Kysymys

C More Play ohjelmakirjastojen ryhmittelyt

  • 8 tammikuu 2014
  • 1 kommentti
  • 1328 katselukerrat

Jonkunlainen parannus CMoren Play elokuvien esittämisjärjestykseen digiboksissa oli niiden ryhmittely elokuvagenreihin, joka varmaan palvelee etenkin uusia käyttäjiä.

Mutta vanhana käyttäjänä, joka on jo katsonut kaiken sieltä löytyvän mitä haluaa, kaipaisin lisäksi "uutuudet"-sivun, jossa olisi uusimmat elokuvat vaikkapa kuukauden ajan, ja siten että viimeiseksi lisätyt ovat ylimpänä.

Nyt on erittäin työlästä selata digiboksin kautta ja tarkistaa onko kirjastoon tullut uusia elokuvia, kun joutuu jokaisen genren käymään läpi erikseen, ja uusimmat elokuvat eivät tietenkään ole siellä alivalikossakaan ylimpinä, vaan elokuvan ilmestymisvuosijärjestyksessä.

Sarjoissa hieman samaa ongelmaa, mitä järkeä on jonkun sarjan kohdalla klikata se auki, odottaa että uusi sivu latautuu, seuraavaksi pitää klikata kohtaa kausi 3 tjsp, ja sitten vasta pääsee katsomaan onko uusia jaksoja. Kun ei kai tuolla ole missään sarjassa yli yhtä tuotantokautta kerrallaan esityksessä. Ja jos on, niin siellä sitten voi käyttää tuota kausivalikkoa.

Ja saisi ne tekstityksetkin pikkuhiljaa korjata.

Sekä myös uusien jaksojen päivitykset palveluun....

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Laitoin tuosta palautteen meneemään eteenpäin 🙂

Osallistu keskusteluun