Cmore kanavat 852-856 eivät näy 👹

  • 10 marraskuu 2017
  • 6 kommenttia
  • 284 katselukerrat

Kaksi viikkoa sitten kävin cmoren ja elisan kanssa vääntöä ko kanavien näkymisestä.Luulin,että asia on nyt kunnossa,mutta EI TAAS TOIMI!!!!!!! Tuntuu kuin kiusanteolta.Miksi ei nää pari viimeistä kisaa vois näkyä ihan ok??
Muuten cmorella näkyvät myös näin perj. eli vika on Elisalla😲😳😭

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ei tiedossa yleistä ongelmaa CMorelle, jos kanavia katoilee niin kannattaa tarkistaa ensin laitteiden toimintaedellytykset, eli tee seuraavat järjestyksessä:

1. Tarkista että digiboksi on suoraan verkkojohdolla (RJ45) kiinni modeemissa, modeemin porttia 4 tulee välttää, portit 1-3 ok. Langatonta yhteyttä voi toki käyttää jos verkkojohdon vetäminen ei ole mahdollista.

2. Sammuta digiboksi ja modeemi. Kytke modeemiin virrat, ja resetoi se painamalla "reset"-nappia 20 sekuntia. Katso että laite väläyttää valoja resetin merkiksi.

3. Kun nettiyhteys taas toimii, ota digiboksista virtapiuha irti, ja samalla kun kytket sen takaisin kiinni, pidä virtanappia pohjassa kunnes virtavalo alkaa vilkkua. Tämä pakottaa digiboksin hakemaan päivityksiä.

4. Kun kuva palautuu normaaliksi, mene Menu > Asetukset > Asetukset > Lisäasetukset. Tee tuolta ensin sisäisen muistin alustus ja tämän perään tehdasasetusten palautus. (jos sinulla on valkoinen Pace-digiboksi, palauta sille tehdasasetukset valikon kautta).

5. Kokeile toimiiko nyt kunnolla. Varmuuden vuoksi kannattaa antennijohtoakin kiristellä, ettei boksi turhaan päivittele kanavalistaa huonon antennisignaalin takia.
Ko toimet tehtiin omagurun avulla lokak.27 pv Meksikon kisojen perj.harjoitusten välissä,ei auttanut,mutta la ja su toimivat ok.Sama juttu viime viikonloppuna Brasilian kisojen perj.harjoitusten sijainti ja data eivät näkyneet,muuten ei toimi tabletilla eikä puhelimellakaan jote vika ei ole miun vehkeissä..luulisin.Luultavasti myös parin viikon päästä AbuDabin perj.sama peli.
En ymmärrä miksi nämä 3 viimeistä kiisaa ei voi toimia,kun koko kausi on toiminut ok.😩
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ok, sitten ei tosiaan pitäisi sinun vehkeistä olla kiinni. Voisin vilkaista tuota hommaa, jos lisäät asiakasnumerosi palstaprofiiliin, ja kuittaat tähän. Kiitos!
Lisätty
Käyttäjätaso 3
Tätä on näköjään enemmältikin selvitelty, näyttäisi siltä että nämä lisäkanavat 852-856 näkyy vain aika-ajojen/kisan aikana. Muiden harjoitusten aikana kuva ei välttämättä näy eikä tätä voida taata 😕
Totta,selvitelty on mutta vähän epäselväksi on silti jäänyt.Lähinnä se,miksi koko kauden myös perjantaisin moitteetta pelanneet kanavat yhtäkkiä loppuivat perj.osalta.Olis ainakin ollut tyylikästä ilmoittaa, että enää ei perj.harjoitusten lisäkanavia näytetä.Niiden kanavien mainokset kyl on saatu pyörimään ihan ok😬😈

Osallistu keskusteluun