Kysymys

CMore Play Elokuvat-Trillerit-"Beyond a Reasonable Doubt" elokuva ei toimi LAINKAAN

  • 1 kesäkuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 2006 katselukerrat

Ensin elokuvassa ei ollut ääntä.Toisella, kolmannella, neljännellä ja ties monennellako yrittämällä elokuvaa ei saa enää lainkaan näkyviin. Musta ruutu ja aika pyörii infopalkissa, mutta leffaa ei näy vaikka kuinka tiiraisi. Kokeilun vuoksi esim. Alex Cross -elokuva samassa kategoriassa toimii normaalisti. Saisiko asian hoitoon mielellään vielä tämän vuoden puolella. CMore Play -ongelmien huolto kun tahtoo venyä aina ylivuotisiksi, niinkuin tekstitysten puutteet ym..

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Testasin tuota elokuvaa useammilla laitekokoonpanoilla, enkä saanut kuvailemaasi ongelmaa toistumaan :smileyembarrased:

Elokuvassa ei siis pitäisi olla vikaa, Beyond a Reasonable Doubt lähti laakista pyörimään äänineen kaikilla testilaitteilla.  Laittaisitko hieman tietoja laajakaistayhteydestäsi ja käyttämästäsi digiboksista minulle joko yksityisviestinä tai jatkeeksi tähän ketjuun?

Olisi tosi upeaa jos saisimme asiakasnumeron profiiliisi. Tällöin voimme askarella aiheesta vaikkapa suoraan ilmoituksen viankorjaukselle 😉
Asiakasnumero lisätty profiiliin. Tällä hetkellä en saa mitään elokuvaa tai sarjaa pyörimään C More Playsta. Elokuvan tai sarjan jakson käynnistyksen jälkeen tulee vain musta ruutu ja ohjelma ei käynnisty lainkaan. Modeemi ja digiboksi käytetty alhaalla, ei vaikutusta.

Kun klikkaan C More Play:ssa kansiota tai elokuvaa tai sarjan jaksoa niin alapalkissa vilahtaa teksti:

"yhteys ei ole käytettävissä (S_Connection_Check_Connection)"

Viihde toimii muuten oikein, esim. omat tallennukset näkyvät ilman ongelmia.

Osallistu keskusteluun