aikatauluistaan. Tältä sivustolta voit tehdä tilauspyynnön tuotteesta edellä mainituille operaattoreille 5.11. alkaen."
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Talvi yllätti autoilijat.

MTV3Total yllätti Elisan.

Osallistu keskusteluun