Vastattu

CMore play ei päivitä uusia elokuvia

 • 12 marraskuu 2015
 • 12 kommenttia
 • 1197 katselukerrat

Mtv Total -pakettiin kuuluva Elisan Cmore play -ohjelmakirjasto ei ole nyt noin viikkoon päivittänyt uusia elokuvia tai sarjoja, vaikka ennen cmore play -ohjelmakirjastoon on tullut päivittäin sekä uusia elokuvia että sarjoista uudet jaksot. Nyt ei ole viikkoon tullut sarjoista (esim. the Knick) uusia jaksoja, vaikka ennen uudet jaksot ovat tulleet heti. Myöskään Cmore kanavilta Mtv total paketissa jo näytettyjä elokuvia (kuten esim. Leviathan tai Purge ei ole lisätty) cmore play ohjelmakirjatoon. Vika on ilmeisesti operaattorikohtainen, sillä muiden palveluntarjoajien cmore play -ohjelmakirjastot ovat päivittyneet näiden leffojen ja sarjojen osalta normaalisti, mutta elisa viihteen kautta ei. Mistä tämä voisi johtua? Aiemmin elisa viihteen kautta cmore -play on toiminut moitteettomasti ja uusia elokuvia ja sarjoja on lisätty niiden ilmestymistahtiin, mutta nyt vika on kestänyt noin viikon. 
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kake1 23 marraskuu 2015, 12:54

 • ? Aquarius-asia on tosiaan tiedossa ja sitä korjaillaan parhaillaan. 🙂
 • Katso alkuperäinen viesti

  12 kommenttia

  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Täytyypi testailla huomenna, itsellä laitteisto ei ole toimistomuuton jäljiltä vielä iskussa. Palaan tähän ketjuun kun tiedämme enemmän 🙂
  Samaten Ash vs Evil Dead-sarjasta puuttuu pari jaksoa, ja Aquarius-sarja löytyy näköjään ohjelmakirjaston mukaan Arne Dahl-nimikkeen alta 😃
  Kunniamerkki +3
 • ? Tuo Ash vs Evil Deadin tilanne meillä olikin jo tiedossa, odotellaan vielä hetkonen  niitä jaksoja saapuviksi.

  Aquariumin osalta laitoin asiaa eteenpäin, korjaillaan jaksot oikeisiin kansioihin. 🙂
 • Käyttäjätaso 3
  Kunniamerkki
  Ashia ehdittiinkin jo hetki odotella ja ihmetellä, että kuinka harvoin jaksoja tulee.

  Sitten huumoripläjäys tähän: https://www.youtube.com/watch?v=hBKJ_sFjuww" target="_blank
  Korostetaan nyt vielä, että kyse ei ole mistään yksittäisestä sarjasta, vaan CMore Playhin ei ole reiluun viikkoon tullut mitään uutta sisältöä (sarjoja tai leffoja). Ekassa viestissä tilanne kuvailtiinkin aika hyvin. Olisi kiva, jos tämän saisi piakkoin korjailtua.
  Onko tähän jo löytynyt vastausta tai ratkaisua? Nyt mennyt lähes kaksi viikkoa siitä, että Elisa Viihteen Cmore -play palveluun ei ole päivittynyt yhdestäkään sarjasta uudet jaksot eikä uusia elokuvia ole lisätty. Vika lienee operaattorikohtainen, sillä muilla palveluntarjoajilla ja cmore play:n omilla sivuilla sarjojen uusia jaksoja ja uusia elokuvia on lisätty normaalisti, mutta ei Elisa viihteen kautta. 
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
 • ?  Vika on edelleen selvityksessä CMoren kanssa. Kuittaillaan tänne, kun asiasta on uutta kerrottavaa. :) 
 • Lasku palvelusta tullee kuitenkin täysimääräisenä ja ajallaan? ????
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +3
  Mahdollisista hyvityksistä voidaan toki keskustella tapauskohtaisesti 🙂
  Käyttäjätaso 3
  Kunniamerkki
  Helppo vaihtoehto on hyvittää kaikkia Total-asiakkaita. Toki se maksaa rahaa, ja pitäähän asiakkaidenkin nähdä vaivaa saadakseen sen mitä on tilattu. Eihän sitä nyt voi suorilta tarjota. Voitte ottaa mun tilauksesta puolet hinnasta pois siihen asti kunnes taas saadaan uutta materiaalia. (As.nro on profiilissa ja nyt asiasta on keskusteltu tapauskohtaisesti)
  No nyt näyttää ohjelmat päivittyneen. Tosin se Aquarius on vieläkin väärässä kansiossa.
  Kunniamerkki +3
 • ? Aquarius-asia on tosiaan tiedossa ja sitä korjaillaan parhaillaan. 🙂
 • Osallistu keskusteluun