Kysymys

Cartoon Network, Boomerang ei näy

  • 25 kesäkuu 2012
  • 10 kommenttia
  • 4152 katselukerrat

Olleet pimeänä nyt parisen tuntia. Tätä ongelmaa tuntuu esiintyvän aina silloin tällöin, mutta miksi? Juuri nuo kanavat ovat joskus mustina, vaikka muut kanavat näkyvät.

Missä vika? Kanavat haettu uudestaan ym. muut kommervenkit tehty. ADSL ja antenni.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

10 kommenttia

Nyt ei näy myöskään useammalla muullakaan  iptv-kanavalla muuta kuin mustaa ruutua. 😞
Ja kun menee Elisa viihdevalikkoon "tähti" napilla ja sieltä päivittämään maksukanavat niin tulee "error" ja jotain servicestä sekä koko toosa menee jumiin eikä aukea ennenkuin käyttää virtapiuhaa irti!
Käyttäjätaso 3
IPTV-kanavien näkymisessä on ollut vikaa joka on estänyt joillakin käyttäjillä IPTV-kanavien käytön. Vika on kuitenkin korjattu eilen illalla. Mikäli ongelmat jatkuvat edelleen, kannattaa ensimmäisenä käydä päivittämässä salausavaimet viihde-valikossa ja jos tämä ei auta, palauttaa digiboksille tehdasasetukset.

Jos nämä ei auta, suosittelen olemaan yhteydessä vikapalveluumme, jotta ongelmaa saadaan rajattua tarkemmin. Vikapalvelun tavoittaa ympäri vuorokauden numerosta 050 960 600 (pvm/mpm). Yhteyttä voi ottaa myös nettisivujemme kautta https://www.elisa.fi/asiakaspalvelu/toimintahairio/.
Minulla tämä on korjaantunut ja tänään näkyvät taas kaikki minulle kuuluvat kanavat. 🙂
Kyllä IPTV kanavat näkyy mutta tosiaan vaihdettuja kanavia ei pääse päivittämään viihdevalikosta. Tuli kyllä tekstiviesti puhelimeen että modeemi päivitetään ensi yönä Viihteen palvelujen parantamiseksi! Saas nähdä;)
arho kirjoitti:
Kyllä IPTV kanavat näkyy mutta tosiaan vaihdettuja kanavia ei pääse päivittämään viihdevalikosta. Tuli kyllä tekstiviesti puhelimeen että modeemi päivitetään ensi yönä Viihteen palvelujen parantamiseksi! Saas nähdä;)

Modeemin päivittäminen sinäänsä ei käsittääkseni korjaa tällaista ongelmaa. Oletko jo buutannut  myös modeemin ja mahdollisesti tehnyt digiboksille tehdasasetusten palautuksen?
Eipä auttanut
Ja lisää ongelmia, tehdas asetuksen jälkeen osa IPTV kanavista on mustana ja kanavapalkki ilmoittaa niiden oleva DVB-T kanavia? Niin ja päivittämään ei pääsyt kun lyö digiboksin jumiin:(
Käyttäjätaso 3
Arho, mikäli ongelmat jatkuvat edelleen eikä päivitystä saa digiboksille sen jumiutumisen takia, suosittelen sinua olemaan puhelimitse yhteydessä vikapalveluumme jotta voidaan selvittää, mistä ongelmat johtuvat.
Kanavat ovat nyt päivittyneet vaikka en edelleenkään pääse varsinaiselle päivityssivulle! Tai pääsen mutta samantien lyö error kyltin naaman eteen ja boxi menee jumiin! Pitää kattoo nyt mitä tapahtuu kun muuttaa ja vaihtaa osoitetta?!